lk sürüş izlenimlerim(10 yıl aradan sonra)toplam37 km sürdüm, ilk başta çok korkuyordum kilitli pedal, kullanırken düşerim diye, çünkü çoğunluk ilk deneyimlerinde mutlaka bir düşme tehlikesi yaşadığını belirtmiş, ne mutlu ki bana , dengemi bile kaybetmedim, trafiğin içinde bile pedaldan ayağımı çekmeden sürdüm.. Sabah 9 da çıktım yola, ilk başlarda baya üşüdüm, anladım ki kıyafetler yetersiz, sürer iken tek elle sanki dengemi kaybeder gibi oluyordum, sanırım tecrübesizlikten, buna daha sonra alıştım. İlk 15 km sonunda Eskişehirliler bilir, Pedal cafe de mola verdim. Orada cafe sahibi Osman abiyle tanıştım, sormadım ama en azından 40 yıllık bir yol yarış bisikleti tecrübesi var, cafede fotoğrafları dolu, kendisiyle biraz bisiklet hakkında sohbet ettikten sonra tekrar yola koyuldum . Bilenler vardır Keskin rampasını bir tırmanıyım dedim ama daha başlamadan bitirdim , 10 adet çoban köpeği sürüsü tarafından kovalanınca
kısacası 2 . Yarı baya aksiyonlu geçti.
Sonuç , yıllardır bisiklet sürmeme rağmen, bir zorluk , yorgunluk hissetmedim. Biraz el bileklerim ağrıdı, birazcıkta popom, sanırım tayt yetersiz, Çin’den almıştım. Fakat üst formam gayet güzeldi terlediğimi hiç hissetmedim, eve geldiğimde forma sırılsıklamdı ama vücudum kuruydu, görevini yerine getirmiş sanırım
Sabah erken kalkıp, bir antreman yapayım dedim, 10 km tempolu sürüşden sonra Arkadaşla kahvaltı yapıp, Eskişehirde Kızıniller Mahallesine bir tur düzenledik, gidiş- dönüş 35 km sürdü...Totelde bu gün 50 km devirdim fakat saolsun igpsport Kaydetmemiş, çözemedim zaten bu cihazı,o ayrı bir konu..
İlk güne nazaran çok daha rahat bir turdu, Taytı değiştirdim( TomTop dan alınan taytlar 5 para etmez haberiniz olsun, Aliexpresden Mavic aksiyum un Jelli tayt ve üstünü almıştım, onu kullandım, oldukça rahattı)
Arkadaşın MTB si vardı, bir ara değişelim dedim, Yok Gitmiyor 500 m de kösüldüm resmen
Kısa bir tecrübe olsada , çook farkedelir bir fark var. Bu günde güzel bir 50 km ile tamamladım , kazasız belasız, sanırım ben bu gidişde daha uzun turlarada çıkarım diye düşünüyorum..
(link)