Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@burakncn neyse ki ev geniş, ufakları saymazsam ev içinde 3 tane bisiklet duruyor(diğer ikisi çocuların-16 " katlanır ve 24" dağ bisikleti)

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Scudo
@appendixEv işini çözdük de dışarıda bir yer gidince aklımız hep bisiklette. Çaldılar mı, çalarlar mı...

• Beğen
Tepkiler: appendix
Bendede yer sorunu var, kazan dairesinde yer yok dedi kapıcı. Balkon ve ev içi mümkün değil
Ya 2. kata çıkarıp kapı önünde merdivene filan bağlayacağım yada aşağı inip kazan dairesini kendim kontrol edeceğim...
Apartman içinde 2. Kata bağlasam çalınırmı acaba ? Kalın kilit taksam iki tane mesela

@appendixYasak doğru. Bizim sitede de yasak. Belki olması gereken budur ama ben kısmen doğru bulmuyorum. Kimse mobilya dolap çiçek filan koymasın, sadece bisikletler ve bebek arabalarına izin verilsin. Bence.

@semçanta pedaldan asılan parça Dahon Mariner D8 için yeterli olur mu? Teşekkür ederim

@burakncn

Apartmanlar için de bir çözümümüz var. Site yönetimiyle görüşürseniz uygun bir maliyete gönderebiliriz. Ama yine de kilitli bir ortam olması gerekir. Bizimki daha çok dağınıklığa çözüm.
353c8b0f4435f7d5e3509e371afa04bd.jpg

@Üye Adı

Evet yeterli olur. Spider-Bike seti tüm bisikletlere uygun. Şimdiye kadar olumsuz bir geri bildirim kimseden almadık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezillik ya. Bu kadar bisiklet hırsızlığı, akıl almıyor...Pedal yada teker kolay sökülse belki ekstra bir güvenlik olur

Bu şerefsiz kanı bozuklar ne yapıyor bu çaldıklarını ? Demek tüm gün bina bina gezip ne var ne yok kontrol ediyor ahlaksızlar...

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@korayg
seni, dışardan biri, bisikleti çıkarıp oraya bağladığını görmezsse çalınmaz diye düşünüyorum, çalınırsada apartman içinden biri yapar.. Hiç yoktan iyidir evinin kapısının önü.

hırsızlığı kişisel olarak da yapan var ama son 2 ay içinde organize şekilde olduğu söyleniyor.

işte buradaqweqwe.jpg ne de olsa ev bizim alan desen bisikletçi dükkanı gibi büyük :D kamera sistemi de var ya o mis :D

Arkadaşlar bunlar nimet, değerini bilin. Biz koyacak yer bulamıyoruz, bisiklet alacağız sırf bu yüzden alamıyoruz...:(

@korayg
En az 80 yada 100 grade zincir alın bunu kayar milli kaliteli bir asma kilitle kitlerseniz makasla filan kesemezler. Bir de kalın çelik halat kilitle kitlerseniz bunu gören hırsız baska av arar.

• Beğen
Tepkiler: korayg
Evimde bir oda tahsis ettim benim canavara.

Geri