bekirs07
Aktif Üye
- Tepki
- 751
- İsim
- Bekir ATİKER
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
50 bin tl lik sistemim var .Komple bilgisayar mı alacağım ? Yazdığımı iyice okudun mu ? Burada bilgisayarın oyunu açmama problemi ya da donma problemi yok .Sen diyorsun ki pire için yorgan yak .Öyle mi ?Komple yeni bilgisayar almak. Sadece ekran kartı değil.
50 bin TL'lik sistem 10 FPS veremez yada kare kare oynatamaz. Sır gibi saklayacağına sistem özelliklerini yaz bari şu yorganı görelim.50 bin tl lik sistemim var .Komple bilgisayar mı alacağım ? Yazdığımı iyice okudun mu ? Burada bilgisayarın oyunu açmama problemi ya da donma problemi yok .Sen diyorsun ki pire için yorgan yak .Öyle mi ?
Arkadaşım sen ne dediğimi anladın mı ? Mesh shader’in ne olduğunu bile bilmiyorsun belli ki .Daha fazla tartışmaya gerek yok.Saygılar sunarım ve konuyu burada kapatıyorum.Çoluk çocuğun oyun parkına döndü başlık .50 bin TL'lik sistem 10 FPS veremez yada kare kare oynatamaz. Sır gibi saklayacağına sistem özelliklerini yaz bari şu yorganı görelim.
Arkadaşım sen ne dediğimi anladın mı ? Mesh shader’in ne olduğunu bile bilmiyorsun belli ki .Daha fazla tartışmaya gerek yok.Saygılar sunarım ve konuyu burada kapatıyorum.Çoluk çocuğun oyun parkına döndü başlık .
Evet .Arkadaş ta bunu ısrarla anlamak istemiyor.rtx 20 ile rx 6000 ve üzeri ekran kartları ile çalışan 2018de çıkmış bir poligon hesaplama/çizme yöntemi. Bunlardan eski bir ekran kartın varsa sorun yaşaman normal. Sistem fiyatının bir önemi yok.
Merak edip Spotify'da ilk şarkıya tıkladım, şu anda tüm albümü dinliyorum. Gerçekten aşırı iyi. Umarım daha çok kişiye ulaşır.Müzik var biraz ; (link)
Youtube gibi platformlara müzik veren bir kaç siteye ses üretiyorum. Bir de shutterstock - gettyimages - pond5 gibi sitelere video ve fotoğraf satıyorum.
Bir de çiftçilikle ilgileniyorum. Ahır temizleme, fındık bahçeleme, hayvan bakımı gibi
Merak edip Spotify'da ilk şarkıya tıkladım, şu anda tüm albümü dinliyorum. Gerçekten aşırı iyi. Umarım daha çok kişiye ulaşır.
egzersiz programlarının hemen hepsinde kas egzerzisi sonrası kardiyo yazılır zaten ikincisi kas egzerzisi sonrası 2-3 saat değil de maks 40 dakika bisiklet uygun olan bence. bisikletle ağırlık egzersizni farklı günlere dağıtırsanız uzun da sürebilirsiniz.Spor salonu ve bisiklet sürmeyi nasıl ayarlıyorsunuz? Ben bisiklet sürdükten sonra acayip yoruluyorum. Spor salonuna gidecek enerjim kalmıyor.
Salondan sonra kalan enerjinle sür bisikleti yada bisiklet sürme işini salondan ayır. Kardiyo günü olarak sadece bisiklet sür. Salona gittiğin günler de bisikleti sadece ulaşım aracı olarak kullan eğer bisikletle gidip geliyorsan.Spor salonu ve bisiklet sürmeyi nasıl ayarlıyorsunuz? Ben bisiklet sürdükten sonra acayip yoruluyorum. Spor salonuna gidecek enerjim kalmıyor.