Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Onder.Eren hayırlı olsun tekerınız düz bassın. doğru tercih :)

• Beğen
Tepkiler: Onder.Eren
@Onder.Eren

Şu resimden sonra bayram en çok size güzel. Kendi elinizi öpün, sarılın, sevin kendinizi. Yalnız başınayken yapmanız daha makul sanki. :)

Ortalama bir bayram hediyesinin bir çift çorap + 20 TL olduğu düşünülürse çıtayı baya göklere çıkarmışsınız.

Yalnız o suluk hiç olmamış o makinaya. Rengine uygun bir termal suluk lazım acilen.

Merhaba,
Hem arazi hem de yolda kullanabileceğim 2bin tl civarı fiyatı olan bir cannondale önerebilir misiniz?

Tşk

Slate modeli harika bir kombinasyon fakat fiyat dehşet [emoji53]

@Sadettin Z. teşekkür ederim:)
farkındayım ve termoslu siyah veya siyah yesil bir suluk araştırması içindeyim.

Arkadaşlar süpersix himod sahibiyim furç da boşluğu alamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı

@ümit KOCABAŞ

Muhtemelen kontrol etmişsinizdir ancak maşa borunuzun kullandığınız spacer konfigürasyonuna uzun gelme ihtimali var mıdır?

Akla gelen diğer bir ihtimal ise kelebeğin borunun içinde hareket ediyor oluşu. Bu durumda bisikleti Delta'ya göstermek en doğrusu.

Olabilir ama delta çok uzak buraya

Canondaleciler, merlinde canondale ekipmanlarinda indirim var. bilginize. Bisikletinizi full canondale ekipmanla donatabilirsiniz sanirim.

Düzenleme: Merlin değil Planet X.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@Kerem Groims

Distribütör olmadığı için Merlin'de Cannondale markalı çok az şey olduğunu hatırlıyorum. Bildiğim büyük satıcı Evans var.

Rica etsem Merlin'de gördüğünüz linki paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@celilcetiner abi kisaca tanimlamam gerekirse 29er mtb den hibrid sehir bisikletine oradan caad12 ye hani derler ya 'herkes birgün doğru YOLu bulacak'diye ilk yol bisikletim olduğu icin çok tecrübe sahibi değilim ama çok çabuk tepki verip hizlanması çok değişik bir duygu cannondale in dedigi gibi alluminati etkisi yaratiyor :) uzerinde gelen lugano lastikler icin aynı şeyi söyleyemem en yakin zamanda degistirecegim lastik tavsiyelerine açığım :)

@Erhan81 tek tavsiye continental gp4000 s ıı 25 c. al rahatına bak.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
BB30 rulman sökme aparatı olan var mı arkadaşlar ?
yada kullanmadığınız atıl durumda bi BB30 rulman ?

http://www.wigglestatic.com/images/fsa-230-5011-med.jpg?w=430&h=430&a=7

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Geri