Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

@türkay yılmaz

Merhaba,

Decathlonun İnternet mağazasında stokta görünmüyor olabilir, bagaj tavsiyesi isteyen arkadaşımın yaşadığı şehir İstanbul olarak göründüğü için o çantayı tavsiye ettim. İstanbul'daki iki Decathlon'dan birine gidip ürünü görerek satın alabilir.

@gmfaruk

Ucuz alüminyum bagajları kesinlikle tavsiye etmem. Turun ortasında şu hâle gelebilirler:

http://1.bp.blogspot.com/-h8aFkA0mmac/U-_kO_HJNsI/AAAAAAAAAbw/cbk4X9Kbk68/s1600/bagaj.JPG

Tercih sıralamam şu şekilde olurdu:

-Kaliteli bir çelik bagaj
-Kaliteli bir alüminyum bagaj
-Onlardan almaya bütçem izin vermiyorsa bisikletçilerde satılan demir bagajlar (ağır olsa da sağlam)
-Hiçbirini bulamazsam ucuz alüminyum bagaj

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Scudo
Bagaj olarak

(link)
Xc250 Ile uyumlu olur dimi hocam munasip gorduyseniz bunuda listeye ekledim

@M Manus

bugün bu sorunun cevabı üzerinde saatlerimi harcadım nette? siz cevabını buldunuz mu?

-konu açamadığım için buraya yazıyorum-
sağlam su geçirmez kadro ve sele altı çanta önerebilir misiniz?
ayrıca bir soru sormak istiyorum, bu çantaları çalınmaya karşı illaki evimize mi koymamız gerekir?

Mrh. Arkadaşlar
Decathlonda İndirimde olan bu heybe için düşüncelerinizi alabilir miyim ?
Kullanan yada f/p değerlendirmesi yapacak olanınız var mı ?

(link)

Murat Bey , ben siyah olanlarından satın aldım. Şehir içi kısa turlarda kullandım. Henüz bisiklet konusunda yeni başlamış biri sayılacağım için çok fazla yorumda bulunmam doğru olmaz ancak benim açımdan söküp takması pratik, iç hacmi geniş, kanca kısımları(plastik ) ileride kırılabilme ihtimali olan , aşırı yağmurda su alma ihtimali yüksek, fakat fiyatına göre makul bir ürün olarak gözüktü. İlk başta tek satın aldım , kullandım , şehir içinde memnun kalınca ikincisini de satın aldım fakat şimdiki indirim daha da cazip hale getirmiş :) Bence tek veya çift bu fiyata gayet güzel ürün. Bir yerde alışverişe gittiğinizde hemen söküp yanınıza alabiliyorsunuz. Sadece bu pratikliği yeterli bu fiyata :)

@Murat Inan Cumartesi Günü Marmara Forum Decathlon mağazasında ürünler mevcuttu tahmin ediyorum hala tükenmemiştir, bence uzağınızda değilse birebir görüp inceleyin. indirim çok cazip bu sayede F/P konusunda puanı oldukça artıyor, çok uzun turlar için (özellikle yağışlı koşullarda kullanmayı düşünüyorsanız) pek yeterli bulamayabilirsiniz.

@Yalchinosis Marmara forum'a yakınım
Bu zamana kadar Decathlon'dan aldığım ürünlerden pişman olmadım.
Yağmurlu havalarda bisiklet kullandığım söylenemez bu sebeple bu özelliğe takılmadım.
Haftasonu canlı canlı bir bakayım :)

• Beğen
Tepkiler: Yalchinosis
Ön bağaj olarak kullanabilirim diye düşünmüşdüm. inceleme fırsatım oldu uzun turlar için yeterli değil arkadaşlarda belirtmiş.Genede İndirimli halindeki fiyatı ile alınabilir.

Xlc nin siyah gri olani mevcut set halinde bakabilirsin onlara su gecirmez 180 takimi

Bende paylasmistim forumda

Merhaba arkadaşlar sizlere iki tane arka heybe soracağım görüşlerinizi bekliyorum
1) (link)

2)(link)

• Beğen
Tepkiler: runawayvulpes
@Sukru71 merhaba ben şahsen tavsiye etmem ikisinide tabi ne amaçla kullanacaksın bilemem kaç günlük turlarda kullanacaksın

Bunu tavsiye ederim yada xlc siyah beyaz olan modelini ama senin seçtiklerinde iş görür ben kullanmıştım 3 yıl önce su geciriyolar
https://i.hizliresim.com/52m6pD.jpg

yaz aylarında kullanacağım 7 8 günlük karadeniz turu için düşünüyorum karadenizin sağı solu blli olmaz yağış olabilr su geçirmesi sıkıntı yaratabilir

çok fazlada bütçe ayıramıyorum sahibinden de gördüğüm bi model var (link) sizce nasıl

@Sukru71 Karadenizliyim bende evet belli olmuyor ne zaman ne olacağı yazın bile olsa bence su gecirmez canta almasın bir kere alıp yıllarca kullanman taraftarınım biraz bütceni ayarlayıp xlc alabilirsin

@Sukru71 Karadenize tur yapacaksan %100 su geçirmeyen bulmalısın karadeniz sürekli yağış olur bir yerde yakalanırsın

hem ucuz olsun hem de %100 su geçirmesin diye birşey yok.. bu arada son gönderdiğin çanta ilk ikisinden daha iyi

@Sukru71 Karadeniz de hafta da 2 kere yağmur yağar biri 4 gün sürer diğeri de 3 gün. ;) Heybe ve çadırını iyi seçmen senin için iyi olacaktır.Hıı bu arada eğer yaylalara çıkacaksan yanına kışlık bir şeyler almayı unutma ! :harika:

Şu heybelerden kullananlar var mı? Güzel görünüyorlar .

cadırdan yana sıkntım yok heybeyi alıp su geçirmeyen kılıflardan kullanabilirim yaylalara çıkmayı düşünmüyorum samsun-batum düşünüyorum sahil hattından

ozgurgezer.blogspot.com da merida crossway 40v başlıklı yazimda açıklamalı heybe tavsiyesi var

Geri