Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Triban 3'e en kalın ne taktınız lastik? aklımda Triban 3'ü jantları değiştirip cyclo-cross olarak kullanabilir miyiz sorusu var?

Scudo
@Halil Barış Çaldıran
28'den yukarı lastik almaz yol bisikletleri. Cylocross olmaz yani.

Eh işte Triban 3'te arka bagaj, sele takmak için delikler de var mesela ;) normal yol bisikletlerinde olmaz tur için kullanılmaz da diyebilirdik.. ben şahsen gidip incelemediğim için peşin fikirli olmadan kullanan arkadaşlara bir danışayım istemiştim..

@Samet Arslan
Cocuk ekrandan bakarken baktim ben. Fotosunu da actirdim. Triban 520 idi. Alur 700 vardi mesela. 3000 tl idi o. Triban 300 899 triban 500 1499 tl idi. Siteye koysalar artik ya. Nisan geldi. O kadar mail attik bir hareket yokm veya aciklama yok. Ayıptir.

@niyazi akarken
Ben gecen hafta decathlona gittim. Orda sistemde gelecek modeller arasinda görünüyordu.

Ben dayanamayıp alanlardanım :) 1 sene boyunca boşu boşuna tur bisikletiyle ömrümü yemişim dedim gerçekten yol bisikletinin tadı çok farklıymış :) Yaza doğru yeterli kondisyonu sağlarsam yeni yol arkadaşımla güzel bir tura çıkmayı planlıyorum :)
11084604_10155215664805478_2129400319_n.jpg

@YatsıGöbek
Hayir o görünmüyordu. Triban 300, 500, 520, alur 700 ve full carbon bir model vardi.

@mergin Müsait olan bir arkadas mail hazırlayıp burada paylasabılırse, Decathlon'a toplu sekilde maıl atıp yeni modellerın gelmesını bıraz daha hızlandırabiliriz. ;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ebubekir
ben mail attim donen olmadi. Artik sinirlendim. Nisan sonuna kadar gelmezse salcano alirim.

Arkadaşlar Triban 3'e alınması gereken ilk parça nedir sizce? İlk etapta spd almayı düşünüyorum ama rubleyi de biraz daha büyük bir rubleyle değiştirmek işime yarayabilir. Kararsızım.

Decathlonda satılan SPD yol ayakkabılarından kullanan varmı?

@Eren D. SPD ya da jant seti değiştirilebilir. En zayıf yönü olarak jantlar gösteriliyor Triban 3'te.

@Samet Arslan Jantla SPD arasındayım aslında, ama jantların canı çıkana kadar değişmem sanıyorum. Baktım sürekli ayarı bozulmaya başladı, o zaman girişirim büyük ihtimalle jantlara.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@YatsıGöbek
@YatsıGöbek Bir hafta önce mail ile sormuştum "Seri sonu ürün olduğundan stoklara girmeyecektir" diye cevapladılar.

yeni sezonlar ne zaman gelecek acaba..

@erencaner Yarın hava güzel görünüyor. Bir decathlona gitmeyi planlıyorum bakım için. Sorarım çalışanlara, bir şey öğrenirsem yazarım foruma :)

Beyler bugün çıktım, iyi de yol yaptım. Strava kayıttaydı. Eve gelip kaydetmeye çalıştığımda üye girişi yapmamışsınız diye hata verdi. Giriş yapmaya çalışırken kayıt uçtu. Çözümü var mı bu durumun?

Yeni modeller için belirli bir durum yok arkadaşlar. Anadolu yakasına açılacak mağazada da farklı modeller olmayacakmış şu an için.

@Fırat Çetin sıktılar ya. adamlar müşteriyi hiç kaale almıyor. çok mu yüz verdik nedir. adam gibi bir açıklama bile yapan yok. sadece triban 300 satmaya razılar galiba.

Geri