Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

valla işleyişte bi deişiklik var. sanırım sistemsel bir deişiklige gidiyorlar. web siteside deişmiş. bende nisan ayında vakıf kartla aldım. söledikleri tarihten önce yolladılar. ve maillerede en fazla 24 saat sonra cevap vermiş oluyolardı. ilginç bi durum söz konusu.

Scudo
Ben 2 gün önce mail atmıştım, henüz cevap gelmedi. Bugün öğlen tekrar gönderdim, bakalım ona cevap gelecek mi. Parayı çekmişler ancak siparişimin durumunu öğrenmek istiyorum.

@Erdal YILMAZ eger parayı cektiyseler 1 2 gün içinde kargoya verirler. daha önce hep böle oldu. canyon alan herkes aynı sekilde oldugunu sölemişti. ben canyon almadan önce yaptıgım araştırmalardan ve kendi tecrubemden yola cıkarak sölüyorum bunu. önce sipariş hazırlanıyor 48 saat icersinde kargoya verilecek diye bir mail gelir daha sonra kargoya verildi takip numaralı bir mail gelir. tabi daha öncede sölediğim gibi sistemsel bir değişiklik yapmadıysalar...

@sinobjk

Pazartesi,Çarşamba ve Perşembe günü 3 ayrı mail atıp siparişimin durumunu sordum. Halen cevap alabilmiş değilim. Parayı çekmişler, kredi kartı ekstresine işlem yansımış.

34.Hafta sevkiyat yapılacağını söylemişlerdi. Maillere neden cevap vermiyorlar en çok da bunu merak ediyorum.

@Erdal YILMAZ valla kesin emin olmamakla beraber yogunlukları fazladır diye tahmin ediyorum. tam sezonun ortalarında sayılırız. yarışların bir cogu koşuldu 2016 modellerin lansman planları fln meşgüliyetleri fazladır. 34. hafta önümüzdeki hafta benim tahminim önümüzdeki hafta sevkiyata çıkmış olacaktır bisikletin. ama çıkmazsa telefonla ulaşmaya çalış derim. umarım kısa zamanda bisikletine kavuşursun.

@sinobjk

Bisikleti getirecek olan kişi yani kuzenim telefon ile görüştü. Ödemeyi alıp sevkiyatı yapacağız dediler. Dediğim gibi neden sevk etmediler demiyorum.
Sadece maillere geri dönüş yapmıyorlar.:rolleyes:

Belki denemişsinizdir ama d&rda paypal kart satılıyor. Paypal hesabınıza bağlayıp normal bankamatik kartı gibi kullanabiliyorsunuz internet alışverişleri için. Belki işinizi görür.

@Erdal YILMAZ canyonun Turkiye temsilcisi gibi hissettim kendimi yogunluktan , personel yetmezliginden , sistem degisikliginden sec begen al. Canyon da sole bise var calisan herkes genc ve aktif bisiklet kullanicisi yani bu isi seven ve gonul vermis insanlarla calisiyolar ekipleri muhtemelen azdir. Ben online chat neden calismiyor sorusuna o işe bakan arkadasimiz izinde cevabini almistim. Belki maillere bakanda izindedir :) yaa sevkiyati yapacaklarsa mailin ne onemi var :D

Herkese tekrar selam. Benim mailime 1 buçuk gün sonra cevap geldi. Hem de akşam 8'de. Belli ki bir yoğunluk var ama Canyon 2 günlük firma değil. Bu yoğunluğu öngermeleri lazım. Bu ara Almanya'da izin zamanı. Onun da etkisi var tabii. Ben sipariş geçeli 9 gün oldu. ) günde bisikleti koliye koyup yollayamadılar. Güya bu hafta elimde olacaktı. Yarın zaten resmi tatil. Herhalde haftaya kaldı. Çok sinirlenip bir mail daha attım biraz önce. Biraz hafif oldu aslında. Daha sertini biraz sonra atacağım. Ya otobüsle gidip, bisikleti alıp, sürerek dönsem daha hızlı olurdu. Yaptık bir hata. İptal etmeyeceğim, çünkü nu onlar için kolay yol olacak. Yaptıklarının karşılığında onlardan bir özürden fazlasını bekliyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

@sinobjk

Nihayet 1 saat önce maillerime cevap alabildim. Gecikme için özür dilemişler. Bisikleti kargoladıklarını belirtip, takip numarası göndermişler. Çok şükür diyorum. :D

Yeni modeller eklenmiş siteye fiyatlarda yükselmiş.... döviz artmışken hiç iyi olmadı.

@alpyese fiyatlar artmamış gibi duruyor. Direkt AL 6.0'a baktım, hala 839 euro.
Tiagra setli 5.0 serisi çıkarmışlar. Ayrıca 2016 serilerinde ağırlık iyileştirmesi var. AL 6.0 8.65 kg'dan 8.05'e inmiş.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
2016 modellerde 100-200€ civarı artış var.

@osiosborn
Bu yeni modellerden sunu mu anlamamiz gerekiyor? Ultimate SLX Eurobike'tan sonra çikacak ancak SL bu sene yeni kadroya gecmeyecek mi? Yoksa sadece ekime kadar bir bisiklet sunumu mu?
Sanirim yeni SL 9.0 yeni Mavic Ksyriumu almis ve fiyati da artmamis. Renkleri de daha guzel olmus...

@alpyese
Endurace CF 7.0 1175 euro. Mavic aksium, 105 set...
Tam hatırlamıyorum ama bu bisiklet 1250 euro değil mi idi. fiyatı düşmüş sanırım. Yanılıyorsam kusura bakmayın :)

@ioalici

2016 model Ultimate CF SLX kadroları henüz siteye eklenmemiş. Kaçırdığım bir şey var mı diye merak ediyorum. :D

@Erdal YILMAZ
O kurt insani yer bitirir [emoji3]
Benim tek sıkıntım SL 9.0 biliyorsunuz. Bana yeter de artar bile. Piyango falan çıkmazsa daha fazla bütçem yok (Bilet de almıyorum ama hesapladım, bilet alınca çıkma ihtimali ile almadan çıkma ihtimali aşağı yukarı aynı[emoji3] )
Neyse konuya dönelim. Acaba bun SL 2016da çıkacak tek model mi? Yani 2016 SLX ile beraber acaba ayrıca onun geometrisinde bir SL kadrosu daha çıkacak mı yoksa 2016 SL için kapanmış mıdır? Fiyat degişmemiş ancak 2016 Ksyrium eklenmiş. Renkleri bence daha güzel olmuş. Acaba Ocak ayıni beklemesem de gelen varsa rica mı etsem... Sizin bisikletin elinize ulaşmasını da bekliyorum aslında. L boy nasıl olacak acaba....

@x-rayted

Yok değildi :) takibinde olduğum için biliyorum 1200 küsür olan CF 8 di o da 1300 küsür olmuş. Canyonda senelik enflasyon parasal olarak 100er 100er artıyor galiba bizede 300er 300er yansıyor tabi :)

Geri