historiyst
Pedalşör ;)
- Tepki
- 994
- İsim
- Murat Hoca
- Bisiklet
- Giant
Bisiklette ayrı güzelmiş240402 dosyayı görüntüle
2016 yazıdan beri kullanmaktayım. Başlarda uç kısmını havaya çok kaldırdığım için rahatsız ettiği oldu. Sonrasında uygun açıyı bulduktan sonra mis gibi rahat etti götüm. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Fiyatları çok çok uçmuş her şeyde olduğu gibi. Erdoğanlar bisikletten 250 liraya almıştım o zaman. Arada ihtiyaç duyduğumda kremliyorum senede bir belki iki defa. Kıçını düşünen alıp kullansın. Bir kere Brooks rahatlığına alışınca başka seleye oturamıyor insan.
Teşekkür ederim. Zamanında topladım. Şimdi çok zor 3 katı oldu her şeyin fiyatı.Bisiklette ayrı güzelmiş
O mesafe için alacağınız 70 liralık sele de işinizi görür. Sele Royal'in Shadow modelini tavsiye ederim. Carraro orta segment tüm bisikletlerinde kullanıyor. Yalnız oturma açınız önemli 50-60 Derecelik açılar için güzeldir bahsettiğim sele.Herkese merhaba klasik eski tip şehir bisikleti için hangi seleyi önerirsiniz. Haftada en fazla 20-30 km kullanıma göre
Imkan varsa brooks b17 tavsiye edilirHerkese merhaba klasik eski tip şehir bisikleti için hangi seleyi önerirsiniz. Haftada en fazla 20-30 km kullanıma göre
Kullandım. Hoodlarda rahat ama dropta iyi olmuyor.Brooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?
Brooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?
Brooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?
Ben şu an kullanıyorum narrow olanını. Dik pozisyonda tolore ediyor, fena değil ancak droplarda fazla eğlenmemek lazım. Bir de uyuşmanın önüne geçemedim, orta bacakta uyuşma var.
Ben kullanıyorum son 1 yıldır ve genel olarak fena değil ...Brooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?
TeşekkürlerKullandım. Hoodlarda rahat ama dropta iyi olmuyor.
Öyleyse çok iyiMerhaba,
Ben kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıl oldu hiçbir problemle karşılaşmadım. Günde 9 saate varan sürüşlerim oldu ve oldukça memnunum.
Droplarda dikkat etmek gerekiyor o zamanBen şu an kullanıyorum narrow olanını. Dik pozisyonda tolore ediyor, fena değil ancak droplarda fazla eğlenmemek lazım. Bir de uyuşmanın önüne geçemedim, orta bacakta uyuşma var.
Ehehe o anladığın şey işte yav 😏abi orta bacak derken
Tekrar Merhaba,Brooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?
Çok teşekkür ederim ilgili mesajınız için çok yardımcı oldunuz.👍👍Tekrar Merhaba,
Bir konuyu daha belirtmek istedim. Seleyi ilk aldığınızda standart şekilde oluyor. Siz kullandıkça teriniz selenin içine işliyor ve sizin kemik yapınızın şeklini alıyor. Bunun için yaklaşık 1000 km sürüş yapmanız gerektiği gibi genel bir görüş var. Ancak bu tamamen sizin terleme durumunuza ve sele üzerinde ne kadar vakit geçirdiğinize bağlı. Zaten bu şekil alma süreci yavaş yavaş olduğundan vücudunuz da kolayca uyum sağlayabiliyor. Bu arada seleyi yağlamayı da ihmal etmemekte fayda var. Ancak sık yağlayarak selenin erkenden çökmesine sebep olmayın. Çökme olduğu takdirde de vidasını sıkarak şeklini ayarlayabiliyorsunuz. Ben henüz vidayı hiç oynamadım.
Umarım yazdıklarım yardımcı olmuştur.
Var ve memnunumBrooks B17 standart seleyi aranızda yol bisikletinde kullanan var mı arkadaşlar? Varsa memnun musunuz?