Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Şu sıralar vaktimin çoğunluğunda çocukla uğraşıyorum. Haftada bir arkadaşlarla internet üzerinden görüşüp frp oynuyoruz. Gerçek dünyadan uzaklaşmak iyi geliyor. Pandemi öncesi yüz yüze oynardık. Pandemi sonrası discord vs. derken alıştı herkes rahatlığa...

Bir ara da fantastik edebiyatta Türkçeleri basılmış romanları sahaf sahaf gezer arardım. Güzel hobiydi. Kitaplar tamamlanınca boşluğa düştüm.

3 yıldır dondura dondura devam ettiğim ve bitmek bilmeyen bir karakalem kursum da mevcut. Ek gelir olsun diye başlamıştım. Artık pek ümit yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Şu sıralar vaktimin çoğunluğunda çocukla uğraşıyorum. Haftada bir arkadaşlarla internet üzerinden görüşüp frp oynuyoruz. Gerçek dünyadan uzaklaşmak iyi geliyor. Pandemi öncesi yüz yüze oynardık. Pandemi sonrası discord vs. derken alıştı herkes rahatlığa...

Bir ara da fantastik edebiyatta Türkçeleri basılmış romanları sahaf sahaf gezer arardım. Güzel hobiydi. Kitaplar tamamlanınca boşluğa düştüm.

3 yıldır dondura dondura devam ettiğim ve bitmek bilmeyen bir karakalem kursum da mevcut. Ek gelir olsun diye başlamıştım. Artık pek ümit yok gibi.
iPad denedin mi? procreate kullanıyorum ben hobi amaçlı, kursa da gerek yok internette bolca içerik var

Salondan sonra kalan enerjinle sür bisikleti yada bisiklet sürme işini salondan ayır. Kardiyo günü olarak sadece bisiklet sür. Salona gittiğin günler de bisikleti sadece ulaşım aracı olarak kullan eğer bisikletle gidip geliyorsan.
Emrin olur reis. Emir cümlesine doydum sayende. Teşekkürler.

iPad denedin mi? procreate kullanıyorum ben hobi amaçlı, kursa da gerek yok internette bolca içerik var
Evet bu işe baş koydum dediğim an evdeki eski workstation dizüstü bilgisayarı satıp Ipad Pro aldım bir adet. Karakter çizmek istiyorum. Uygulamadan bağımsız anatomi bilmem gerekiyor. Çok fazla ödev oluyor. Atıyorum burun konusunda 20-30 tane burun çiziyorsun. Kişisel problemler de baş gösterince haliyle hep ikinci planda kalıyor. Geçen ay yine dondurmak zorunda kaldım çünkü ödev yapamıyorum. Anneannem yoğun bakıma girdi, Evdekileri getir götür derken yine kaldı kurs.

Dipnot : Aynı paragrafta baş koymak ve baş göstermek kelimelerini ilk defa kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Evet bu işe baş koydum dediğim an evdeki eski workstation dizüstü bilgisayarı satıp Ipad Pro aldım bir adet. Karakter çizmek istiyorum. Uygulamadan bağımsız anatomi bilmem gerekiyor. Çok fazla ödev oluyor. Atıyorum burun konusunda 20-30 tane burun çiziyorsun. Kişisel problemler de baş gösterince haliyle hep ikinci planda kalıyor. Geçen ay yine dondurmak zorunda kaldım çünkü ödev yapamıyorum. Anneannem yoğun bakıma girdi, Evdekileri getir götür derken yine kaldı kurs.
geçmiş olsun, anatomiyi de öğrenebilirsin aslında ama kurs farklı tabi. Karakterden tam kastın, realistik portre çizmek mi yoksa anime gibi felan mı?

geçmiş olsun, anatomiyi de öğrenebilirsin aslında ama kurs farklı tabi. Karakterden tam kastın, realistik portre çizmek mi yoksa anime gibi felan mı?
Teşekkür ederim. Aslında şu tarz :

Dijital boyama ile alakalı udemy'den bir iki tane de kurs satın aldım. Önce aklımdakini kağıda tam dökebilmem lazım. Referans görseli oluşturma adına. Onun için klasik bir başlangıç yaptım. Sonrasında renk bilgisi vs.

Tüm bunları atlatabilirsem dijital boyama işini internetten çözmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Bisiklete binmek dışında branşın federasyonu ile çalışıyorum, dersini veriyorum, yerli yabancı bisiklet yarışlarını izlemek ile uğraşıyorum 🤣🤣🤣 Ne biçim bir hayatım var benim

Uzun süredir uğraşmıyordum ama fotoğraf ile uğraşıyorum. Yeni bir makina edindim. Tekrar çekmeye başlayacağım.

(link)

Biraz müzikle uğraşıyorum . Uzun zamandır paylaşım yapmadım ama şimdilerde daha fazla müzikle uğraşıyorum. Paylaşmak artık gereksiz gibi geliyor. Bir şey olmasına gerekte yok .

(link)

Bir de günlük, tur, kamp, fotoğraf ile ilgili bir kanalım var. Video ve teknik konulara kafa yormak güzel.

(link)

@Aytaç DİREK üstad siz karikatüristmüşsünüz sanırım, bu ipad-pencil ile çizim ve procreate e bakışınız nasıl? öneriniz var mı?

Geri