ahmtayd
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 308
- İsim
- Ahmet
- Bisiklet
- Carraro
Merhaba Beyler. Carraro 052 yol bisikletim var daha önce de bir konu açmıştım bakıma bu kadar para veremem diye kendim yapmak istiyorum diye ama bisikletim 2 senedir yattığından dolayı önce bilen bir elden tam bakımının geçmiş olması sonra sağlam bisiklet üzerinde bu işi öğrenmenin daha mantıklı olacağını düşündüm.
Bisikletimi tekrar anlatayım 2 senedir ev içi odada yatıyor. Herhangi pas küf sorunu yok. Akordlar bozuk. Göbekler yağlanmalı diye tahmin ediyorum bilmiyorum gerek var mı ?
Bisikletçim tam bakıma 150₺ dedi ve bana cidden çok fazla geldi bu. Bu işin içinde değilim ama 1-2 saat etmeyecek basit bi bakım için çok yüksek geldi bu fiyat. Sizce ne yapılmalı bu fiyat verilir mi ?
Biliyorum onların da ekmek parası bu ama insan kolay veremiyor bu paraları hele öğrenciyse...
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Bisikletimi tekrar anlatayım 2 senedir ev içi odada yatıyor. Herhangi pas küf sorunu yok. Akordlar bozuk. Göbekler yağlanmalı diye tahmin ediyorum bilmiyorum gerek var mı ?
Bisikletçim tam bakıma 150₺ dedi ve bana cidden çok fazla geldi bu. Bu işin içinde değilim ama 1-2 saat etmeyecek basit bi bakım için çok yüksek geldi bu fiyat. Sizce ne yapılmalı bu fiyat verilir mi ?
Biliyorum onların da ekmek parası bu ama insan kolay veremiyor bu paraları hele öğrenciyse...
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler