Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Çantası/Heybe

Arkadaşlar selam.
Arka tarafa seleye bağlı alüminyum bagaj aldım,şimdi bir tane de çanta almak istiyorum.Çok fazla uzun yol yapmasam da bazen bir şeyler koymam ya da taşımam gerekebiliyor. İstediğim tarz ,açılıp heybe olabilen modeller. Aradığım gibi ve bütçeme uygun şu 2 ürünü buldum. Zozo'nun arka tarafta matara yeri olması benim için artı bir özellik. Bu iki ürün hakkında bilgi veya deneyimi olan var mı acaba? Bu tip tasarıma sahip başka öneriler de olabilir.

(link)

(link)
 
Scudo
7b4d6682-43b0-4a03-a76c-d43f8b33644e1111.jpg158420be-bdf2-4372-be81-ab50ff4eae11----.jpg
Resimdeki heybeleri kullanıyorum, tavsiye de ederim
1) Mavi olan Sem çanta: Çok basit durmasına rağmen çok kaliteli, işe, tura, geziye çıkarken sağlam dolduruyorum,
2) Bagajın üstündeki çanta: Procycle küçük heybe olarak geçiyor, yanlardan açılıp daha da büyüyebiliyor.
ön bagaj için de çanta var ama onu henüz takmadım. bunlar fikir vermek için yeterli olabilir
 
Bugün heybe işini hallettim.
Tex 815 GT Forte aldım. Yanlardan açılabilen heybeleri var. Görünüşünü falan baya beğendim. Bagaj ile bağlantı yeri 2 parça. Alt parça bagaja bağlanıyor, çanta da o parçaya velcro bant ve 4 adet klipsle bağlanıyor. İstenildiği zaman kolayca çıkartılp yanına alabiliyorsun. İçinde yanlarında 4 tane cep var. Ana gözü de çıkabilen bir seperatör ile ikiye ayrılıyor. Üst kapağın içinde fermuarlı bir cep var. Kapağın üst kısmında ise lastiken bir bölme var. Kumaş %100 su geçirmez değil ama yanında yağmurluğunu da veriyorlar.
Sağlamlığı da zamanla kullandıkça belli olur artık. Almak isteyen olursa, 2020 model olmasını istesinler çünkü 2019 modelin iç yapısı biraz daha farklı,ara bölmesi ve iç cepleri yok.
IMG_20200512_182629.jpgIMG_20200512_182617.jpgIMG_20200512_182926.jpgIMG_20200512_182700.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar yeni konu açmadan hortlatiyim. Ön çanta arıyorum. Bugün baktığımda tolerancebag ve annunaki çanta markalarını gördüm. İkiside hoşuma gitti ama galiba tolerancebag biraz daha hoşuma gitti diyebilirim. Varmıdır kullanan yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
(link)
 
Bisiklet tur heybelerinin( Vaude , Ortlieb kaliteli ve bilinen markalar) satışları, koskoca ülkede neredeyse yok denecek kadar az var. Bu dolar Euro kurları fiyatları ulaşılamaz hale getirdi.
 
Ben işe gidip gelirken kullanmak için laptop taşıyabileceğim bir çantaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz bir çanta var mı?
 
Ben işe gidip gelirken kullanmak için laptop taşıyabileceğim bir çantaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz bir çanta var mı?

Ben Decathlon dan asagidaki cantayi almistim. Laptop icin ayri gozu var icinde. Askiligi ile bisiklete asabiliyorsunuz
1589754026285.png
 
Bisiklet tur heybelerinin( Vaude , Ortlieb kaliteli ve bilinen markalar) satışları, koskoca ülkede neredeyse yok denecek kadar az var. Bu dolar Euro kurları fiyatları ulaşılamaz hale getirdi.

Selamlar,

Son dönem için Vaude'yi getiren var mı emin değilim ancak Accell bisiklet Ortlieb'in ana distribütörü oldu. Korona sürecinden sonra mallar Türkiye'ye giriş yapacak.
Ben işe gidip gelirken kullanmak için laptop taşıyabileceğim bir çantaya ihtiyacım var.
Önerebileceğiniz bir çanta var mı?

Sırt çantası mı ?
 
@mtb_rider vaude erdoganlar da satılıyor. Ama N11 e de veriyorlar. Orda fiyat daha düşük oluyor. Ben o şekilde on arka ve gidon çantalarını temin etmistim
 
@Sashigrey

Bende çarşamba günü tolerance bag ön çantalarına bakmaya gidiyorum. Fotoğaflardan güzel gözüküyor.Muhtemel almayı planlıyorum. Annunakileride merak ediyorum ama galiba yerleri İstanbul'da değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Histogram mağazaları yok sanırım siparişe göre atölyelerinde üretip gönderiyorlar. Bana Eskişehir'den geldi heybeler.
 
Housingli bikepacking sele çantası ile normal bikepacking sele çantası arasinda olumlu olumsuz ne fark var ? Birini seçmek istesem hangisi daha avantajlı. ?

Önceden roswheel kullandım. Arka tarafı ya ben eşyalarimi iyi paketleyemediğimden ya da çantadan dolayı sarkıyor. İnstada denk geldiğim yerli çantalar şunlar:

1.si Anunnakibisiklet cantalari markasi.
2.si Pack2ride.

İki çanta üreticisini de kullananlar seviyor memnun gorunuyorlar instada. Forumdaki kullananların durumu ne? Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Housingli mi Normal mi daha stabil,kullanimi daha kolay?

Screenshot_20200521-120606.jpgScreenshot_20200521-120705.jpg
 
Son düzenleme:
arkadaşlar vaude aqua var 2.el 600 tl,

n11.com'dan Konnix Bagaj Üstü Heybe Çanta Tpu-13950 Su Geçirmez Çift seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

bu var mesela su geçirmez diyor ama bagaja takma sşstemi nasıl bilemiyorum

annunaki sitesine baktım aktif değil..
başka önerilerede açığım..rakam 500 civarı..
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@emir yakup bulut bisiklet değişti...ben yinede hazırımdaki kadro çantadını, 2 adet gidon çantasını ve 12 lt seleborusu çantasını ( bagajın üstüne yatırarak) kullanmayı planlıyorum. ama madem bisiklet tura döndü 2 çanta daha eklesem çok rahat ederim..
 
  • Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@HakanAydn anunnaki insta uzerinden calisior sanirim sitesi aktif degil ama instadan mesaj atarsaniz hemen dönüyor bilgi almak isterseniz diye dedim. Ben anunnakiden yöne kullanicam sanırım şansımı bikepacking 12 litre sele cantasi için.

Insta uzerinden tur çantasi da yapior fotoları var. Sayfasina goz gezdirin bi isterseniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mmakif aslında çok kaliteli duruyor çantaları ama daha fabrikasyon, dileyince satılabilecek modeller almayı tercih edeceğim sanki..
 
  • Beğen
Tepkiler: makifir
Geri