Hocam amotisorlu dusunurseniz Carraro Spotive 227 HD hibrit onerebilirim 48-36-26 aynakol 11-34 ruble oraniyla saglam rampaları cikabilirsiniz. Amortisor olmasin derseniz peugeot T11 var agirlik olarak birbirine yakin seviyelerde. . Teoride nodel cok ama reelde olan urun sayisi oldukca az maalesefMerhaba arkadaşlar
mevcut bisikletim bianchi slr 500 yol bisikleti bununla haftada 100-150 km kullanıyordum zayıflama amaçlı genelde düz yol ama bazen 10 km kadar hafif yokuş olan bir köye tırmanıyordum.Bu sene yollara mıcırlı soguk asfalt döktükleri için artık rotam mevcut bisiklet için işkence gibi olmaya başladı ve bisikletten soğudum.Yeni bir bisiklet arayışındayım.Tur trekking tarzına yöneldim.Gravele bütçem yetmeyecek.
bütçem max 6500
v fren yeterli
amortisöre gerek yok bence zaten konforsuzluga alıskınım.
olabildiğince hafif olmalı
lastikler yollar kötü kaplama olduğu için dayanıklı olmalı (700x35 diye düşünüyorum ebatları tavsiyelere açığım)
yokuşlara rahat çıkabileceğim.Düz yoldada yeterince hızlı gidebileceğim bir bisiklete ihtiyacım var.
Yardımcı olmanızı rica ederim.Fİyatlar dahada yukarıya gitmeden almam gerekiyor.
şimdiden teşekür ederim
Merhaba arkadaşlar
mevcut bisikletim bianchi slr 500 yol bisikleti bununla haftada 100-150 km kullanıyordum zayıflama amaçlı genelde düz yol ama bazen 10 km kadar hafif yokuş olan bir köye tırmanıyordum.Bu sene yollara mıcırlı soguk asfalt döktükleri için artık rotam mevcut bisiklet için işkence gibi olmaya başladı ve bisikletten soğudum.Yeni bir bisiklet arayışındayım.Tur trekking tarzına yöneldim.Gravele bütçem yetmeyecek.
bütçem max 6500
v fren yeterli
amortisöre gerek yok bence zaten konforsuzluga alıskınım.
olabildiğince hafif olmalı
lastikler yollar kötü kaplama olduğu için dayanıklı olmalı (700x35 diye düşünüyorum ebatları tavsiyelere açığım)
yokuşlara rahat çıkabileceğim.Düz yoldada yeterince hızlı gidebileceğim bir bisiklete ihtiyacım var.
Yardımcı olmanızı rica ederim.Fİyatlar dahada yukarıya gitmeden almam gerekiyor.
şimdiden teşekür ederim
Ben bütçe için yorum yapmak istiyorum. Şehir içinde kullanacağınızı söylediniz. Bu bütçeye ekipmanlar dahil mi? Motor kullanıcısı olduğunuz için öneminin farkındasınızdır. Kask eldiven gözlük bisiklet için önemli güvenlik ekipmanları. Ayrıca farkedilmenizi sağlayacak ışıklandırma vs de gerekecek.Arkadaşlar merhaba, forumda ve bisiklet konusunda yeniyim. Bisiklet konusunda hiçbir tecrübem yok. Normalde günlük olarak motosiklet kullanıyordum ancak benzin fiyatları artık can sıkıcı bir hale geldi. Ayrıca kilo verme açısından da faydası olur diye düşünüyorum.
Günlük hayatta kullanabileceğim, şehir içinde günde maksimum 13-14 km sürebileceğim bir bisiklet alma niyetindeyim. Gidiş yolunun neredeyse tamamını pedal çevirmeden gidebilecek durumdayım. Dönüş yolunda da bir o kadar pedal çevirmem gerek. Kilom 83, Boyum 1.78
İnternette kendi çabalarım ile bulduğum modeller Ümit 2890 28 Quebec ve Kron Nomad 3.0 bütçe olarak 2500 ü geçmeme niyetindeyim. Başka öneri ve tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu fiyat sadece bisiklet için ayırdığım bütçe. Kask ve eldiven hali hazırda hediye olarak gelecek. Ancak ışıklandırma ve gözlük işi aklıma gelmemişti daha önce. Tecrübesizliğimden olsa gerek.Ben bütçe için yorum yapmak istiyorum. Şehir içinde kullanacağınızı söylediniz. Bu bütçeye ekipmanlar dahil mi? Motor kullanıcısı olduğunuz için öneminin farkındasınızdır. Kask eldiven gözlük bisiklet için önemli güvenlik ekipmanları. Ayrıca farkedilmenizi sağlayacak ışıklandırma vs de gerekecek.
Bütçeyi belirlerken bunları es geçmeyin derim.
