Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Gidon çantası cindendi arka çanta ise bisikletciden almıştım ama arka çanta cok sağlam degil bağlantı yerleri koptu hep
234118 dosyayı görüntüle
5000 km ye geçtim lastikler kendi kendine patlamaya başladı şimdilik bant çektim ,keske 520 alsaymisim, hoş şu anda hiç yol bisikleti yok Decathlon da ,sizce bundan sonra hangi bisiklet

Hocam imkan varsa jant setini shimano wh-r501 ile değiştirin çok fark ediyor , bütçe yoksa vittoria jant bandı alıp takın kanalımda video su mevcut. 👍🏻

Scudo
Valla ben çok memnunum, 1 kere akort yapıldı şu ana kadar ki bozuk yola da girerim bazen ama jantlar bayağı iyi ki fiyatları da çok hesaplı.
234132 dosyayı görüntüle

Zaten wh-r500 serisiymiş 😅 . Stok jantlardan sonra değiştirince ortalama hızım ve frenleme performansım hissedilir derecede arttı.

• Beğen
Tepkiler: KeremOktay
Gidon bandımı yenilemek istiyorum aşağıda resimde ki gibi ama siyah beyaz olan bulamadım.
acaba 1 siyah 1 beyaz alıp yarı yarıya mı yapmam gerek bilgisi olan yapan var mı?
1594879334122.png

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selamlar arkadaşlar. Decathlon stokları yenildiğinde Triban 100 ile aranıza katılacağım. Peşin fiyata bir indirim söz konusu oluyor mu mağazada biliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: erman35
Gidon bandımı yenilemek istiyorum aşağıda resimde ki gibi ama siyah beyaz olan bulamadım.
acaba 1 siyah 1 beyaz alıp yarı yarıya mı yapmam gerek bilgisi olan yapan var mı?
234143 dosyayı görüntüle
Tek renk yapın efendim. O rengi de aldan (kırmızıdan) yana kullanın. Al, ak, kara Beşiktaş'lı olsun. 😅

Tek renk yapın efendim. O rengi de aldan (kırmızıdan) yana kullanın. Al, ak, kara Beşiktaş'lı olsun. 😅
Tek renk olacak gibi istediğim pahalı geldi bana.
Kırmızı da güzel olur ama siyah beyaz daha asıl olurdu:)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Tek renk olacak gibi istediğim pahalı geldi bana.
Kırmızı da güzel olur ama siyah beyaz daha asıl olurdu:)
O zaman bence karadan (siyahtan) yana kullanın tercihinizi. Bütünlük olur gibi. Ressam falan değilim de düşünce sadece. :)
Ya da en iyisi hayal etmek yerine bir akla bakın, bir karayla bakın.:D

O zaman bence karadan (siyahtan) yana kullanın tercihinizi. Bütünlük olur gibi. Ressam falan değilim de düşünce sadece. :)
Ya da en iyisi hayal etmek yerine bir akla bakın, bir karayla bakın.:D
Üzerinde kara var o zaman karadan devam edeceğim

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@erman35 bence de isabetli bir karar olur. Ak (beyaz) olursa bisikletin önü başka arkası başka gibi durur. Dediğim gibi ama, bence yani.:hhhhhh:

• Beğen
Gidon çantası cindendi arka çanta ise bisikletciden almıştım ama arka çanta cok sağlam degil bağlantı yerleri koptu hep

5000 km ye geçtim lastikler kendi kendine patlamaya başladı şimdilik bant çektim ,keske 520 alsaymisim, hoş şu anda hiç yol bisikleti yok Decathlon da ,sizce bundan sonra hangi bisiklet

Bu soruyu arada kendime ben de soruyorum arada kaşınıyorum ... Aklımda şu an Bisan Grand Tour 105 setli veya Carraro G2 Gravel dolanıyor. Ancak gönlüm Bisan 'dan yana . Kardo boyu 52cm iyi gelecek , 105 set harika ... Ancak bizim T500 lerin 3'lü aynakolunun yokuşlarda nasıl rahat ettirdiği de aşikar :)

Ek1. Ben de stok gidon bandını değiştirmek istiyorum gençler.. Mevcuttaki çok ucuz bir malzeme ve sert yani gidonu hissediyorum , daha yumuşak ve göreceli kaliteli ama çok pahalı olmayan gidon bandı tavsiyelerinize açığım ... Siyah veya beyaz düşünüyorum komple.

• Beğen
Geri