Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken dizlik ve dirseklik kullanmak

Decathlon dan ucuz birşeyler önerebilecek varmı

Link falan atar mısınız

(link)
Bu nasıl? Kaykay içinmiş ama llsun.

Scudo
Ben de bir süre önce kaldırımdan önümü kaldırarak inerken takla attım kilitli pedallardan dolayı toparlayamadığım için. Sağ kalçam morardı ve nerdeyse sağ dirseğimin alt kısmındaki kemikler dağılacaktı. Sağlığımdan değerli değil dedim ve bende biraz düşüncesizlik yaparak scott granade II dizlik dirseklik aldım. Koruması çok çok iyi ama malesef çok terletiyor. Önerim daha hafif korumalı ama terletmeyen havalandırması çok iyi olanlardan almak. Şehir içinde hız yapmamak lazım arkadaşlar bunuda unutmamak lazım

@OsmanAltuntekin
mtb nin zevki böyle çıkıyor. Bunny hopu falan çözdüm ama manuel wheelie zayıf daha tam yapamıyorum. Denemelerde güvenlik şart

@ozansefer
@ozansefer
Bende de mtb var da ben daha bunny hopu falan da bilmiyorum. Bir de eşek ölüsü gibi ağır çalik kadro çift süspansiyonlu.

@OsmanAltuntekin ağırlık mesele değil o kadarda. Vücut ağırlığını kullanmayı öğrenmek lazım birazda denge bolca çalışma ama önce düşmeyi öğrenmek lazım. Parkta çimlerde antreman yaparsan daha sağlıklı ol ur

dizlik çok yararlı olur ama tahriş ediyor dizin iç kısmını, yoksa bence de olmazsa olmaz

@Leopold Leopoldovich
Bunun yenisi çıktı ama...İzlemediniz mi yoksa..!!?? :ssrtcbya::hihi::)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Kask takınca kaza yapma ihtimalim daha çok artıyor sanki kesin kaza yapıcakmışım gibi hissediyorum taktığımda. Birde dizlik gibi koruyucu lar mesela uzun ve hızlı dağ inişlerinde kullanılabilir 80 li hızlara çıkıldığında.

Dizliği dağ inişlerinde kullanabilirsiniz ancak uzun yollarda rahatsızlık ve tahrişe sebep olur. dizden değil ama eklemden rahatsız olmaya başlarsınız;)

(link)
(link)
(link)

3 Farklı dizlik var, bisiklet içinde yeterince uygun bence. (silikon koruma var son ikisinde) İhmal etmeyin kullanın, kırılan diz dirsek kolay iyileşmez.

@Hevesli
1400753942721-xy39rf5vy0x-1200-80.jpg
Attığınız ürünlerde herhangi bir koruma standardı bulunmuyor. Yani koruma sağlamıyor. Bunların yerine yukarıdaki gibi soft shell olarak geçen dizliklerden kullanmak koruma adına daha yararlı olur.

konuyu bi hortlatayım dedim dizlik ve dirseklik takmakta kesin ve kararlıyım fakat resimdeki gibi mtb için üretilmiş dizlik ve dirseklik bulamıyorum

1400753942721-xy39rf5vy0x-1200-80-jpg.120721

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aynı şekilde bende dizlik ve dirseklik arıyorum fakat ya medikal ürünler ya da çocuklar için kaykay dizlikleri var. Bisiklet için uygun hiç görmedim, neden yok?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
(link) Bence dizlik, dirseklik yetmez bu kadar potansiyel ruh hastası!!!! olan bir toplumda buda şart hatta kask'dan ve diğer aksesuarlardan bile önce almak lazım.

@koshanerberk @Hevesli Google'a şu ikisini yazıp,çıkan alışveriş sitelerine bakabilirsiniz..

Powerslide Playlife Tri Pack 3lü Koruma Seti
Powerslide Standart men 3lü Koruma Seti

69 TL olanını,belki bende alabilirim:)

Kask takmayan dizlik takar mi

Geri