@taner07 DÜn bir gittim acile ama dokuların gözükmesi için MR lazım o da mesai saatleri içinde oluyor sadece dedi. 3-4 güne geçmezse Fizyolojiden gelip randevu al dedi. 4 gündür denizdeydim, yüzmeyi biraz abartmış olabilirim
strava kaydımdan aynen kopyalıyorum.omzum daha kötü ağrımaya başladı
Ilk kaza..
Eveeet,herzamanki gibi duran trafikte onlem olarak ayaklarimi kilitten cikarip duz tarafa almistim.tarabya haydar aliyev cad. Uzerinde solda bir okul var,onun trafigi varmis efendim.en sag dan araclarla kaldirim arasinda 20-25le giderken yanindan gectigim taksideki aptal kadinin kapiyi acmasiyla kendimi taksi kapisina yapismis olarak buldum,bi de suclu oldum,taksici de suclu.tek hakli o aptal kadin,allahtan sadece gidonun ortasi hafif cizildi alette hasar yok ona sevindim,omzum caprazlama iz oldu,hareket ederken sizliyo.Ama cocugunu alip resmen kacti kadin bize bagira bagira,ozur bile yok,yazik be.
Bebesi geldi sordu abi biseyin varmi diye adamim velet ya,anasi gibi cingene deilmis..
@Sinan Ş Geçmiş olsun, doktora gösterin ne olur ne olmaz. En son kazamda 2 hafta omzumu kullanamayacak derecede sakatlamıştım, sol kola da tetanoz yedikten sonra sırtımı kaşımak için bir elimle diğerini desteklemem gerekiyordu DOktora gösterin, bir hasar varsa bir süre bisiklet sürmemeniz, omzunuzu zorlamamanız daha doğru olur
@Sinan Ş Bundan birşey olmaz ya ucuz yırtmışsın geçmiş olsun Zift yanığı falan fena oluyor bu sızlar da o yanığın acısı insanı mafediyor, hayattan soğutuyor
@Eren D.@taner07 tşk ettim. omuzda çok birşey yok,sanırım ezikle kurtuldum,kan oturmuş onun izi var,biraz da kaldırıp indirirken acıyor.
Yaw tam da fitness a başlicaktım gümledim iyi mi.
Allahtan tam gidonun ortasından carpmısım,oldugum yerde kaldım carpınca,biraz kenardan carpsa kaldırıma fırlayabilirdim belki,ama 2 derin çizik var yaw
Yaklaşık olarak toplam 1 ayda 6 veya 7 adet '' iç lastik'' değiştirdim. Triban 3 kullanıcısıyım MICHELIN DYNAMİC lastiklerini kullanıyorum. İç lastik olarak da DECATHLON'dan aldığım çifti 10 tl olan iç lastiklerdir. Sorun ne çözemiyorum. Her seferinde lastiği kontrol ediyorum sıkıntı yok kaç kere jantı temizledim gözlemledim sorun göremedim. İnsanı bisikletten soğutmaya başlıyor artık ve bisikletimle dışarı çıkmaya korkar oldum. Her an bir şey olacak gibi hissediyorum.
@Levent TURHAL Kaç psi hava var lastiklerde? Ben her sürüş öncesi kontrol edip 110 psi basıyorum GP 4000 SII'lere. Equinoxlardan sonra ilaç gibi geldi. POmpayıda lastiklerle beraber almıştım ama, hangisi patlak önlemede etkili oldu emin değilim, ama el pompasıyla bir yere kadar gidiyor. Şöyle söyleyeyim, decathlondan alınmış 110 psi'lık el pompam var. Bugüne kadar maksimum basabildiğim hava 110 psi sanarken meğer en fazla 80 civarına çıkabilmişim. Düşük basınç patlaklarda çok büyük bir etken.
@Levent TURHAL geçen ay bende hergun bisiklet başındaydım 3 defa patladı arka lastik. hep değiştirdim ve soğuma durumu bende de oldu şu aralar birşey yok ama sorun ne bilmiyorum hocam
@Levent TURHAL dış lastik ne olursa olsun lastik basıncını 100psı ın üstüne çıkaramazsan patlak hep olur. Yılan ısırığı denilen türden.
Benim size sorum var arkadaşlar iş arkadaşım bisikleti düşürdüğünden sol hoodum yamulmuştı düzelttim şimdi biraz gevşek çok çabuk oynuyo nasıl sıkabileceğimi bilen varmı? Üstteki kırmızıyı sıyırmadan olmaz heralde onu nasıl çıkartabilirim?
Kırmızı hoodu çıkarmayın. Sadece öne doğru ve yarısına kadar sıyırın.
Kolun yan tarafında 5mm allen anahtarı ile sıkabileceğiniz bir vida göreceksiniz. Yeterli oranda sıkarsınız...
@Eren D. Hocam Kaç psi bastığımdan emin değilim çünkü el pompası ile basıyorum. Pompa olarak da aşağıdakini kullanıyorum ve bununla nasıl ölçülüyor hiçbir fikrim bulunmamakta.
Arkadaşlar bu Triban'cığımızın kukuletasını değiştirebilme imkanımız vardır sanıyorum. Acep nasıl ola? Zaten ikinci el olarak aldım ve kullana kullana iyice soldu rengi, üstündeki çıkmayan leşlikler de cabası; motivasyonumu da solduruyor ya hu
Acemiliğimin kusuruna bakmayın lütfen, bakındım ama pek bilgiye erişemedim ve satımına