Herkese selam
Artık Triban 3'üm tamam [emoji108] bir süredir ekle çıkar en optimal halini bulmaya çalıştım. Araştırdım. Biraz fazla harcama oldu ama olay da bu değil mi [emoji5] kendi bisikletini yapmak, buna harcanan emek, sonra, o bisiklet ile dereceler yükselince doğru yaptığını görmek. 750 TL ye neredeyse ölü halde aldığım Triban 3 üm şuan fotoğraftaki gibi. Etrafımda çok arkadaş o kadroya bu yatırım yapılmaz dedi fakat bu kadro çok yakışıklı
evet emsallerinden 300 gr civarı ağır olabilir ( Triban 3 kadro 6061 1900 Gr) ama 300 gram için Tribanı kırmam
bu arada o lafları eden bazı arkadaşları altlarındaki ( daha iyiymiş o bisikletler öyle diyorlar) scootlarla ( 4 küsür bin TL) beraber çıktığımız turlarda daha iyi sonuçlar alınca ben daha da büyük bir iyiki yapmışım bu bisiklete yükseltme diyorum. Aşağıda yaptıklarımı görebilirsiniz. 11 Kg aldığım bisikletim şu an 9.2 Kg. Yorumları bekliyorum.
Sevgiler
kadro - btwin triban 3 6061 Alüminyum
grup set - Tiagra 4600 10 x 2
jantlar - Token c28A seramik göbek
sele - Sele Italia qbik
maşa karbon - Carbon fox triban 520
sele borusu - BTwin 27.2 ( adaptörlü) çap alüminyum
gidon köprüsü - XLC pro
Pedal - look spd pedal
Miller ve mandallar - shimano
Lasikler - schwalbe lugano kevler guard
Not : kadro boyatmak istiyorum ama iyi bir boyacı ve boya olmalı. Varsa tanıdığı olan biri bilgilendirirse sevinirim, teşekkürler
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi