Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro CR 062 hakkında

@undefined 58 kadro kalmamıştı sanırım 52 kadro vardı ellerinde ama bi konuş belki getirebilirler. Ekipmanların bir kısmını oradan aldım, kurulumunu montajını kendileri yaptılar içerde shimano servisi var çalışanlar baya bilgili o yüzden herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Carraro servislerinde ankarada doluluk vardı çoğunu aradım hepsi en erken tarih 1 hafta verdi o yüzden beklemenin anlamı yok zaten sabırsızlanıyordum :) İyi ki Erdoğanlar Bisiklette kurdurmuşum tek sıkıntısı malzemeler bi tık pahalı diyebilirim intertten daha uyguna bulabilirsin. Tabi uygun olanları da var .

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Scudo
@recepB Diğer ekipmanlar olarak neler aldınız bende bisikleti aldım ama diğer herşeyi duruyor. renk uyumu olsun diye bakınıyorum hala matara kafesi suluk vs

@ErzincanLee kilit pedal, ön arka ışık, km saati, suluk kafesi, matara, gözlük, kask, eldiven, süngerli tayt, üst forma, ayakkabı, alyan takımı bi eksiğim sele altı çantası kaldı içinde de yedek iç lastik yama seti falan onlar yok o yüzden çok uzun mesafelere gitmiyorum nolur nolmaz diye şuanlık böyle hocam.

@Mustaac resminizdeki gözlükler ne marka model acaba hocam ?

@recepB bende de. ic. lastik felan yok hiç o yüzden hiç çıkmadım

@recepB merhaba bende 2 hafta sonra istanbul'dan carraro 062 almayı düşünüyorum ama ekipman olarak şuan araştırıyorum özellikle gözlük için aldığınız ürünlerden ve bisikletten memnun musunuz bisikletin sele borusu hariç herhangi bir eksi yanı var mı ?

@Mr.pro merhaba, hocam yani memnunum vites geçişleri falan sıkıntı yok zaten 105 set var üzerinde . Hibrit bi kadrayo sahip ne aero ne endurance ilk başlarda boynum falan ağrıyordu ama alıştım zamanla. Sele borusu biraz ağır evet bisiklet genel olarakta çok hafif değil ki bu fiyata zaten 7 8 kg beklemek mümkün değil. Bisikletin en beğendim yanı gerçekten jantları ortalamanın bi tık üstü bıçaklı jant telleri falanda daha çok cezbediyor. Ekipman olarak şuan eksiğim kalmadı kışlık forma alma dışında :) Gözlük decathlondan ucuz yollu bir şey aldım fakat çok gözlük kullanmıyorum, tabii kullanmak gerekiyor çünkü belli bir hızdan sonra gözler yaşarıyor :D bunun haricinde sinek toz vs gibi etkenlerden de korunmamıza yardımcı oluyor ve güneşten elbette. 52-36 krank takımı yokuşlarda belki biraz zorlayabilir kondisyonunuza bağlı. Eksik yanı dediğim gibi sele borusu ve bisikletin biraz ağır olması(kendi segmentindeki bisikletlere göre sanırım 700 800 gr kadar fark ediyor) ama bunlar benim için sorun değil sonuçta amatör olarak geliştiriyoruz kendimizi .

aldığım ürünlerden memnunum en başta sizin için önemli olan kask, ayakkabı, pedal , forma , eldiven , gözlük bunun dışındakiler aksesuara giriyor ön lamba arkada lamba gibi vs.
size tavsiye edeceğim şey artık kış geliyor bence kışlık formalarınızı alın bisikletinizle beraber çünkü bu mevsimde bile fark ettirmeye başladı kendini bir ankaralı olarak :)

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
@recepB merhaba hocam bende bugün 062 bakmaya gideyim dedim 052 alıp çıktım :) firmada 062 kalmamış ama bütçeme de şuan için uyduğu için 052 aldım .Açıkçası görüntüsü kıvraklığı vs gerçekten güzel ama sele kılıfı almam gerekecek gibi duruyor ilk test sürüşümü yaptım ve kalçamda baya ağrı oluştu inşallah sele kılıfı aldıktan sonra geçer ayrıca ekipman olarak eksiklerim var onları da zamanla tamamlarım artık
birde eğer istanbul da oturup ta carraro almak isteyen arkadaşlar varsa NİHAT bisiklete teşekkür ederim bana çok yardımcı oldular gerçekten esnaf insanlar hem fiyat olsun hem ilgi alaka olsun her türlü yardımcı oluyorlar .

