Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alırken boy seçimini doğru yapmak

Arkadaşlar Kron Dynamic almayı düşünüyorum bu bisiklet hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

Scudo
CAHİLLİK işte gittim seleyi ayarladıktan sonra sıkıntı olmaz diye 51 kadro aldım :(, aldıktan sonra 2 hafta bel ağrısı oldu ağrı geçti şimdi de fena uyuşma oluyor ben de iyiye işaret değil diye araştırdım bi site buldum alttaki linkten kesin ölçümlerle bike fit denilen hesabı yaptım orada 56 kadro çıktı, yakın zamanda yeni bir bisiklet alıcam aslında böyle iyi oldu bunu kardeşime vericem tam ona göre

(link)

@kutlucan ufak çocuk binebilir :) baya küçük kalıyor ya da yaşına göre biraz uzun ya da kısa olanlar :)

@Hami Bulut
Aklı başında bir firma özel üretim olmadıkca neden süper mini :D bir kadro yapar ki yav :D

teşekkürler çok yararlı bi konu olmuş :harika:

Merhabalar kendime Sabit Kadrolu - Hard Tail MTB alacagim boyum 178cm Bacak olcum 75 cmdir sizce kararim ne dogrultu da olmalidir 16" kucuk mu kalir?

Merhaba sırt ağrım var bisiklete başlasam iyi gelir mi acaba evle iş arası yaklaşık 5-6 km. Hareketsizlik beni mahvediyor aşağıdaki bisiklet iyi midir selamlar

(link)

Teşekkür ederim ama ben hergün bisiklet dolaşmayı çok severim :harika:

slmlar 176 boy 77 bacak ölçüsüne şehir bisikleti olarak kaç cm kadro boyu almalıyım. tablo rakamları biraz büyük geldi ama...

merhaba, konu güzel ve dikkat edilmesi gerekli bir konu, birde dağ bisikleti, mtb alırken ufak olması kontrol ve maşaya basma kolaylığı oluyor , yol tur bisikletleri daha büyük olabiliyor, örneğin ben,1.69 boydayım , mtb 41-44 cm kadrolar iyi, tur yol bisikletleri 48-51 cm kadro iyi , yani bisiklete ve amaca ve markaya göre kadrolar değişkenlik gösterıyor her fırmanın ölçüsü farklı.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim YÜCEDAĞ
tur bisikleti 51 kadro carraro 227 alacam uygun mu sizce bu durumda

Merhabalar ben de yeni bisiklet alacağım uzun zamandır da araştırma yapıyorum şu bisikleti beğendim.Link paylaşmam doğru mu bilmiyorum ama yanlışsa zaten silerler .) Ve ben de bir daha paylaşmam.
(link)
Fikrinizi alayım dedim ne dersiniz ?

Arkadaşlar ekteki Screenshot_2016-05-10-00-01-06.png verilere göre ben şimdi sehir-tur veya dağ bisikletinde hangi kadroyu almalıyım anlayamadım acil yardım sipariş geçilecek.

Merhabalar. 1.80 boyum var bacak iç ölçüm 80-82 cm sehir bisikleti alicam. Sizce hangi ölçüde almam gerekir. Tesekkurler

Arkadaşlar merhaba, yeğenime hediye olarak bir bayan bisikleti alacağım. Boyu 170cm ve büyüme çağında. İnternetten hediye olarak alacağım için deneme şansı olmayacak. 500-550 TL civarında 26'' bayan bisikleti önerisine ihtiyacım var. Dağ bisikleti düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Saygılarımla..

Yok mu cevap verecek bir Allah' in kulu?Kac tane konuya yazdik. 1 kisi sagolsun cevapladi. Ama net bir cevaba ihtiyacim var. Bu sitede yardimlasma pek yok gibi. 170cm boyunda kiz cocugu icin 500TL civari dağ bisikleti. ilerisini dusunerek büyük boy almak istiyorum.

Çok yararlı bir yazı olmuş internette bu kadar açıklayıcı bir yazı bulamamıştım teşekkürler.

Merhaba. Kron xc 250 almayı düşünüyorum. Kadro ölçülerinde 3 seçenek var ve en büyüğü 20'. Boyum 1.90 bacak, boyum ise 95cm. Yani boyuma göre daha uzun, ayrıca kollarımda hayli uzun. Bu durumda 20' alsam küçük gelme gibi bir durumlar karşılaşır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

@Karaduman bu siteden boy ve bacak boyunuzu yazdığınızda doğru bisiklet bedenini öğrene bilirsiniz. (link)

Geri