Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@Homer
Bendede şans olsa :D

Dosyalar

• Screenshot_20180411-154052.jpg
    Screenshot_20180411-154052.jpg
    40,1 KB · Okunma: 24
  • Screenshot_20180411-154027.jpg
    Screenshot_20180411-154027.jpg
    34,2 KB · Okunma: 22
Scudo
Ben aynı sonucu aldığım aracımı sattım.

Tahminim aracının bagaj kapağında fabrika çıkışı plastik rüzgarlık var.
Bu durumda kırılmasına kesin gözüyle baktığından ürün önermiyor Thule.

Aynı linkte tavan ve çeki demiri için de sorgulama yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: samurusov
80 TL ye aldığım sözde 3 kapasiteli aparat iki bisiklet üzerinde iken kırıldı (Plastik ayar kısımları). Bauhaustan almıştım. Ben de arabaya (206 HB) göre kaynak yaptırıp kullanmaya devam ettim. Şimdi sedan arabaya (Fluence) geçtim. İlginç bir şekilde ona da uydu. Kalitesiz önermiyorum, bütçe yoksa da kaynak ile sağlamlaştırılmalı.

• Beğen
Şimdi ben ne yapayım çeki demiri taktırıp ona göre aparatmı alayım? Muayene kontrolü, ruhsat vs. dedi arkadaş. Bagaj arkası 14+14 = 28kg kesin olacak bisikletler. Kapağın taşımaması, kırılması gibi bir durum nedir acaba tam olarak?

Sanırım bu çeki demiri olayı 1000 lira civarlarını buluyor ruhsat muayene filan, o sonraya kaldı. Bagaj arkası alacağım, B'NB Rack Swift alacağım gibi duruyor. Başka bagaj arkası öneriler varsa bekliyorum ve cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.

@hamlet2006
Bagaj kapısı için olanlarından alacağım, bu model mantıklo gelmiyor bana yinede teşekkürler.

Ben BNB Rack ile 2 adet MTB ve 1 adet Şehir bisikletini taşıyorum aynı anda toplamda 45 kg ı bulmuyor ve gayet rahat taşıyor.
BNB gibi kaliteli bir ürün alacaksanız sadece arabanızın kaporta ve bagaj saç kalitesine güvenmeniz kalıyor geriye. Hatta isterseniz alacağınız yerde deneyip örnek bisiklet yükleyip öyle alın.

• Beğen
@Çetin ŞAHİNÖZ
İnternet üzerinden alacağım büyük ihtimalle, Kocaeli'de oturuyorum. Araç Kia Sportage 2017, arabalardanda çok anlamıyorum ama Dacia Duster bile 2 bisiklet taşıyorsa Sportage havada karada taşır diye düşünüyorum.

:) Öyle demeyin, araçları kötülemek veya övmek gibi bir amacım yok ama, İstanbul daki dolu olayından sonra öve öve bitirilemeyen WV lerin parçalanmış camları ile teneke gibi ezilmiş kaportalarını gördük. Bu konu tamamen aracın kaportasının (sizde ve bende bagaj kapağının) yük binen yerlerinin kalitesi (kalınlık, dayanıklılık kaynak ve benim anlamadığım bir kaç faktör daha) ile ilgili bir konu.

• Beğen
(link) = 540TL

(link) = 315TL

Aralarındaki fark ne?

Bend
@Çetin ŞAHİNÖZ
Peki bu dayanıklılığa nasıl açıklık getireceğiz? Ben anlamıyorum sanırım sizde bu konuda pek bilgi sahibi değilsiniz. Almadan önce bunu nasıl netliğe kavuşturabiliriz? :)

Çok basit netten aldığınıza göre 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Alın deneyin sorun yoksa devam, emin olamazsanız aynen koşulsuz iade.

@Çetin ŞAHİNÖZ
Aralarındaki farkı bir anlayabilsem alacağım bugün yarın :)

(link) = 540₺

(link) = 315₺

Yeni sayfaya geçtik diye tekrar yazdım.

@Hackless Dostum her ikilink te aynı ürün, sadece bir satıcı daha uygun iken diğeri biraz abartmış fiyatı.
farkları ve tam modelleri görmen için şu linki inceleyebilirsin;

(link)

Bu arada bu 6420 benim kullandığım ürün, detay bilgi sorabilirsiniz.

• Beğen
@Çetin ŞAHİNÖZ
Soracağım şey nasıl bağlandığı, nereye bağlandığının detayı olabilir. Birde bisikleti tak ve sür şeklinde emniyetli ve basit mi?

