+1-2 kere ufak dususlerim oldu. bisikleti birakiyorum duerken. pedal ilk carpan parcalardan bisikletim 1000 km de hic orayi sikmadim. herhalde tork kontrolu deniyor bu isleme teknik olarak. 15-16 anahtarim var. yarin bir yerlerden bulurum anahtari.
@MBB hocam pedaldansa sorun değil ama,göbekten falansa diye kafama takıldı.sesin nerden geldiğini anlayamıyorum.servise de götüremiyorum çok uzakta olduğu için.bilinçsiz kullanıp bisiklete zarar vermekten korkuyorum ,sıkıntım o
@soloturk sorun pedaldaymış değiştirdim rahatladım. Aslında bisikletçi bir arkadaşınız varsa onun pedallarını takın öyle deneyin ses kesilirse pedaldandır ama kesilmez ise göbekte bir sorun vardır.
@ismail_32@soloturk genellikle pedaldan gelir yağlatıp sıkmak lazım, su yerse tekrar yine başlar, bende sürekli böyle oldu, ilk 200km- 800km- 1600km- 2700km lerde geldi , 1600kmde göbek değişmişti ama sorun pedallarda büyük ihtimal başka seçenek yok
Hocam ses yada titreşim diyelim. Ayak tabanından ulaşıyor gibi. Pedal hakikaten azıcık gevşek gibiydi sıktım. Benimki çamurdan kirden galiba aynakol ruble zincir çamurlu biraz temizledim. Ses şimdi hani en yüksek viteste hafif hırıldar ya pedal ona döndü. O sesi kaliteli bisikletler yapar mı onu d bilmiyorum. Benim. Bisikletten kullananlar anlar o sesi. Bilmiyorum nasıl tarif edeyim. Hani 3-5 teli çiviyi. Ayakkabı altında hırt hırt yapmak gibi Ahhhhh tarife bak
Bir de pedalın uzak dış ucundan lateralinden diyeyim ben. Pedalı tutup yukarı aşağı yapınca 1-2 mm. Yukarı aşağı yapıyor pedal. Bu normal mi? Yoksa hiç yapmamalı mı?