Arkadaşlar yeni sezon salcano xrs 040 sora ile triban 3 arasında kararsiz kaldim. Salcanonun görünümü daha iyi ve sora sistem var. Agirligi 9.16 kg. 1400 tl ye alabilirim. triban ucuz ama 1.7 kg daha agir. Masasi celik ve microshift vites var. Nedir fikriniz? Salcanonun resmini de ekliyorum.
@mergin triban 3 f/p bisikleti. Salcano ile aynı fiyat değil doğal olarak kendi klasmanında triban daha iyi. Salcano ise tribana göre daha iyi bi giriş seviye bisikleti. Bütçe var ise salcano daha iyi elbette. Ama bütün parayı bisiklete verip aksesuar ve ekipmanları almayıda unutmayın/aksatmayın..
@lealtadeski bisikletimden dolayi kask, eldiven, isiklandirma, tamir kiti? alyan var. Aslinda kafami karistiran su. 1400 vermisken 1700 verip karbon masa mosso mu alsam, o kadar vermisken 2500 verip merida scultura 200 mu alsam ) su salcano karbon masa olsa super olacakti.
Arkadaşlar önce ki mesajlarda da bahsetmiştim de Ankara dayim 57 triban 3 ariyorum ben de salcano city sport 10 var takas düşünüyorum ilgilenen olursa iletisime gecebiliriz. Takas istemeyenler icin de kendi bisikletimi satip nakit olarak alabilirim. Teşekkürler
@mergin net bilgim yok lakin salcano olmasına gerek yok. Güzel ve uygun fiyata bulabilirsin karbon maşayı. Özellikle de nakit falan alacaksan çok hoş modeller bulursun
Zaten herşey bi anda olmaz. Zamanla ve parça parça geliştirirsin. Hemde kendi el emeğin olur. Sürüşü ve bisikletin kendisi sana daha çok zevk verir
Benim bi sorum olcakti yardimci olurrsaniz sevinirim. triban 500 un eski modeli 27 vites yenisi de 24. vitesin 27 ye gore 24 olmasi dezavantajmidir yoksa daha mi iyi. vites kucuk oldugunda hi zlaniinca son viteste daha cok cevirmek gerekir ama vites buyuk olunca son vit ieste pedal cevirdiginizde yavas cevirerek daha hizli gideriz. vitesin az olmasi kotu gibi geldi bana. birde masa celik eskisi carbon hangisi daha iyidir.
@mergin Eski bir Salcano CYC02 kullanıcısı olarak Salcanonun giriş seviyesi modellerinden uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. Göreceli olarak CYC02 ve ayarındaki modellerinde her ne kadar kurulum hataları yapsalar da parçalar kaliteli olduğu için işin ehli bir usta kontrolünden sonra sorunsuzca kullanılabilir ama giriş seviyesinde kötü kurulum görünmeyen yerlede son derece kalitesiz parçalarla birleşince ciddi sorunlara yol açabiliryor.
Hali hazırda triban 3 kullanıcısı olarak 900TL Triban 3/300 harika bir seçim olur, mantıklı fiyatlarla 2. el alınabilir ama yeni Triban 300 bence o fiyatı etmez.
1700TL Mosso en mantıklı seçim olacaktır. Forumda 1100TL civarında karbon maşalı 2. el tribanlar olacaktı değerlendirmekte fayda var.
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum fakat Triban 3 Türkiye'de bir daha stoklara girmeyecekmiş, az önce Decathlon'dan bu şekilde bir bilgilendirme mail'i aldım. Uygun beden bulamayıp gelmesini bekleyen arkadaşlar varsa bilgisi olsun.
@Tolga Günsezer 1 saat once salcanoyu aldim 9 taksitle 1400 tl ye aldim. Artik bisiklet bakmaktan gina gelmisti. Insallah iyi yaparlar kurulumu. Sikinti olursa guvendigim bir ustaya kontrol ettiririm artik. Birazda Milliyetci duygularim ağır basti gaLiba. adamlar fiyat performans bisikleti yapiyorlar destek olayim dedim. Artik hayirlisi.