Eh işte Triban 3'te arka bagaj, sele takmak için delikler de var mesela normal yol bisikletlerinde olmaz tur için kullanılmaz da diyebilirdik.. ben şahsen gidip incelemediğim için peşin fikirli olmadan kullanan arkadaşlara bir danışayım istemiştim..
@Samet Arslan
Cocuk ekrandan bakarken baktim ben. Fotosunu da actirdim. Triban 520 idi. Alur 700 vardi mesela. 3000 tl idi o. Triban 300 899 triban 500 1499 tl idi. Siteye koysalar artik ya. Nisan geldi. O kadar mail attik bir hareket yokm veya aciklama yok. Ayıptir.
@niyazi akarken
Ben gecen hafta decathlona gittim. Orda sistemde gelecek modeller arasinda görünüyordu.
Ben dayanamayıp alanlardanım 1 sene boyunca boşu boşuna tur bisikletiyle ömrümü yemişim dedim gerçekten yol bisikletinin tadı çok farklıymış Yaza doğru yeterli kondisyonu sağlarsam yeni yol arkadaşımla güzel bir tura çıkmayı planlıyorum
@mergin Müsait olan bir arkadas mail hazırlayıp burada paylasabılırse, Decathlon'a toplu sekilde maıl atıp yeni modellerın gelmesını bıraz daha hızlandırabiliriz.
Arkadaşlar Triban 3'e alınması gereken ilk parça nedir sizce? İlk etapta spd almayı düşünüyorum ama rubleyi de biraz daha büyük bir rubleyle değiştirmek işime yarayabilir. Kararsızım.
Decathlonda satılan SPD yol ayakkabılarından kullanan varmı?
@Samet Arslan Jantla SPD arasındayım aslında, ama jantların canı çıkana kadar değişmem sanıyorum. Baktım sürekli ayarı bozulmaya başladı, o zaman girişirim büyük ihtimalle jantlara.
Beyler bugün çıktım, iyi de yol yaptım. Strava kayıttaydı. Eve gelip kaydetmeye çalıştığımda üye girişi yapmamışsınız diye hata verdi. Giriş yapmaya çalışırken kayıt uçtu. Çözümü var mı bu durumun?
@Fırat Çetin sıktılar ya. adamlar müşteriyi hiç kaale almıyor. çok mu yüz verdik nedir. adam gibi bir açıklama bile yapan yok. sadece triban 300 satmaya razılar galiba.