Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@Hackless İsmail Bey şöyle bir durum söz konusu eski aracım Dacia Duster acımasızca kullandım pek umursamadım açıkçası. İki bisiklette bağlardım sorum olmazdı benim için ama yeni aracımda asla kullanmam :). Tavan üstü taşıyıcı yada dediğim platform taşıyıcılardan alırım. Şimdilik tek bisiklet taşıdığımdan ve uzun yola çıkmadığımdan ön teker sök koltuk yatır metodu uyguluyorum.

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZ

Rüzgarlığın ön tarafı plastik arka tarafı (arabaya bitişik tarafı) tamamen demir şimdi çektim görüntüleri.

Aracım Kia Sportage 2017, bulabilirseniz sevinirim. Birde platformlu önermiş @trainspotting35, onlar dahamı iyi?

@trainspotting35
Tavan üstüler hem göze pek hitap etmiyor hem yakıt sarfiyatı ve aerodinamik sorunu oluyormuş. Platformlular yine bagaj kapağına bağlanmıyormu?

Dosyalar

• 20180412_082643.jpg
    20180412_082643.jpg
    164,5 KB · Okunma: 39
  • 20180412_082659.jpg
    20180412_082659.jpg
    194,7 KB · Okunma: 37
@trainspotting35
:D bende o yüzden istemiyorum 1.82 boyum var yinede tavana yetişemiyorum merdiven koymam lazım :D

Edit: Tavan üstü anlamışım kusura bakmayın ama tavan üstü içinde sıkıntı değilmi çok yüksek nasıl koy indir yapılacak? Birde neden bu araç için bagaj olmaz?

@Hackless IMG_5387.JPG Bu da yeni aracım Duster ın cam üzerindeki bölümü ile bunun o bölümü çok farklı. Sizin aracınızda ve benim yeni aracımda tüm ağırlık bu bölüme binecek ve kırılmasına sebep olacak kuvvetle muhtemel. Bütün yükü tampon taşıyormuş gibi gözükse de aslında bütün yük bu kısımlara biniyor. Benim boyum 1.68 ben ne yapayım. :)

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@trainspotting35
Hakkaten ne yapıcaz şimdi biz? Yada ben şuan ne almalıyım-yapmalıyım? Görünüşe göre bagaj kapağı kısmı iptal; tavan üstünde de yakıt sarfiyatı, görüntü, aerodinamik sıkıntısı var, geriye kalıyor çeki demiri. Onu taktır parayı ver, ruhsata işlet, muayeneye götür falan... Nedir son tavsiyeniz bana :)

@Hackless Ailemisiniz yoksa sadece derdiniz bisiklet taşımak mı? Bisiklet yol bisikleti mi?
pr_02_121.jpg

@Hackless THULE garanti vererek sizin araca uygun taşıyıcım yok diyor bagaj için.
Siz aracı değiştirin bence yılı eskiyip değeri düşmeden. Şaka bir yana en güvenilir ve iyi çözüm çeki demiri görünüyor.
ruhsata işletmek o kadar atla deve bir iş değil ve kontrol olana kadar da acil değil.

• Beğen
@trainspotting35
Aileyiz 4 kişi 2 kardeş 1 anne 1 baba (sanki kaç anne baba olacak :D). Aracı kullanma ise karışık, kimi zaman sadece ben kimi zaman anane filanda katılıyor, mesela benim okul durumuma göre araç kişisel kullanımada düşebilir. Ama genel olarak aile+kişisel diyebiliriz. Bisikletim Btwin Rockrider 560 MTB ortalama 12-14 kilo olması lazım. Aynısından kardeşimdede var. Koltukları katladığımda ön lastiği çıkarmadan arkaya sığıyor, çıkartsam hayli hayli sığarda mesele ailecek biyere giderken ne olacağı :) Sadece ben olsam zaten bagaj kapağına tak veya arkaya at geç olur onda problem yok :)

@trainspotting35
ASDASDASDADDADDASDASDASDASDADDASD

Vallahi 5 dkdır aralıksız gülüyorum ansızın gördüm fotoyu hastanedeyim bide asdasdasdsdasd. Bunun adına ayrı konu açılmalı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Hackless Valla öyle şeyler söylediniz ki aklıma tek çare bu geldi.

• Beğen
Bende çaresizim ne yapayım. Sahilde orda burda görüyorum adam Peugot 207'yle, stepway 2015'le 2 bisiklet taşıyor bagaj arkası, ben Sportage'la neden taşıyamıyorum herhangibir mantıklı açıklamasını bulamadım. Hangi arabalarda neler gördüm ama forumda söylenenler tam tersi. Nasıl işin içinden çıkayım anlamadımki. Anladığım en net şey çeki demiri garanti ve en sağlamı. Ama koskoca Sportage bagaj kapağında 2 bisiklet taşıyamayacaksa o zaman bu arabaya bu kadar para vermek ne işe yarıyor satayım alayım bir Peugot 207 veya Opel Corsa vb.

Tavan taşımaya bu kadar mesafeli durmayın. Gün gelir portbagaj takılır, gün gelir araç üstü çadır.

Taşıma barlarını oto aksesuarcılardan ekonomik çözebilir, üstüne de bisiklet taşıyıcı alırsınız.
Yıllarca bozulmaz, kırılmaz, hizmet eder. En güzeli bisikleti kiltlemenize imkan verir. Kısa süreli uzaklaşmalarda gözünüz arkanızda kalmaz.

Tavana bisikleti ters koyup açık pencerelerden içeri bağlayan da gördüm, taşınıyo mu evet, güvenli mi hayır.

Şu güzel değil mi? Bence aracı çok kişiselleştiriyor.
8803d1308747915-roof-rack-img_20110621_173303.jpg

• Beğen
Mercedes A180 için de aynı dert var. Port bagaj olduğu için tavana bağlama şansım da yoktu. Bnb rack touring kullanıyorum. Spoilerın en sağlam yerine bağlayıp kullandım. Bugüne kadar 3 uzak yol yaptım. Henüz bir sıkıntı çıkmadı. Ama elbette güven vermiyor..
Bu sene savaş çıkmazsa Yunanistan'a da aynı şekilde götüreceğim

@Homer Ama bu resim haksızlık olmuş, ağaçlar ev ortam falan süper. Bi de istanbul trafiğinde çekseydiniz resmi bakalım o zaman bu kadar şık gözükecek miydi:)

Uzun suredi arastiriyorum. Sanirim bunu alacagim.
Buzz Rack Bisiklet Taşıyıcı Pilot S Sedan 2 li Siyah (link)

• Beğen
@hamlet2006
Yağmurda çamurda karda kışta yazın sıcakta orda burda o vantuzlar gevşeyip bisiklet fırlasa? O denli güvenilir ve kuvvetli mi?

Geri