ÖN MAŞASI DÜZ OLAN, HAFİF BİR TANE BİSİKLET ALABİLİRSİN , BULABİLİRSEN SEDONA 410 - 420 TAVSİYE EDERİM. BEN SEDONA 410 KULLANIYORUM OLDUKÇA MEMNUNUM .Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım yeni üyelerin yazması gereken farklı bir yer var ise beni uyarın zira çok bilmiyorum forumun kurallarını
ben yozgat ilinde yaşıyorum ve işe bisikletle gidip gelme gibi bir fikrim var toplam mesafe 9 km kadar ve 1-2 km lik kısım ciddi rampalardan oluşuyor
ve benim kondüsyonum 0 sayılır 180 cm boy ve 100 kg civarındayım bana önerebileceğiniz bisiklet türü markası ne olur araziye cıkmak gibi bir niyetim yok sadece asfalt yolda kullanmayı düşünüyorum düz yolda çok zorlanmam ancak yokuşta beni en az zorlayacak bir bisiklet arayışındayım kıymetli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Sorunun yerinde sıkıntı yok ama şu konuyu biraz eskiye doğru okuyarak bazı fikirler edinebilirsiniz: Şehir/tur bisikleti seçim rehberiArkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım yeni üyelerin yazması gereken farklı bir yer var ise beni uyarın zira çok bilmiyorum forumun kurallarını
ben yozgat ilinde yaşıyorum ve işe bisikletle gidip gelme gibi bir fikrim var toplam mesafe 9 km kadar ve 1-2 km lik kısım ciddi rampalardan oluşuyor
ve benim kondüsyonum 0 sayılır 180 cm boy ve 100 kg civarındayım bana önerebileceğiniz bisiklet türü markası ne olur araziye cıkmak gibi bir niyetim yok sadece asfalt yolda kullanmayı düşünüyorum düz yolda çok zorlanmam ancak yokuşta beni en az zorlayacak bir bisiklet arayışındayım kıymetli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Sarı sitede şöyle bir ilan var,ilan no 982112775 bir bakın isterseniz .Herkese merhaba.
Eşime bir bisiklet bakıyorum. Şehir içinde kullanacak, sadece kısa turlar yapacak. Hafif ve basit olması en önemli önceliğim. Kendisi sadece rengine ve tipine bakıyor
Şöyle birkaç model bakındım ama bir bilene danışmak daha iyi dedim. Bütçemiz 3 bin liraya kadar. Eğer kaçmaz dediğiniz bir şey olursa 4 bin liraya kadar da çıkabiliriz.
Ben şöyle bir model buldum:
(link)
Ama ağırlığı hakkında bir bilgi bulamadım. Sizce bu bisiklet alınır mı? Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz bisiklet varsa onu da değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
Merhaba yer probleminiz varsa, çok yokuş çıkılmayacaksa, eşinizin ilk bisikleti olmayacaksa (önceden bisiklet tecrübesi varsa) katlanır bisiklet öneririm.Herkese merhaba.
Eşime bir bisiklet bakıyorum. Şehir içinde kullanacak, sadece kısa turlar yapacak. Hafif ve basit olması en önemli önceliğim. Kendisi sadece rengine ve tipine bakıyor
Şöyle birkaç model bakındım ama bir bilene danışmak daha iyi dedim. Bütçemiz 3 bin liraya kadar. Eğer kaçmaz dediğiniz bir şey olursa 4 bin liraya kadar da çıkabiliriz.
(link)
Ama ağırlığı hakkında bir bilgi bulamadım. Sizce bu bisiklet alınır mı? Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz bisiklet varsa onu da değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
Herkese merhaba.
(link)
Sarı sitede şöyle bir ilan var,ilan no 982112775 bir bakın isterseniz .
Merhaba yer probleminiz varsa, çok yokuş çıkılmayacaksa, eşinizin ilk bisikleti olmayacaksa (önceden bisiklet tecrübesi varsa) katlanır bisiklet öneririm.
Hafif olması önceliklerden biriyse çelik kadrolu Active 282 28 yerine o fiyatlarda ya da az daha yukarıda alınabilecek alüminyum kadrolu Carraro, Ümit, Corelli bisikletler var.
Modelleri bulabilmek için N11'de şöyle bir arama yaptım: (link)
Burada gördüğünüz modelleri başka yerlerde daha hesaplı fiyata da bulabilirsiniz.
Bu tarz bisikletler çelikse hafif olması beklenemez. Oldukça ağır olduklarından düz yolda kullanılacaksa ihtiyacı karşılar ama yokuş çıkacaksa alüminyum bir modele yönelin, yoksa eşiniz bisikletten soğur. Sonra kullanılmadan bir kenarda bekler satmaya uğraşırsınız.Herkese merhaba.
(link)