evet kışlık forma benim de almam gerekecek artık yavaştan toparlarım tüm ekipmanları :)

@recepB merhaba hocam bende bugün 062 bakmaya gideyim dedim 052 alıp çıktım :) firmada 062 kalmamış ama bütçeme de şuan için uyduğu için 052 aldım .Açıkçası görüntüsü kıvraklığı vs gerçekten güzel ama sele kılıfı almam gerekecek gibi duruyor ilk test sürüşümü yaptım ve kalçamda baya ağrı oluştu inşallah sele kılıfı aldıktan sonra geçer ayrıca ekipman olarak eksiklerim var onları da zamanla tamamlarım artık
birde eğer istanbul da oturup ta carraro almak isteyen arkadaşlar varsa NİHAT bisiklete teşekkür ederim bana çok yardımcı oldular gerçekten esnaf insanlar hem fiyat olsun hem ilgi alaka olsun her türlü yardımcı oluyorlar .

evet kışlık forma benim de almam gerekecek artık yavaştan toparlarım tüm ekipmanları :)
sele kılıfı değil tayt alın :hhhhhh:

sele kılıfı değilde hocam tayt alın bence. Unutmayın bu tarz bisikletlere konfor amaçlı binmiyoruz ceremesi biraz çekiliyor :)
Hayırlı olsun hocam tekerinize taş değmesin güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro ve Yldrm07
Hayırlı olsun arkadaşlar. Taytsız bisiklet sürmek sizi bisikletten soğutacaktır. Carraro F/P dengesi en yerinde olan bisikletlerden biri mevcut şartlarda.

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro ve Yldrm07
@fse bende içlik ve şort giyiyordum. Dün ilk defa tayt giydim. Bir daha tayttan şaşmam. 😀😀

@fse bende içlik ve şort giyiyordum. Dün ilk defa tayt giydim. Bir daha tayttan şaşmam. 😀😀

Hayırlı uğurlu bol konforlu olsun o zaman :)

Hangi taytı aldınız ? Bir sürü tayt var ama süngerli değil pedli olanlar tavsiye ediliyor genellikle.

ben bisikleti bayiden eve gelene kadar gündelik kıyafetimle kullanmıştım. 1 hafta iptal 🤣🤣 yarış bisikletlerinde sele kılıfı yerine saglam bir pedli tayt ve forma almanız daha iyi olur marka verecek olursak yerli markada sora tekstil genel olarak önde birde Jordanred var tabiki daha üst seviye markalarda var ne kadar mani o kadar kalite malesef

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
@recepB @ErzincanLee teşekkür ederim dilekleriniz için hocam bende bugün decathlon a gittim sele kılıfı almaya ama gerek yokmuş zaten ped li don ve tayt varmış dediğiniz gibi bende tayt almayı düşünüyorum şuan da ve muhtemelen bende 1 hafta iptalim ama çok zevkliydi ilk sürüş :)

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee

Hayırlı uğurlu olsun ,tekerinize taş değmesin.Mümkünse fiyat bilgisi ve kaç kadro aldınız sorabilir miyim?

@ahmet1914 sağolun hocam 4600 tl 54 cm kadro bugün baktım decathlonda 4500 e sora set satıyorlardı ilginç :)

Hayırlı uğurlu bol konforlu olsun o zaman :)

Hangi taytı aldınız ? Bir sürü tayt var ama süngerli değil pedli olanlar tavsiye ediliyor genellikle.
Ben bu aşağıdakinden aldım. 30 km lik bir sürüş yaptım. Şimdilik iyi görünüyor.

US $21.53 28% İndirim | 2020 takım UAE PRO bisiklet jersey 9D jel bisiklet şortları takım elbise MTB Ropa Ciclismo erkek yaz bisiklet Maillot culotte giyim
(link)

• Beğen
Tepkiler: recepB ve Mr.pro
Geri