yama setim thums up sitilinde kendiliğinde yapışıyor
Merhaba. '1/4" lokma ucu' diye arayınca bulursunuz. Bir tarafının 1/4" kare olması lazım, başka uçlar takılmaz. Benim de tork anahtarım 1/4". Bisiklette kullanılan vidalara göre lokma uçları aldım sadece, içinde çok sayıda uç bulunan takımlara gerek yok.Merhaba,
Elimde bir adet tork anahtarı var, ucu 1/4" kare seklinde. Bir türlü buna geçirmeye uygun uç veya adaptör bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
Saygılarımla.
Merhaba. '1/4" lokma ucu' diye arayınca bulursunuz. Bir tarafının 1/4" kare olması lazım, başka uçlar takılmaz. Benim de tork anahtarım 1/4". Bisiklette kullanılan vidalara göre lokma uçları aldım sadece, içinde çok sayıda uç bulunan takımlara gerek yok.
Bu uçlar "lokma" olarak geçiyor. Aramaya "kare" yazmayın, yalnızca '1/4" lokma ucu' yazın, istediğiniz sonuçlar çıkacak. Örneğin bu sette çoğu uç 1/4" lokma olarak var:Oncelikle yanitiniz icin teskkur ederim. Aslinda cok internet ozurlu degilimdir ama 1/4 kare bulmakta asiri derecede zorlaniyorum, karsima surekli altigen seklindekiler cikmakta (ya da resimde deligin sekli gozukmeyecek sekilde koyulmus, kare mi degil mi emin olamiyorum). Cok zahmet olmazsa link paylasmaniz mumkun mudur?
Tesekkur ederim.
Bu uçlar "lokma" olarak geçiyor. Aramaya "kare" yazmayın, yalnızca '1/4" lokma ucu' yazın, istediğiniz sonuçlar çıkacak. Örneğin bu sette çoğu uç 1/4" lokma olarak var:
Yalnızca örnek olarak attım bu arada. Markasız/generic Çin ürününe benziyor. Bütçenize göre kalitelisini düşünebilirsiniz.
Benim tavsiyem, yalnızca bisiklette kullandığınız uçları İzeltaş vb. markalar olarak almanız olur. Yapı marketlerden tedarik edebilirsiniz veya n11 gibi sitelerden kargo ücretli parçaları toplayıp bir kargo fiyatı ödeyebilirsiniz. Zaten tork anahtarıyla kullanmadığınız uçlar için setlere yüksek fiyatlar ödemezsiniz.
Eksikleri de lazer kesim + galvaniz kaplama ile çözdüm piyasaya göre neredeyse yarı fiyatına halledilebiliyor.
279116 dosyayı görüntüle
@coeptis
Sizin tork anahtarına uygun lokma bulamamanız bana pek mantıklı gelmiyor. Zaten tork anahtarının lokmaları kare uyumlu olur. Her işe koşulan sık kullanılan pek de nadir olmayan bir alettir. Lokmalar genelde set halinde satılır sanırım sorun da burdan kaynaklanıyor. Çok mühim değilse ve set halinde almak istemiyorsanız kurbağacıkla ya da uygun ingiliz anahtarıyla hallediverin derim.
Ben evde var diye İzeltaş'ın tel kesicisiyle kesiyorum, ayrı alet almadım. Yalnız teli kesince örgüsü biraz dağılabiliyor. O yüzden keseceğim yere önce elektrik bandı sarıyorum, onun üzerinden kesiyorum. Bandı çekip alınca tertemiz çıkıyor. Reddit'ten öğrenmiştim.Merhaba. 4 yıldan fazla zamandır yatan bisikletimi yeniden topluyorum. Detaylara başka bir mesajda değineceğim. Şunu sormak istiyorum, vites / fren kablo ve tellerini kesebileceğim alete ihtiyacım var. Fazla bütçe ayırmadım. Bisikletçiye gitmeden kendim yapmak istiyorum. Link paylaşamadığımdan şöyle sorayım. İzeltaş'ın tel makası ve bisiklet için üretilmiş vona kablo kesici ikilisinden birini seçeceğim. Sizce hangisi daha doğru olur? Selamlar..
Merhaba. 4 yıldan fazla zamandır yatan bisikletimi yeniden topluyorum. Detaylara başka bir mesajda değineceğim. Şunu sormak istiyorum, vites / fren kablo ve tellerini kesebileceğim alete ihtiyacım var. Fazla bütçe ayırmadım. Bisikletçiye gitmeden kendim yapmak istiyorum. Link paylaşamadığımdan şöyle sorayım. İzeltaş'ın tel makası ve bisiklet için üretilmiş vona kablo kesici ikilisinden birini seçeceğim. Sizce hangisi daha doğru olur? Selamlar..