Birde bilginiz varsa bu modelin dengi Thule taşıyıcı var mı, varsa fazla para verip onu almaya değer mi?

Aracınızın bagaj kapağının üst kısmı sac mı kontrol edin.
Rüzgarlık kısmı plastik ise, bagaj kapağında taşımanız rüzgarlığın kırılmasıyla sonuçlanabilir.
Sonuçta bu taşıma sisteminde yükün tamamı bu noktada, diğer kancalar dengeli şekilde durması, kurtulup yola düşmemesi için.

Bu kadar yeni ve avrupada da satışı olan bir araca Thule neden ürün önermiyor?
Saris sitesinden kontrol ettim, orada da bagaj kapağına ürün önerisi çıkmıyor.

Kia Türkiye sitesinde gördüğüm fotolardan plastik bir rüzgarlık var gibi görüyorum.

Seçenekleriniz tavan ve çeki demiri gibi görünüyor. Ya da @hamlet2006 önerisi.
İlk defa bisiklet taşıma yatırımı yapıyor olsaydım bu seçeneği değerlendirirdim.

• Beğen
Sanırım kararınızı vermişsiniz ama yazayım dedim.Yazın oto aksesuar satan bi yerden temin etmiştik yaklaşık 2000 km gittik. Sonrasında şehir içi gidip gelirken de kullandık. Arkadan vurdular kaza yaptık oynamadı bile. Tek sorunu vida ve somunlar paslandı onları da paslanmazla değiştirdik. Ses yapıyor mu derseniz yapıyor. Onu da üstündeki delikleri kapatarak azalttık. Gönül thule isterdi ama kısıtlı bütçeyle iyi idare etti

Dosyalar

• 7C51F4A1-B556-42BC-957E-E20ECD38FEC8.jpeg
    7C51F4A1-B556-42BC-957E-E20ECD38FEC8.jpeg
    132,4 KB · Okunma: 40
@olympos Merhaba kısıtlı bütçe derken ne kadar bir bütçe ayırdınız acaba.

11052419_10153148670054425_1977705352076942664_n.jpg IMG_0274.JPG Dandik denilebilecek taşıyıcı ile soldaki dağ bisikletini 470 km taşıdım milim yerinden kıpırdamadı. Kancalı bagaj lastikleri ile çok sağlam şekilde bağladım. Aynı şekilde yol bisikletimi de taşıdım. Özellikle pedallara dikkat etmeniz gerekiyor. Bence en güzeli platformlu taşıyıcılar. (link)

@Hackless Dostum toplamda 6 adet sağlam çektirmeli kayış var. Bagaj kapağının üstüne sağ ve sol 2 adet, Bagaj kapağının tam yan taraflarına sağ ve sol. Bir de yine bagaj kapağının tam alt kapanan tampona yakın yerine sağ ve sol 2 adet. Asıl gücü taşıyan ise 2 adet sünger ile destekli demir kol. Bir tanesi Bagaj camına diğeri bagaj kapağının alt sacına yük bindiriyor. Ağırlık arttıkça (aslında her zaman) asıl yük bagaj kapağının sacının üstüne gelen kayışlarda, bagaj camına gelen yumuşak sünger destekli demir ile, bagajın altına sac yüzeye baskı yapan diğer sünger destekli demirde oluyor.
Yanı kısaca aracınızın bagaj kapağının üst kısmının sacı sağlam olmalı, cam sağlam olmalı ve bagajın alt kısım sacı sağlam olup yük ile içeri göçmemeli.
ayrıca verdiğim sitede araca bağlantı kılavuzu var indirip söylediklerim tam olarak nasıl oluyor görebilirsiniz.
Evet THULE var modelini bilmemekle beraber THULE nin sitesinde araç model ve yılı ile size uyacak taşıyıcı modelini bulabilirsiniz. Yada yazarsanız aracınızı ben sizin için bulurum. Tabii bu BNB Rack lar 300-500 iken RHULE den 2 yada 3 katı fiyat beklemeniz gerektiğini de unutmayın.

• Beğen
mehmet sunu beyin kullandığı modeli kullanıyorum.emin olu8n ağır gibi gözüksede aracınızı en güzel koruyan f/p ürünlerinden biri diyebilirm.@mehmet sunu beye naçizane önerim ben demir bağlantı yerlerine elstik bir eldivenin parmak uçlarını kesip diktim.boyaya zarar sıfıra indi.

@trainspotting35
Tek bisiklette sorun olmaz zaten önemli olan 2 ve 3'te. 2 veya 3 taneyede dayanırmı sizce?

Geri