Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

@Tatar ne kadar ekmek o kadar köfte diyesim geldi. Yani sonuç olarak verilen ücret dahilinde uzman kişilerin burada çalışmasıda anlamsız olur. Yani burada asıl sorun firmanın "çalışan" kriterlerinde..

Yanlış anlaşılmasın amacım.kimseyi yargılamak değil. Sadece olan durumu izah ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
Bisiklet incelemesi Decathlon incelemesine dönmüş.. :) Bence f/p ürünü alınır mı .. olabilir ama bana biraz ağır geldi karbon maşa ile daha hafifi olması gerekmiyor mu? Benim xrs 040 9.5 kg sora setli herşey almenyon falan..! :p bunun en azından 8.9 8.8 gibi değerler olmasını umardım.. bir de ön aynakol ve dişliler neden 105 değil de btwin kendi ürünlerini kullanmış ? Ucuzluk adına mı, acaba? Arka frenin pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Avantaj ? Dezavantaj ? Gidon boynunun tasarımı hoşuma gitti bu arada..!

• Beğen
Tepkiler: gkhnvc
Benim için bisikleti aldığım firma bisiklet kadar önemli.Forumda salcano servis şikayetlerini fazlasıyla okumakdayız.

selamlar bir sorum olacak, bu aletin 2.elini buldum. 2015 model ama 7-8 aylık. üzerinde 10lu 5700 mü 11li 5800 mü var bilmiyorum açıkçası, sahibine tekrar sorarım. anlaştığım fiyat 1850 lira. alet temiz kullanılmış, kırığı çatlağı vs yok, çizikler vardır muhakkak, ona kabulum zaten. acaba bu bike'a 1850 lira vermek mantıklı mı? çok iyi fiyat diyordum ama arada kaldım şimdi açıkçası.

@Uğur Ece 105 setli bu tarz kadro ve kompenantlara sahip bi makine için bu sezonda normal bi fiyat ..

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
şu anda fiyatı 2990'lerde

Arkadaslar B'Twin Hoprider 300 sehir bisikleti kullanan varmi bisiklet hakkinda onerileriniz neler olabilir almayi dusunuyorum..

Yol bisikleti ile ilgili teknk servisteki yada satıştaki arkadaslar büyük magazalar icin genelde pek bilgileri olmuyo bu da yol bisikleti sektörünün Türkiye de yeni gelismesinden.
Her neyse hocam bisikletler benim alurleri antalya decathlonda inceleme imkanim oldu.2999 tl idi en son 2014 model 10 lu ruble idi.11 li ruble icin 2600 tl fiyat ise bence bu tarz bir yol bisikletine gore gayet iyi fiyat.salcano xrs 30 la kiyaslanmaz bu bisiklet bence artik

• Beğen
Tepkiler: Pruva...94
Herkese merhaba Alur 700'ü ciddi ciddi almayı düşünüyorum şuan 2.969 TL'den satışta. Bana bu fiyat bu ürün için uygun ve eder gibi geliyor. Şuanda bir Decathlon üretimi olan Rockrider 8.1 kullanıyorum ve bisikletimden çok memnunum bu memnuniyet beni yeniden Btwin marka bisiklet almaya yönlendiriyor. Şuan ki güncel fiyatı da göz önüne alırsak değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca ilk yol bisikletim olacağını da belirteyim.

10'lu 105 set için bu fiyat yine de fazla gibi ama ben de düşünmüyo değilim. Yurtiçinden bu fiyata başka bisiklet yok gibi.

