Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

Scudo
@dcmavideniz

kronerello :)

ek olarak artık kendini geliştirmeyen bisikletçi kapatmak zorunda kalacak artık müşteriler bisikletçiden daha çok marka daha çok parça biliyor.

sirkeci mantığı bisikletçiler bisikleti hiç bilmeyen adama bir kere bisiklet satar o kadar değirmen dönmez kısaca

valla ben birine bir gün aynakol yaprağı dedim sopayla kovalayacaklardı neredeyse :)

Ben kıyafet aldım ucuz ve kaliteli gayet memnunum ve bisikletciler kendi satmadigi ürünü beğenmezler ☺

Türkiye de kurumsallaşma başlayan firmalar çıkacak. "Bazartopkapı" 3 kağıtçı esnaf profili yokolacak diye düşünmekteyim.
Bu tarz esnaflardan millet çok çekti.( her ne kadar azınlık olsalarda )

@Yağız Gökmen

@Yağız Gökmen yine bi konu açmıştım aşağıda yazacaklarım hakında sözde bostancıda elit görünen ve yine sözde bisikletten anladıklarını sanan tiplerin açtığı bir yer. MTB salcano bisikletimin lastiklerini değiştirip ctybike lastiği taktırıcaktım neyse yaptılar ettiler sonra yola cıktım teker ince bisiklet yolda akıyo baya hızlanmıştım ve arka teker yerinden çıktı allahtan disk firen vardıda tekeri yerinde tuttu yoksa gerisini düşünmek bile istemiyorum. bisikleti götürdüm adama arkadaş teker çıktı yerinden sen nasıl yaptın bunu dedim ve adamın verdiği cevabı aynen aktarıyorum : salcano bisikletlerin genel sorunu bu teker sürekli yerinden çıkıyor benim yapabileceğim bişey yok ben yinede tekrardan sıkayım ' bu yaşadığım bisikletçilerle alakalı son anım bundan sonra herşeyimi kendim yapmaya başladım... benim ihtiyacım yedek parçamı rahatlıkla alabileceğim ve çeşitin bol olduğu dechatlon gibi büyük perakkendeci ve kar marjı çok düşük olan marketler..

@Dogannn

Doğan inan abi elim beğen butonuna gitmedi çok geçmiş olsun öncelikle

mandalı sıkmamışlar tabi ölümden dönmüşsün adamı canından da ederler.iyi sizi suçlamamışlar sorsan onlara sizden daha haklıdırlar,mağazayı tahmin edebiliyorum gerçekten tamir işlerini kendin yapmak en güvenlisi olmaya başladı zaten tamir ücreti verene kadar gerekli alet edevatı temin edebiliyorsun.Tekrar çok geçmiş olsun :(

edit: kendi bakımını tamirini yapmak isteyenler mutlaka bu kanalı takip etsinler ve eski videolarına mutlaka baksınlar her türlü sorun ve bakım videoları var

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
BikeRadar'dan B'twin markasının yol bisikletleri incelemerine bakın.Bir tane bile düşük puan göremezsiniz.Kaliteli oldukları onaylanmış çoktan.Millet kötülese ne olacak :cool:

8.3 kullanmamışlar btwine kötü diyebilmek için segment lerini görmek gerek her markanın alt segmentleri fiyat performans olarak belli ihtiyaçları karşılar

triban 3 alacaktım. bisikletçi vazgeçirdi beni. Sanki dağ tepe geziyormuşum gibi gidip dağ bisikleti aldım. Hala da gözüm var yani

