Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

sora sistem daha iyi galiba. hem celik masa, ve biraz daha agir, ayrica vites sistemi de kotu digerine gore sanirim. o zaman 70 tl daha fazla verip eski modelini aliirim daha iyi degil mi? yoksa baska modellere mi bakmaliyim. carraro mesela?

Scudo
@erencaner

İlk yol bisikleti kullanış tecrübemdi, dropbarın açısı yanlışmış ve sele de 1-2cm yukardaymış, düzelttim şimdi problem sona erdi :)

@-Ertuğrul tesekkur ederim. Simdilik bisiklette yukseltme yapmayacagim. Biraz kullanayim. Eksik gördüğüm seyleri yenilerim insallah. Masa ucuzmus gercekten.

@antecurs donanim farki yok. Ikiside sora. Kadro farkli. Ben eski kadroyu hic begenmiyorum. Bu biraz güzel kizlarin talibinin cok olmasi gibi bir durum :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Uğur P.

Ölçülere bakınca boyuma göre 51 diyor işte. 28''olmayacaksada bi anlamı yok. Bakacağım artık hiç yoktan kayseride 54 kadro kullanan biri varsa rica edeceğim bir tur için :)

• Beğen
@Sinan Ş Ben celik maşayi dert etmistim. 10.9 kg dert edilecek bi kilo mu sizce. yeni triban 500 parasinin hakkini verir mi.? cok kararsizim su anda.

Bugun bir aceleyle esime hediye almak icin giderken, tam magazanin kapisina geldim. 2 parmak yukseklikdeki bir kaldirima ne hikmetse ön kaldirip cikamayinca arkayi havaya dikdim ve takla oldum. kask var, bana bisey olmadi. bisiklete ise yaptigim seffaf folyo sayesinde sadece folyo kalkmasi var boyada ve kollarda hic cizik yok sadece folyo kalkmasi ama arka jant hava kalktiktan sonra yana dogru dusunce yol kenarindaki demir dubaya girdi ve jant teli kirildi bir teli eksildi ve jant akortu gitti

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Simdi bana bir adet rs10 arka sol jant teli lagzim. Ve bu olaydan cikan dersler
1 folyo kaplama yararli
2 kask yararli
3 az adetli jant setlerinde kaybedilen bir tel bile yolda kalmaniza yetiyor.
4 acele bisiklet surmek tehlikeli.

@lealtad Hocam benim tribanı bakıma vermiştim ya ben. Yarın 20 iş günü doluyor. Yarın ben gidip adamlara 20 iş günü geçti, bunu değiştirmek istiyorum. Alın bunu yenisini verin desem değişim yapılır mı? Eğer yapılırsa ellerinde triban 3 olmadığı için muhtemelen muadilini yani triban 500'ün yeni modelini verirler. Ne dersin, denemeye değer mi? :D

• Beğen
@Samet Arslan 20 iş gününü nerde okudunuz? Normalde bu tür sanayi ürünlerinde 35 iş günü diye biliyorum.

@antecurs 2 yönetmelik okudum. Eski tarihli olanda 20 iş günü yazıyordu. Yeni tarihli olanda da azami tamir süresi garanti belgesinde belirtilmelidir yazıyordu. İnternetten btwin garanti belgesi buldum onda da 20 gün yazıyordu diye hatırlıyorum. Belge varsa elinizde bakabilirseniz sevinirim :)

• Beğen
@Samet Arslan Haklısın. Kanun değişmiş Motosiklet ve otomobil için 30 muş. Bisikletler için 20. 10 iş gününden sonra ise aslında sana aynı özelliklerde bir bisiklet tahsis etme zorunluluğu varmış:) Arızası neydi ki bu kadar sürdü?

@antecurs Valla bir şey yok aslında hocam. 3-6 ay bakımı için götürdüm. 6 ayı geçtiği için yalandan iç lastik değişimi yazdı. Diğer sıkıntıları da (bazı viteslerde çıtırtı vs.) kağıdın yanına not düşüp bisiklete yapıştırdı. 1 Nisanda bıraktım hala aramadılar :)

@Samet Arslan Brandium'a götürdüysen o adamlarınn başını kaşıyacak vakti yok. Unutmuşlardır. Keşke sen arasaydın. Bir ay bisikletsiz durulur mu?

@Samet Arslan
Bu senin yasal hakkın kullan bunu;)

@antecurs Yok hocam Marmara Forum'a bıraktım ya. Brandium açılmamıştı o zaman.

@lealtad Yeni triban 500'ler iyi midir ki? Kadro olarak falan sıkıntı yok da çelik maşa çok fark eder mi?

• Beğen
Beyler kolay gelsin triban 3 yada fit 3 icin bilgi almak istiyodum. Birikmis biraz param var bide eski bir bisikletim (salcano excel) onu satip yeni bir bisiklet almak istiyorum. Aslinda eski bisikletle devam edeyim diyodum ama agir olmasi ve surus konusunda beni tatmin etmemesi yuzunden bisiklete sogudum binmek dahi icimden gelmiyo acikcasi. O yuzden belki yeni bir kan bana ilac olur dusuncesiyle yeni bir bisiklet almak istedim. Kisacasi bisiklet hakkindaki yorumlariniz nedir ? Cocuklugumdan beri bisiklet surerim ama basit sekilde hic donanima ve techizata bakmazdim ama artik bakmanin vakti diye dusunmeye basladim. Boyum 1.75 kilom 72 kg bana yardimci olursaniz sevinirim.

@Can Bozkurt Başlangıç için çok iyi bir bisiklet Triban 3 / Triban 300 ancak artık üretilmeyecek. Muhtemelen ellerinde 3-4 tane kalmıştır en fazla. Onun yerine Triban 500 getirdiler. Triban 300'den renk dışında farkları maşasının alüminyum değil çelik olması ve fiyatının 1380 TL olması. Çelik maşa bisikleti nasıl etkiler bir fikrim yok ancak döviz kurlarının yükselmesinden dolayı fiyatlar da yükseldi malesef...

Geri