Fiyatından çok kalite ve kullanışlılığı ile ilgilenenler için öneride bulunabilirim. ben bisikletle yada yaya olarak dağda uzun süre ve soğuk havalarda dolaşmayı seviyorum. normal sentetik kumaşlarla soğuk havada tek yapabildiğin vücut ısınla ufak çadırını ısıtıp, sıcak birşeyler içmek oluyor ama kanvas çadır kullanırsanız ateş soba yakabiliyorsunuz. ben Kağanlık Doğa Ekipmanlarından 2.5 çapında, içinde ateş/soba sanarken iki kişini kalabildiği kanvas bir çadır aldım. kesinlikle bambaşka bir kamp anlayışı oluyor, üşümek tarihe karışıyor, ateşin üstünde bir şeyler yapıyorsun, soğuk konserve yemekten kurtuluyorsun. sandığınız kadar da ağır değil. kışın alt muşambasını almaya gerek oluyor, çadır direğini de yanıma almayıp, bir ağaç dalı kesiyorum, o zaman 3.5 kilo oluyor. çantaya da rahatlıkla giren ufak bir şey. yazın böcek oluyor vs diye alt tabakasını da alabilirsin ama ben rahatsız olmadığım için pek almıyorum, kız arkadaşımla giderken alıyoruz o zaman da zaten ağırlık çok önemli olmuyor. Bir girip bakın büyük olanları da var. google a "kağanlık doğa ekipmanları" yazınca da çıkıyor.