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Herkese selamlar,
Decathlon konusu ilginc yalniz soylenenlere katilmam gerekir.Hem yararli hemde eksikler var.Markanin kendi icinde bir suru markasi var.Aslinda Bizim burada Btwin markasini konusmamiz lazim.Btwinin imalati belli modeler icin konusacagim EXUMA da dikiliyor buda bir Türk firmasi.Exuma firmasi Raphay'a, Mavic'e, Poc'a Solomona Boss firmasina imalat yapiyor.olayin güzel olan yani paralar TR'de kaliyor.Karlar yurt disina çikiyor.
Benim takildigim konu arkadas yurt disinda renkler sahane getirsenize soyle bizde alalim.Fiyatlari iyi gibi duruyor ama neye göre.Simdi yönetimleri der fiyatlarimiz Her yerde ayni fakat kazanclar farkli onlar euro kazaniyor biz TL :) adamlarin en düsük maasi 1.500 euro bizde bu rakam yönetici maasi...
Esnaf denilen tiplemizde Bol miktarda Her yerde her ürün satan tiplerde mevcut Ben bunlara esnafim deyince gülüyorum.Esnafsinda Adam olamamissin.isini yap parani al Benin para vererek aldigim ürüne b.k atma Sen kendi isine bak derim...
Decathlonada indirim yapmasini Rica Eder herkese iyi aksamlar dilerim.

Ben hem b'twin, hem de salcano sahibi birisi olarak şunu söyleyebilirim.. Rockrider 5.2 aldığımdan beri hiç bir parçasını değiştirmeye gerek kalmadan ara sırada bakımları ile çatır çatır biniyorum.. Kendi çapında iyi bir makina.. Yol bisikletinde fiyatından dolayı salcano'yu tercih ettim, iki ana parçayı kalitesizliğinden dolayı değiştirmek zorunda kaldım.. Daha ne diyeyim öbürü ucuz yaparken yine de hakkını veriyor.. Bence Decathlon iyidir.. O kadar zam yaptılar hala ürünleri ucuz sayılır.. Bu arada ille de decathlon değil ne alcağınızı biliyorsanız piyasayı araştırın eminim daha ucuzunu buluyorsunuz.. Yalnız, müşteri memnuniyeti konusunda on numara beş yıldızlar.. Daha beni hayal kırıklığına uğratmadılar.. Mesala ben kilitli pedal alacaktım b'twin markasından daha ucuz xlc pedallar buldum.. ama giyim konsunda iyiler indirimi de yakalarsanız bayağı iyi..

Bence böyle magazalarin Turkiye'de acilmasi cok olumlu. Sporla bisikletle hic alakasi olmayan insanlar bile bu magzalara girdiginde icinde bir spor yapma aşki doguyo. 3 ay once decathlon'a gittigimde hiç aklimda yokken bisiklet almak aklima geldi. Bisikleti ordan almadim belki ama sebep oldugu tartisilmaz. 3 aydir haftada ortalama 100 km bisiklet suruyorum. Hayatima renk geldi, kendimi zinde ve iyi hissediyorum. Sadece bisiklet degil bir çok spor alaninda gerekli çoğu seyi de ayrica bulabiliyorsunuz.

Senin nevi şahsına münhasır bir ürünün, markan bile yok bir de böyle düşün :) misal token denilen firma senin ülkende bilmem kaç liraya suluk vidası satıyorsa bu işte bir sorun var demektir. O yüzden Decathlon candır. Alithlon, Velithlon vardı da biz mi almadık.

@Övgü Kavas bende o kırmızıdan hafif makyajlanmış:) 650 tl gibi komik diyeceğim bir fiyata almıştım... (Çalışan indirimi)
Decthlon politika gereği her ülkeye özgü ürün gamı belirler. F/P ürünleri çok tercih edilesidir. Fiyat arttıkça görece olarak F/p oranı düşer. %100 müşteri memnuniyeti fiyatın içine eklendiğinde.... Türkiyede bir örneği daha zor bulunası bir satıcı haline geliyor....
Btwine gelince Avrupanın sayılı bisiklet üreticilerindendir.... Avrupanın bir çok şehrinde bol bol etrafta gezerken görebilirsiniz....

Tek diyeceğim keşke Salcano, Btwin kalitesindeki ürünleri aynı fiyata üretse ve Decathlon gibi Müşteri memnuniyeti sağlasada ondan alabilsek :(

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Geri