@Oğuzhan Çaylak İki lastik arasında şu farklılıklar dikkatimi çekti:
Rubena'nın iki tanesinin ağırlığı, bir tane Vittoria kadar.
Vittoria'da zırh mevcut ve lastik dişleri biraz uzun görünüyor. Bozuk yollara da girebilecek gibi görünüyor. Rubena slick yapıda.
Tek lastiğimi değiştireceksiniz?
@Emre Semerci her ikisini de değiştirmeyi düşünüyorum kilom 95 geniş lastiğin konforu artıracağını okumuştum o açıdan sanırım tercihim vittoria olacak. Ağırlık konusuna pek odaklanamıyorum göbeğimdekilerden eritmek daha mantıklı ideal kilomda olsam aradaki fark beni rubenaya yöneltebilirdi şimdilik bu mümkün değil abi
@BRTRKCLL Triban sitesinde Btwin Resist lastik demiş, ortası slick kenarlar dişli şeklinde. Görmediğim için bir şey diyemiyorum. Lastikleri sonradan değiştirebilirsin, kış için ayrı yaz için kendi üstündekileri kullanırsın falan..
@Oğuzhan Çaylak Anladım, konfor için 28c daha iyi bir tercih olacaktır.
teşekkür ederim abi bilgiler için bide bende kilo vermek istiyorum 15 kg civarı düşsem on numara olur hatta biraz daha ister böylece zayıf olursam kondisyon artar diye düşünüyorum
aslında bişey dicem btwin triban 100 alıp aynakol ve ön vites koysam zamanla güncellesem iyi olurmu ? rengi vs hoşuma gitti hemde bütçe olarak daha iyi veve çelik maşa var benim için daha iyi hem biraz ağır.
@BRTRKCLL O güncelleme daha pahalıya gelir diye düşünüyorum. Ağırlık konusunda Triban 500 100 kg max. diye biliyorum. Tabi jant kalitesi, sürülen yol gibi etkenler de var.
@Cem KAYAN Merhaba, uzun tur yapıyor musunuz bisikletle bu şekildeyken? Tura çıkıyorsanız eğer, lastik ebatlarını değiştirdiniz mi yoksa orijinal incelikte lastiklemi gidiyorsunuz turlara?
@Thranduil tesadüf oldu biraz aslında. Sadece siyah tekerlek düşünürken, bu denk geldi. Eski sürekli akort kaçıran tekerleklerime göre çok iyi. Fren performansını da bayağı iyileştirdi. Akıcılığından bahsetmiyorum bile.