Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
Cık! 35 lastik olarak görüyorum :)
Ben de Schwalbe Maraton Plus 700x28 yaptım hem akıcı hem tutucu :) Bayram sonrası Bikepacking aksesuarlarım imalattan çıkacak o zaman full bir şekilde paylaşacağım.

Dosyalar

• 96235ADB-C96E-454F-95F4-0C14E2A4E943.jpeg
    96235ADB-C96E-454F-95F4-0C14E2A4E943.jpeg
    202,9 KB · Okunma: 48
Bu arka çatal ve ön maşa aralığında maksimum 35mm takabilirsiniz stok janta kesin bilgidir. 35mm her lastik de olmuyor çok dişli olan lastiler sürtebiliyorlar maşaya , 32mm garanti olur. 35mm schawlbe marathon oluyordu diye hatırlıyorum.

Bu arka çatal ve ön maşa aralığında maksimum 35mm takabilirsiniz stok janta kesin bilgidir. 35mm her lastik de olmuyor çok dişli olan lastiler sürtebiliyorlar maşaya , 32mm garanti olur. 35mm schawlbe marathon oluyordu diye hatırlıyorum.
O sürttü sürtecek tarzda oluyordu videosu vardı ama azami 32 tak kafan rahat etsin diyorum bende soranlara

TatanQa_tr

Üstad ben de Triban 520 FB ile rampada sorun yaşıyorum. Aslında Shimano Alivo CS-HG400-9V Ruble 11-32T ruble düşünüyordum ama siz 8'li btwin'den memnunsunuz galiba. Dişlinin 8 vites olması aktarıcı için problem olmuyorsa satın alayım ben de.

• Schwalbe Maraton Plus 700x28
  • Shimano Acera 11-34 Arka Ruble
  • Baradine 471C Papuçlar
Triban 500 için yükseltme zamanı dedim ufaktan başladım. Sırada özel çanta takımı var onlar bayramdan sonra imalattan çıkar.

Dosyalar

• 5B151175-B06A-43F4-AD5E-56C84E88682D.jpeg
    5B151175-B06A-43F4-AD5E-56C84E88682D.jpeg
    92,7 KB · Okunma: 42
  • 4FD2C0B5-605E-4A7B-98C3-18B0DAAF616D.jpeg
    4FD2C0B5-605E-4A7B-98C3-18B0DAAF616D.jpeg
    140,2 KB · Okunma: 41
Çok az zincir kısa geldi zaten yıpranmış olan zinciri de değiştirmiş oldum. Ruble ise bisiklete çok iyi oldu hız noktasında da farketti yokuşlar da tabiki çok daha rahat. Bu yükseltmeyi yapmayı düşünenler durmasın derim
A5103FCB-7D53-45D4-83AA-128C2DEAAF3F.jpeg

TatanQa_tr

Üstad ben de Triban 520 FB ile rampada sorun yaşıyorum. Aslında Shimano Alivo CS-HG400-9V Ruble 11-32T ruble düşünüyordum ama siz 8'li btwin'den memnunsunuz galiba. Dişlinin 8 vites olması aktarıcı için problem olmuyorsa satın alayım ben de.

Kesinlikle memnunum , mutlaka yapın bu değişimi , yokuşlar çok rahat 32 dişliyle , 12 dişli ile aynakol 50 dişli de yeteri kadar hız sağlıyor , düz yolda 50km yapabiliyorsanız güç/performansınız yetiyorsa.
  • Baradine 471C Papuçlar
Triban 500 için yükseltme zamanı dedim ufaktan başladım. Sırada özel çanta takımı var onlar bayramdan sonra imalattan çıkar.
Hocam çok doğru hareketler. Zaten ruble değişiyorda zinciri de değiştirmek çok mantıklı. Vallahi t500/520 deki 3’lü aynakol bence nimet.

Bu bisikletten sonra ya Bisan GT ya da Bisan all trail kurtarır ancak. Niyeyse all trail ‘e daha sıcak bakıyorum.

Bu arada 700x28 marathon plusları nerden temin ettiniz ? Biraz pahalılar malesef :(

Kesinlikle memnunum , mutlaka yapın bu değişimi , yokuşlar çok rahat 32 dişliyle , 12 dişli ile aynakol 50 dişli de yeteri kadar hız sağlıyor , düz yolda 50km yapabiliyorsanız güç/performansınız yetiyorsa.

Hocam çok doğru hareketler. Zaten ruble değişiyorda zinciri de değiştirmek çok mantıklı. Vallahi t500/520 deki 3’lü aynakol bence nimet.

Bu bisikletten sonra ya Bisan GT ya da Bisan all trail kurtarır ancak. Niyeyse all trail ‘e daha sıcak bakıyorum.

Bu arada 700x28 marathon plusları nerden temin ettiniz ? Biraz pahalılar malesef :(
Evet biraz pahalı 480₺ mâloldu. Pendikte bir bisikletçide geçen seneden kalmış çift vardı onları aldım. Gözüm hep tur bisikletlerinde zaten :) yahut tura gidecek Gravel tarzı ki Bisan da aklımda olan modeller. Gerçekten üçlü ayna kol bambaşka nimet, ayrıca maşa aralıkları da çok önemli bir çok marka standartla gelen lastiklerden daha büyük lastiğe izin vermiyor maşa kısa. Triban 500 ve yukarısı gerçekten en iyi başlangıç tercihi dilediğin gibi oyna çok memnunum
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Çok teşekkürler, hepimiz için aynı dileklerle...

TatanQa_tr

9lu kasete 8li uyar mı bayağı bir revizyona ihtiyaç olur diye biliyorum.siz belirtiğinizi alıp takmanız gerekir

9lu kasete 8li uyar mı bayağı bir revizyona ihtiyaç olur diye biliyorum.siz belirtiğinizi alıp takmanız gerekir
Tabii ki kendi aktarıcısına uygun olanı takması gerekir. Yani 9 lu olanı. Benim 8 li ruble sadece örnek.

Triban 500 temiz ön jant aranıyor.Jant değişikliği yapıp elinde olan var mı acaba ? Decathlon da yok.Stokları kontrol edeceğiz dediler
ama ses yok.Varsa satın alabilirim.Saygılar...

IMG_20200726_204435_671.jpg
Bu gün lastikleri çakıllı ve toprak yolda test ettim hakkini veriyor basinc 50 psi di biraz daha düşük olsa hiç hissedilmicek zeminin kotulugu ha bu basınçla yokuşta asflat pedela abandım n anda lastik baya bı cokuyor tabi birde öğle kaç dakika dyanirki insan :)yol lastigi ile o yola girilmezdi şehir içi biraz daha guven veriyor malum yol kalitesi çukurlar ortada her yerde kaymak asfalt yok,düz yol hız konusuda sanirim piskolojik :) yol lastikli bisikletle sürünce akicilgini gorucem

Son düzenleme:
  • Baradine 471C Papuçlar
Üstad zincir ne aldınız? Kaç baklalı? Ben de lastik dışında aynı yükseltmeyi yapacağım da. Paylaşımınız için de teşekkürler...

Geri