Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhaba arkadaşlar, bisiklete uzun bir süre ara vermiştim şimdi tekrar başlayayım diyorum. 10 yaşını geçkin toplama bi bisikletim var ama yeni bir bisiklet alma niyetindeyim. 2000-2500 TL civarında özellikle Eymir'de keyifli zaman geçirtecek bi bisiklet arayışım var, eski bisikletim dağ bisikleti yeni alacağım şehir bisikleti olsun istiyorum, tavsiyelerinizi almak isterim. Hepsiburada da Kron TX300 - 500 ve Sedona 330 modelleri hoşuma gitti.
 
Scudo
Arkadaşlar bende yeni bisiklet almayı düşünüyorum. 2500 civarı bir bütçem var ve bisikleti şehir içi kullanacağım. Fakat edirnenin yolları çok çukurlu ve arnavut kaldırımlar çok var. Hiçbir model bilmiyorum özelliklerindende anlamıyorum. Haftada 10 saat kullanırım ortalama. Önerebileceğiniz modeller varmı acaba ?
 
Merhaba arkadaşlar eşim ile beraber Almanya'da şehir içi turlamak ve gezi için bisiklet almayı planlıyoruz toplam bütçemiz 350€. Bunun yanında amortisörlü mü yoksa normal mi almak lazım bilemedim... Şu an aklımda iki bisiklet var tavsiye eder misiniz? İşimizi görür mü? Almanya da sizin tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

1.benim için düşündüğüm model bunu 150€ya bulabiliyorum. Aşağıdaki temsili :)
182boy 115 kilo adamı kaldırır mı bu bisiklet :)
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)

2.esim için düşündüğüm bu. Orta göbekte amortisör olması önemli mi değil mi bilemedim.
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: mertznc
Arkadaşlar konunun başlığından da anlayacağınız üzere bu konu hakkında tam bir kara cahilim. Ben sizlere derdimi söyleyeyim sizde bana çare bulun lütfen. Ben şehiriçi kullanabileceğim haftalık 10 15 saat arası kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum. Alacağım bisikleti Edirne de kullanacağım. Bilen bilir yolları pek çukurludur asfaltı asfalt değildir. Hele bide karaağaç kısmına bisiklet turu yapacak olsam o arnavut kaldırımlı yollar insanı mafeden cinsten. Bütçem maks 2500 ama kardeşim 1000 liralık şu bisiklet seni mutlu eder al kullan derseniz peki abi derim çünkü o fiyat beni zorlar azıcık borçlanırım. Özelliklerden pek anlamam. Tek bildiğim vitesi shimano oooo çok iyi yani derdimi anlatabiliyorum umarım ☺️ Neyse cevaplarınızı titizlikle okuyup bi araştırma yapacağım şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
 
  • Beğen
Tepkiler: ollo
@Waistanchor Şehir bisikleti olarak mevcut bütçenizle "Giant Escape" serisine bakın.

@tolgayuksel 2000-2500 TL civarı bir bütçeniz varsa, ikinci el bir bisiklet bakmayacaksınız, sıfır şehir bisikleti olarak size de Giant Escape 2 ya da r3 önerebilirim.

Sedona 410 da bakabilirsiniz, kalan bütçenizle ekipman vs. alırsınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: tolgayuksel
Salcano NG777
Corelli trivor 5.0
BTWIN Rockrider 520
Salcano XRS070

Ankara'da şehir içi ulaşım odaklı kullanmak üzere bisiklet almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok ama 1200 1300 lira civarı psikolojik sınır benim için. 1 günlük araştırma ile bu 4 seçeneğe kadar indim ama internette her biri için ayrı ayrı hem iyi hem kötü şeyler söylenmiş. Bu markalardan hiçbirini daha önce kullanmadığımdan kendilerine bir aşinalığım da yok. Hangisini tavsiye edersiniz? Bunların hepsi kötü sen bunları bırak şunu al derseniz 1000 lira veya belli bir miktar üzerine kadar hangi bisikleti önerebilirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.
 
@AsparMosso 1821 mdm v alin, 12kg civari hafif duz masa v fren bir bisiklet. Gonderinizden az yukarıda birisi 985tl fiyat almis mesela.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Merhaba bir yol bisikleti almak istiyorum. Ama konu hakkında pek bilgim yok henüz araştırmaya basladim.
16 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Hiç spor geçmişim yok. Günde 2-3 saat kullanacağım. Genelde şehir içi olacak. Ama bilenler bilir, arada ODTÜ Ormani'nda da turlamak istiyorum.
Maksimum verebileceğim para 1600 civarı. Ama henuz amatörsün daha dusuk modellere bak derseniz de hayir demem. Ama iyi bir sey istiyorum sanirim bütçeyi zorlamam gerekecek.
182 boy 92 kilo.

Teşekkürler şimdiden.
 
Selamlar. Yeni bir bisiklet alacağım bütçem normalde max 1500 dü ancak bisikletçi de whistle bisikletini görünce bütçeyi zorlamak istedim ve 2300 e kadar çıkardım. almak istediğim bisiklet Whistle Patwin 1824. ancak bu bisiklet ve bisikletin markası ile ilgili fazla yorum göremedim. Bisikletlerden fazla iyi anlayan biris değilim. Ancak sürmesini ve doğayı seven birisiyim tabii biraz da aksiyon. Sizce bu bisiklet nasıl öneri veya tavsiye verir misiniz 2 hafta içinde bisikleti alacağım. Hidrolik Disk olması biraz canımı sıkmıyor değil. İnternetten sipariş vereceğim.

