Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Forum açıldı, herkese hayırlı olsun

Şaka maka 2 yıl olacak. Güzel forum. Arada sağlam kavgalar ,güzel kafaya almalar velhasıl her bir şey oluyor. Kendi adıma teknoloji özürlü olduğum için bisiklet sürdüğüm uzun yılları forumdan haberim olmadan geçirdim. Forum bisiklete ve bisikletçiliğe olan bakışımı değiştirdi. Zehir gibi genç arkadaşlar var maşallah. Benim gibi orta yaşlılar biraz huysuz ama idare ediyorlar. :koptum:
Her halükarda forum kıymetini idrak edebilenlere bulunmaz bir niğmet diye düşünüyorum.😍
O huysuz yaşlilar derken sen koskoca Bim profosoru , dunyayi yoneten dij gucler uzmani, etsiz sucuk ve ekmeksiz tostun mucidi beni mi kast ettin birader. Hey hey seni lanet olasi federal

Scudo
O huysuz yaşlilar derken sen koskoca Bim profosoru , dunyayi yoneten dij gucler uzmani, etsiz sucuk ve ekmeksiz tostun mucidi beni mi kast ettin birader. Hey hey seni lanet olasi federal
Başkan sen yazdığın öykülerle , şiirlerle, manilerle ve tüm edebî becerilerinle mest ediyorsun bizi. Sen zaten gençsin hiç üstüne alınma. 😍

@mariokaldato Bana da "zehir gibi genç" demiş. Beni tanımış @necmeddin ağabey en azından😈
Zehir ne demek Maşallahın var.:harika: Senden bahsedeceğim veya alıntı yapacağım vakit Azer Baba gibi tir tir titriyorum acaba geri dönüşü nasıl muhteşem olur diye. Allah'tan @Cemal Ç. gardaşım paratoner gibi her birşeyi üzerine çekiyor ve bizi arada ıskalıyorsun.:koptum:

Forum açıldığında bırakın bisikleti sürmeyi, yeni yürümeye başlamışım :D

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Gittikçe büyüyen bir forum ,yeni üyeler ,yeni bisikletler.Üyelerinin birbirine çoğu zaman yardımcı olduğu ,fikir alışverişinde bulunduğu bir forum.Mutlu oluyorum insanların bisikleti hayatlarından bir parça haline getirdiklerini görünce.Güzel insanlar çok forumda .Dahads büyümesi umuduyla.Forum kurucuları iyi düşünmüşsünüz böyle bir siteyi açmakla.😉🚴‍♂️

Birbirini destekleyen,yardımlaşan ve motive eden kaliteli insanlarla iç içe olduğumuz için çok mutluyuz😊 İyi insanlar iyi insanlara denk gelsin.. 🪄

eylül 2004 te açılmış forum , hala açık olması ve siteye ulaşmış olmaktan çok memnunum . Ben forumları daha çok seviyorum. İnstagram Facebook vs pek sevemedim forumlar kadar .
Yapımda ve yayında emeği geçenlere , katılımı ve mesajları ile destek verenlere. Teşekkürler )

eylül 2004 te açılmış forum , hala açık olması ve siteye ulaşmış olmaktan çok memnunum . Ben forumları daha çok seviyorum. İnstagram Facebook vs pek sevemedim forumlar kadar .
Yapımda ve yayında emeği geçenlere , katılımı ve mesajları ile destek verenlere. Teşekkürler )
Aynen forum siteleri daha sosyal . O malum uygulamaları kullanmıyorum. 3 forumda tskılıyorum

Siteye kayıt olmayı denememle e-postamı önceden kayıt etmiş olmanın süprizini yaşamam yüz güldürücü oldu. Bisan Rx9500 Sora ile Grand Tour Eco bisikletlerini kıyaslarken nerelere geri döndük. :)

Keşke Mobil uygulamalı bir sitede olsa … Tarayıcıdan herzaman stabil olmuyor.. Aramızdan para toplayalımda yaptırmayalım mı ?

Keşke Mobil uygulamalı bir sitede olsa … Tarayıcıdan herzaman stabil olmuyor.. Aramızdan para toplayalımda yaptırmayalım mı ?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Evet bazen geç tepki verebiliyor. Sunuculardan olduğunu düşünüyorum. Mobil uygulama olsa da sunucuda geliştirme yapmadıktsn sonra aynı olacaktır

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Evet bazen geç tepki verebiliyor. Sunuculardan olduğunu düşünüyorum. Mobil uygulama olsa da sunucuda geliştirme yapmadıktsn sonra aynı olacaktır
İos safari kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Merhaba,

Bundan tam 20 yıl önce bugün bu saatlerde halka açılıp faaliyete giren Bisiklet Forum, siz değerli üyelerimizin desteğiyle bugünlere kadar gelmiş ve devam etmektedir. Ülkemizde bisikletle ilgili devasa bir arşive sahip olan, onlarca sporcu çıkmasına vesile olan ve bisiklet severlerin uğrak noktası olan sitemiz, yine sizlerin sayesinde bunu başarmıştır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz...

Sağlıklı ve mutlu pedallar!

Forum kültürünün neredeyse tamamen bittiği bu günlerde, yıkılmaz bir kale gibi bu kültürü yaşatan Bisiklet Forum'a teşekkürler.
Bisiklet Forum'u kuran, yaşatan, katkı sunan, destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterim.

Nice yıllara.. Biricik forumumuz.

Nice yıllarımız olsun forum ailesi 🙏

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
İyiki var bu forum. Bisikletle ilgili değerli ve yegane tavsiyeleri ve bilgileri burada ki üstadlardan öğrendim. Diğer türlü bisiklet benim için bu kadar eğlenceli ve verimli olmazdı. Dışarıda anlayan adam bulmak çok zor. İnşallah forum uzun yıllar faaliyette kalır. Allah herkese sağlıklı sürüşler versin.

Pek bir katkım olduğunu sanmıyorum ya olduysa da ne mutlu bana. Ben de kendi adıma teşekkür ederim.
Screenshot_20240913_104341_Samsung Internet.jpg

Geri