Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Arkadaslar Triban3 57 kadro bisikletim var. Malumunuz bisikletin üzerindeki maşa ağır bir maşa. Karbon masa almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Saft uzunlugu minimum kac cm olmalı? Bilgi sahibi olanlar yardim edebilirlerse cok guzel olur :)

Scudo
@L_GURKAN ne yapılacağı hakkında bir bilgim yok ama maşa tercihini hangi markalarda kullanacaksın merak ediyorum.Bir zaman ben de araştırıyordum ancak 400-500 lira fiyat bandında olunca vazgeçtim

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir yol bisikleti alacağım hatta ilk defa adam gibi bisiklet alacağım ve ilk defa 2. El alacağım. Btwin triban 500 alacağım. 2. El olarak. Kadro boyu XL. Benim boyum 1.80 acaba sıkıntı olurmu çokmu büyük gelir ? xl nin kadro boyu kaç cm oluyor yardım edersenz sevinirm

@kobalamin Merhaba. 2. El triban 500 yada 520 alacağım 500 microshifli 520 ise soralı ve karbon maşa. Aralarında 150 tl fark var. 500 ün yanında 70 tl lik ekipman da veriyor ortalama fark 200 diyebiliriz sizce hangisini almak daha mantıklı ?

@Cem KAYAN Merhaba. 2. El triban 500 yada 520 alacağım 500 microshifli 520 ise soralı ve karbon maşa. Aralarında 150 tl fark var. 500 ün yanında 70 tl lik ekipman da veriyor ortalama fark200 diyebiliriz sizce hangisini almak daha mantıklı

@trainspotting35 2. El aldığımda ürünün garantisini kullanamayacağıma dair birleyler duydum doğrumu acaba ?

@birdost1arkadas Decathlon da sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Fatura alacağın arkadaşın adına ise almadan önce bu şekilde bir sıkıntı olursa yardımcı olurmusunuz diye konuşursan kafanız rahat olur.

• Beğen
Tepkiler: birdost1arkadas
@trainspotting35 Arkadaş forumdan zzaten. Pek sıkıntı etmez diye düşünüyorım. Zaten ufak şeylerde gitmem kadroda falan sıkıntı olırsa giderm

@birdost1arkadas Hatırlatmam gereken bir nokta var ömür boyu garanti derken sizin ömrünüz değil Btwin 'in sizin kadronuza biçtiği ömürden bahsediliyor. Bu detayı Decathlon mağazasına danışın isterseniz sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

@trainspotting35 Maalesef Türkçeyi etkin kullanan bir satış sorumlusu bu yazıyı bulmuş ve tam bir olta atıp balıkları avlama durumu söz konusu. Bu bilgiyi sıklıkla paylaşmak gerek forumda bTwin tercih edeceklerle (negatif anlamda değil ama bilgileri olsun en azından, yoksa verilen komponentler ve fiyat performansı her halükarda çok yüksek).

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Kerem Groims Sadece Btwin için geçerli değil aslında çoğu firma ömür boyu garanti cümlesini kullanıyor.

@birdost1arkadas
sorali ve karbon masali 520'yi tercih ederdim.Su an t300 kullaniyorum viteslerinden memnunum ama celik masasi tam 1.2kg.Su anda karbon masa almaya kalksam en az 300-400 lira cebimden cikacak.O yuzden t520 bence uzun donemde daha karli ve avantajli

@kobalamin biraz mantıklı düşününce gerçekten t520 daha iyiymiş. Beğenmesem bile 1000 tl ye aldığım bu bisikleti 1200 e yazın satabilirm diye düşünüyorum

@trainspotting35 mall of istanbul şubesini aradım. Sıkıntı olmaz dediler

@birdost1arkadas yalniz bi dakika.Bence sirf t520 daha ust seviye oldugu icin begenmedigin bisikleti alma.Neden diyeceksen bir zaman sonra selesi rahatsiz gelir,jantlari rahatsiz gelir hepsini bosver renklerini begenmezsin bu yuzden kullanirken de zevk almazsin.O yuzden ne olursa olsun begendigin bisikleti almak bence daha mantikli.

@kobalamin Dış görünüş olarak t500 daha hoş duruyor ama t520 daha mantıklı. Beğenmesem bile demişim daha demin yanlış kelime kullandım. Beğenmesem bile diyecektim çünkü 8 yıl sonra yeni bir bisiklet alacağım o manada söyledim

@birdost1arkadas yine yanlış yazmışım :) beğenmeZsem bile diyecektm

Merhabalar. Triban 520'yi daha çok tur bisikleti gibi kullanmayı düşünüyorum. Üçlü aynakol ve 32 telli jantlarıyla... Ancak 11-25 kaset beni zorluyor. Alivo CS-HG50 11-32 ruble takmayı düşünüyorum. değerlendirebilirseniz sevinirim. Selamlar.

@herdagli Aynı dertten muzdarip biri olarak rublemi 11-32 ile değiştirdim. Sram 950 galiba, şimdi tam hatırlayamadım. "Az yakar, çok kaçar" diye bir başlığım var, orada bulabilirsiniz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@herdagli arka aktarici uyum saglamayabilir.Almadan once mutlaka arastirin derim.

Triban 3 icin konik olmayan bir masa almanız gerekecek. Yanı masa borusunun masaya bağlanan kısmı düz olmalı genişlememeli.

Triban 3 icin aldığım masa fotosu

Masa borusu da karbon ve 325 gr toplamda

IMG_0528.JPG

@TontonCocuk detaylari merakla bekliyoruz :)
Ayrica bisikletimizin kadrosu 10lu rubleli jant seti takmak için uygun mudur?

Geri