Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@bibisikletKardesime decathlondan aldik. Ciftli satilanlardan. Gayet iyi, bir sorun cikarmadi daha zirhsiz lastikte

 
  • Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Scudo
@bibisiklet Geçmiş olsun hocam öncelikle. Bugün tam 6 kez arka bir kez ön lastik patladı. 3 iç lastiği parçalanmış olarak lastikten çıkarttım. Btwin iç lastik daha takarken patladı. Bir daha asla almam. Benimde böle bir günüm geçti. Sıvıyı bende düşünmeye başladım.

@bibisiklet Geçmiş olsun hocam öncelikle. Bugün tam 6 kez arka bir kez ön lastik patladı. 3 iç lastiği parçalanmış olarak lastikten çıkarttım. Btwin iç lastik daha takarken patladı. Bir daha asla almam. Benimde böle bir günüm geçti. Sıvıyı bende düşünmeye başladım.
 
  • Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@Ahmet Zeki sağolun size de geçmiş olsun hocam. Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Lifeline markasını öneririm ilk defa kullanıyorum sibop çok kaliteli duruyor içinde basınç olmamasına rağmen çok basit şişti bi çok şastik sorun çıkartıyordu benim pompada.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Zeki
Herkese merhaba,

Uzun süredir değiştirmeyi planladığı ön aktarıcıyı nihayet fırsat bulup değiştirebildim. Ancak sorunum STI kolla şu an için. 3'lü kolda vites yükselttiğimde 3 kademe olarak geçmeye başladı. Yani vites zaten en küçük dişlide iken kol 3 kez ileriye doğru vites attırabiliyor. Ama vites düştüğümde normal olarak 2-1 şeklinde geriye geliyor. Bu şekilde bir sorun ile karşılaşan oldu mu? STI Kol bozulmuş olabilir mi?
 
@Liberi Spiritu yok herhangibi jey olmaz benim teiban 500 de de ise oyle yarim vitesler var 2 rublede bundan dolayi herhangibi sikinti cikartmadı@Ahmet Zeki 6 kez mi lastik patladı benim hutchinson eqinox 2 lerde 1000 km yaptim fazla havada basamiyorum btwinin 10 tl lik pompalariyla basiyorum daha 1 kez patlamadı birazda şans isi
 
@bibisiklet Patlak önleyici sıvı kullansam mı demişsiniz; yol bisikleti lastiğindeki basınç 90-100 PSI ( diğer lastiklere göre oldukça yüksek) olduğu için patlak önleyici sıvının o basınçla deliği tıkayamadan dışarıya fışkırdığını ve bir işe yaramadığını söylüyor çoğu kullanan. Bence sıvıyı almadan önce bunu dikkate alın veya kullananların tecrübelerini öğrenin derim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Zeki
Selam,

1.83 cm boy 82 cm iç bacak boyu için xl büyük mü olur
 
birkaç aydır 2016 triban 500 kullanıyorum.ilk yol bisikletim olduğu için bilmiyorum ama biraz tuhaf geldi.bu aero jantların akordu biraz sık mı bozuluyor acaba yoksa ince olduğu için diğer yol bisikletleri de mi böyle?
 
Bu sabah yeni aldığım triban500 ile yokuş çıkarken vitesi 1x1 yaptım ve arka aktarıcı jant tellerinin arasına girip kırıldı ve kadro kulağı yamuldu umarım garanti kapsamına alıp değiştirirler.
 
@datsunZ aynısı banda oluyor ama 2 ye alınca düzeliyor şuan kulakta yada zincırde bır sorun yok ama en kısa zamanda bakıma götürdüğüm zaman yaptıracam ve %90 garantiden değişirler
 
  • Beğen
Tepkiler: datsunZ
@datsunZ Yokuş çıkarken aktarıcılarda ve zincirdeki gerilim yüksek olduğu için vites değiştirilmez. Ancak ben garantiden değişeceğini düşünüyorum.
 
Arka aktarıcısı kırılan ve kadro kulağı yamulan triban500 bisikletimi Decathlon Maltepe mağzasında garanti kapsamında değiştirdiler. Kadro kulağı sabit olduğu için yeni bisikletle değişim yaptılar. İlgisinden dolayı Faruk müdüre teşekkürederim. Kadro kulağının sabit olması çok büyük bir dezavantaj.
 
selamın aleyküm abilerim :) izmirden katıldım aranıza henüz bisikleti almadım bu yaşıma kadar 4 tane bisikletim oldu 11 yıl içinde birinci sınıfa giderken öğrendim bisikleti kuzenimin biiskleti ile başladım sonra ikinci el 35 tl ye bi bisiklet almıştım 2 3 sene sonra :D onu çaldırdım apartmanda kilitsiz duruyordu neyse sonra sıfır aldım masrafı boyunu geçti sonra yine aldım onuda parçaladım 100 tl üstüne sattım göndericem inşallah :D doğru düzgün bi bisiklete binemedim ama yapmak isteidğim herşeyi yaptım benden kaynaklı tek kazam ilk bisikletimde oldu bide 3. de oldu biri arka fren değil ön frene basma sonucu takla atma ki ozmnlar 7 yaşındaydım sonrakide tam kaydırıyorum virajı çok güzel aldım ama ben ağırlığmı öne verdim düştüm :) kısacası şimdi yeni biisklet alıcam triban100 önerirmisiniz sadece okula gidip gelme ve gezinti için bide bi bilgi almak istiyorum tek teker yapılırmı ?
 
@BRTRKCLL trıban 100 yol bisikleti ile cyclocross bisikletin karışımı bir bisiklet uzun süre bisiklet binmemiş antremansız birinin hem bacakları bitirir tek teker mi ruble oranlarından dolayı zor gelebilir ve tekeri kaldırdıktan sonra ındırmesı var siz apaçilik için istiyor iseniz mtb yada şehir bisikletinden yana kullanın tercihinizi
 
Teker konusun merakımdan ötürü idi onun dışında hoşuma gittiği için düşündüm ama almayayımmı ? benim düşüncem izmirde yollarda yama çok fazla tümsek veya çukur vs de çok o yüzden korkum var acaba sorun olurmu diye ?
 
Triban 520 nin dişli oranları nedir arkadaşlar? Not: belki güncel hali farklıdır, bendeki 2 senelik.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@BRTRKCLL Yeni Triban 100 Burada tüm soruların cevabı var bozuk yollarda pek sıkıntı çıkartacagını sanmıyorum ama kaldırımdan inmek felan masa düz olduğu için mümkun olmaz
 
Geri