Şimdiden Teşekkürler.
 

Dosyalar

  • WHISTLE-PATWiN-1824-R1-1907-1.jpg
    WHISTLE-PATWiN-1824-R1-1907-1.jpg
    99,7 KB · Okunma: 13
İyi akşamlar arkadaşlar. İçinden çıkamadığı mi bir iş aldım üzerime. Kısa boylu bir arkadaşım yol bisikleti almaya karar vermiş. Benden yardım istiyor. Bütçesi isteğine göre esnek olan bir bütçesi var. İşin içinden çıkamadığı mi konu arkadaşımın boyu kısa olduğundan küçük kadro boylu bir bisiklet bakıyoruz. Ama beğendiğiniz bisikletlerde 48 kadro boyu yok. Fiyat performans olarak aldığım Carraro 042'nin küçük kadro boyu yok. Tribün 520'nin de XS kadrosu stoklarda tükenmiş. Aynı zamanda ikinci el olarak da XS kadro boy bulmak zor. Triban 540 da aynı durumda küçük kadro boyu yok. Sizlerin bildiği fiyat performans, yeni yol bisikletine başlayan, şehir içinde gezmek için, okula gitmek için, Eshot'a binmek yerine bisiklete binmek isteyeceğimiz önerdiğiniz yol bisikletleri nelerdir?
 
Arkadaşlar ilk önce merhaba benim bir sorum olacaktı diğer yaz yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum ama 2 seçenek arasında kaldım

Bt win Rockrider 520s (Rocrider540) da olabilir

Kron XC450 hd mi?

Hangisi daha iyi,sağlam ve daha uzun gidecek ?
Şimdiden TEŞEKÜRLER
 
Arkadaşlar boyum 1.78 bütçem 800-1100 arası, beni şehir şartlarında üzmeyecek bir bisiklet arıyorum , hiç bisiklet sürmedim.
 
Merhaba arkadaşlar. Benim bir dağ bisikletim var bir türlü satamadım. Satıp kendime yol bisikleti almak istiyorum ama alan olmadı. Kullanmadığınız, fazla, hibe etmek istediğiniz bir bisikletiniz var ise ben talibim.
 
Yeni bisiklet alacağım aklımda bu bisiklet var ancak bisikleti kullanan kullanıcı yorumu bulamıyorum ve ilk mtb'im olucak. Nasıldır markası ? 2.200 liraya değer mi ? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
 
Merhaba;

Carraro Sportive 230
(link)

Mosso 770TB3 Deore
(link)

Merida Crossway 300
(link)

modelleri arasında kaldım. Carraro renkten dolayı bir adım geride. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.


 
Şuan bir NG 650 m var satıyorum bir 5 6 ay sonra yeni bir bisiklet almaya karar verdim
3000 TL bütçem var
Bianchi NTH 9 modelinin kadro açılarını geometrisini çok beğenmiştim özellikleri de maratonlar için yeterliydi
ama hal bisiklet seçemedim
 
@SonSelim cevap için teşekkürler, ikinci el pek düşünmüyorum, şimdilik Ankara'daki bisikletçileri gezdikten sonra karar vereyim diyorum. İlk olarak Delta Bisiklet'e gittim, Cannondale Quick 5 önerdiler ama fiyatı aklımdan geçen bütçenin üzerinde. Yine de hidrolik disk fren ve marka güvenilirliğinin çok önemli olduğuna karar verirsem alabilirim.

Yeni sorum bütçeyi 2.500'den 3.500'e çıkarırsak hangi marka ve modelleri tercih edebilirim?
 
@danarosto

Sedona 350 var, 3980tl ye taksitli eski kur fiyati ykbisiklette gorebildim sadece google a bakinca. Donanimi(ozellikle masasi) yukarida verdiginiz tum bisikletlerden iyi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@tolgayuksel Kadro kalitesinden dolayı Merida diyecektim ama Sedona 350 önerisini de dikkate alın bence, gerçi stoklarda bulmak zor gibi gözüküyor. @uussff

(link)

Donanım olarak seçeneklerinizdeki bisikletlere kıyasla:

  • MAŞA : ROCK SHOX PARAGON 65MM RL
  • LASTİK : Schwalbe Marathon 700x38

Not: Diğer 3'ünden de daha hafiftir diye düşünmüştüm ama Forum'da bir kullanıcı 15 kg olduğunu belirtmiş. Sedona 350 şehir bisikleti mi, salcano xrs 030 apex mi, corratec dolomiti 105 mi? Bence bunu YK Bisiklet'e sorun, 15 kg olacağını zannetmiyorum.

Bu arada Cannondale Quick 5 sabit maşalı, seçeneklerinizdeki bisikletler amortisörlü. Kafa karışıklığı oluşmaması için önce bunu belirlemek gerek. (link) Sabit maşalı bir şehir bisikleti bakıyorsanız, bütçenize uygun olduğu için, Giant Escape serisini öneriyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: tolgayuksel
Teşekkürler @SonSelim, genelde düz yolda kullanacağım için sabit maşa bana yeter diye düşünüyorum, boşu boşuna amortisör ağırlığı olmasın. Giant Escape ve diğer önerilerinizi de en kısa zamanda görüp kararımı vercem.


@SonSelim
 
  • Beğen
Tepkiler: Son Selim
Geri