Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

İyi aksamlar 2016 model triban 500 için maşa önerisi alabilirmiyim ?

Scudo
K-Pax benim bulunduğum ilde yok triban 520 aldım çok şükür buğüne kadar bir sorun yaşamadım 3 veya 5 den al bir tane tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Typhis
Bu maşa konusu benim de kafamı kurcalıyor.

Triban 3'üme karbon maşa takmak istiyorum ama nelere bakarak almak lazım? Sele borusu gibi ölçüsü mü var, yoksa başka neye dikkat etmeli?

• Beğen
Tepkiler: Typhis
sa arkadaşlar,
triban 520 bisikletime ikinci el btwin aero 700 jant seti takmak istiyorum.Link aşağıda.Acaba bu jant benim rubleye direk uyar mı? Yoksa araya bir parça mı koymak gerekecek?Öyle ise hangi parçayı koymam gerekecek ve o parçayı nerde bulurum?

B'twin Aero 700 Performans Jant Seti

Ben bir triban 500 kullanıcısıyım. Dün 53. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu’nun finish ine gittim bisikletleri görünce çok kıskandım. En azından bir profil jantım olsun istedim. Ancak sadece karbonlar var ve fiyatları çok pahalı. Bisikletim daha güzel gözüksün daha aero olsun istiyorum. Yardım edin. Ayrıca demin arkadaşın gönderdiği upgrade edilmiş triban 500 e baktım da fat bike gibi duruyor. Kadro çok ince kalıyor. O kadarına gerek yok.

Bu da Trek Segafredo nun takım arabsındaki güzellikler.

Bir sorum daha var decathlon.fr de ultra 940 af ultegra di2 indirime girmiş 1500 euro almaya kalksam nasıl alabilirim gitmeden. (Türkiye’de bu bisiklet yok)

0731D35E-546F-4C03-9368-93E93F1E56C9.jpeg

T500 için uyumlu orta göbek (bottom bracket) önerisi olan var mı? Mil uzunluğu kaç olmalı?

@Riverside maşa aldınız mı hocam aldıysanız ne marka model ?

Arkadaşlar sizce ikinci el Triban 500 mü Sedona 610 mu yoksa sıfır Salcano XRS 040 mı? Alırsam özelleştirme yapmayı düşünmüyorum şimdilik, bunu göz önünde bulundurursak hangi modeli tavsiye edersiniz?

Bir de forumda Triban 500'de 3'lü aynakol olduğundan yarışlara katılamayacağımız yazıyor, doğru mudur bu bilgi?

Arkadaşlar selam, malum sitede ikinci el ALUR 700 ilanı gördüm 1100 liraya, üstelik verilen bilgiler eksik olduğu gibi yanlış da. İlandan şüphelendiğim için burada paylaşmak istedim. Amacım karalamak kalp kırmak değil kesinlikle.

(link)

@ismoz almadım hocam bisikleti satıyorum zaten
@Kaptancan ben bisikletimi satıyorum hocam bol malzemeli veriyorum bilginiz olsun.
(link)

@Riverside hocam çok teşekkürler, ilanınızı gördüm fakat boyum 173-74 civarı olduğu için M boy daha uygun oluyor sanırım :)

@Kaptancan 170cm boy ile S beden T520 kullanıyorum, memnunum. Sitedeki boy tablosuna bakın, doğru sonuç veriyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
@Riverside

@Kaan.Özçelik

Teşekkürler cevaplar için. Herkes farklı söylüyor, ben de M almayı düşünüyordum 5 cm boy farkıyla bir S bir L oluyor. Ne yapsam bilemedim var mı kullanan başka arkadaşımız

@Thranduil ilandaki iki fotoğrafın birinde suluk kafesi var birinde yok, bir tanesinde reflektör var diğerinde yok. :) iki resim arasındaki farkı bul gibi oldu ama bilemiyorum.

Merhaba ,
2016 model triban 500 'ün üzerindeki lastikler yağmurlu havada güvenli sürüş yapabilmek için yeterli midir yoksa değiştirmem elzem midir?

@Oğuzhan Çaylak Hocam genellikle giriş-orta seviyedeki satılan bisikletlerin üzerlerinde gelen lastikler maaliyeti azaltmak için kalitesiz kullanılırlar. Tahminimce yağmur konusunda iyi olmayabilirler. Ama yine de denemekte fayda var çünkü bisikletimin üzerinde gelen çin malı kenda lastikler yağmurda frenlere yüklenmesini sürece hayvani bir şekilde yeri tutuyorlar. Bazen böyle şaşırtıcı sonuçlar oluyor açıkçası.

@Kaptancan 1,75m boyundayım ve M kadro(55cm) kullanıyorum. Seçimimi tabloya bakarak yaptım. İnch ı metreye çevirmenin gerekiyor.
Screenshot_20171026-071916.png

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
@Yetkin abicim bn 170'im L tam oturuyor medium size nasıl küçük gelmiyor anlamış değilim...

Geri