ultra var ultraa :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Ultra 11'li 105, alur 10lu 105 .. sanırım biri eski 105, biri yeni 105 yada kompakt demiş 10 lu için .. şöyle bir özelliklerine baktım... Aralarında en kayda değer fark bu.. jantlar var bir de.. ultrada ki jantlar için yarış B'twin U19 yarış takımının hem antrenmanlarda, hem de yarışlarda kullandığı jant seti demiş.. vs.. Bu ayarda bir de carraro 062 var.. ultra ya yakın fiyatı.. O da ilgimi cezbediyor.. Peşinde 3200 tl hatta pazarlık bile edinilebilir.. 11 li 105 set o da.. Karbon maşa.. Sele fizik ares.. Gidon, gidon boğazı sele borusu gibi komponentler de FSA..jant seti shimano rs 10 Kafamda bu üçü arasında dönüyorum hatta elinde geçen senenin 062 si olanlar var 2997 tl geçen sene ki fiyattan satıyorlar.. Belki yok ama internette var gibi gösteriyorlar. Tek farkı renk. Ama şimdilik öyle bakıyorum.. Elimdeki sora setli xrs 040 var, onu satıp almam lazım.. Bunlardan birini..

@sahbaz061 bence yol bisikletine geçiş için iyi bir başlangıç makinası hatta daha da ilerletirsen sonraları antrenmanlar için kullanacağın uzun ömürlü bir makine olur diye düşünüyorum.. fiyatı iyi .. alternatifleri 500 tl farkla ultra ve 062 buradan da anlaşılacağı gibi..

Vallahi ultranın jantlarini çok merak ediyorum; akıcılığını bilmiyorum ama agirliginin çok gideri var. Genelde jantları uyduruk kaydirik koyarlar bunun gideri var gibi sanki. Canyon endurace 6.0 ile 800gram fark var o da sele borusu, gidon vs'den olsa gerek. Ultranin estetigi çok hoşuma gidiyor bir de.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acikcasi biraz daha maddiyat ayirabilecek olsam canyon tercih ederdim :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sahbaz061 Merhaba yaklaşık 5bin km'dir kullanıyorum. Forumda da daha önce bir çok bilgi ve tecrübemi paylaştım bu bisikletle ilgili. Sizin merak ettiğiniz nedir?

@ilker Fiyat olarak değer mi? Onemli olan bi ömür kullanilacak kadar saglam bir bisiklet midir? Eksi olarak beğenmediğiniz yönleri nelerdir?

Ikinci el satmak isteyen var mı acaba alur 700 54 boyda?

@ilker

Merhaba İlker bey, geçmiş konularınıza baktım fakat Alur 700 ile ilgili bir konu göremedim gözden kaçırmış olabilirim. Açıkçası kullanıcı incelemesi bekliyorum bu bisiklet ile alakalı bu fiyat aralığında bir çok bisiklet var Decathlon'da genelde fiyat performans ürünleri satıyor ve bu Alur 700 bir fiyat performans ürünü sayılır mı? Sizce Alur 700 ile ilgili eksi yönleri nelerdir?

Şuan Decathlon üretimi Rockrider 8.1 dağ bisikleti kullanıyorum ve çok memnunum yol bisikleti içinde aynı durum olacağını düşündüğümden Alur 700 ciddi bir sempatim var.

Konusu değil ama yeri gelmişken söyliyiveriyim decathlona gittim bisiklete bakmaya yanıma uzaklardan bir reyiz geldi belliki üni öğrencisi çok bariz saçlarından anladım genellikle izmitte okuyan ünililerin saçları hep aynı oluyor sebebini bende merak ediyorum her neyse bu geldi yok şöyle bisiklet böyle bisiklet düz duvara tırman yüksekten atla falan derken dedim ki kullandınmı hocam? Dediki hayır ee dedim nerden biliyosun ya btwin sağlamcı markadır sıkıntı olmaz dedi şimdi bu söze ne denir o ayrı bir şey sonra az daha ilerledik reyonu bu geldi bana 620 tl lik bisikletleri gösteriyo yok diyo başlangıç için ideal yok efendim bütçeni de sarsmaz al bunu git mutlu ol falan :D sonra pişman olup orayı terk ettim baktım ki sırf decathlon için 22 km yol gelmişim sonra bisikletime atlayıp boşa harcadığım zamana güldüm :D

Geri