Büyük ihtimalle destekler, farklı bir fixie bisikletim de 32mm kullanıyordum.700x25 lastik genişliği stokta geliyor peki kaç mm genişliğe kadar destekliyor? 700x32 mm duyumum var doğru mu acaba bilgisi olan var mı?
çukur rogar konfor için 32 daha mı iyi olur ?Büyük ihtimalle destekler, farklı bir fixie bisikletim de 32mm kullanıyordum.
Çok emin değilim lastikten lastiğe fark eder bence, bu konuda tecrubeli arkadaşlar yorum yapmalı, birde benim kullandığım bisiklet ingiliz malı cro-moly karışımı bir kadro, kadrodan kadroyada fark eder, yani konforu etkileyen bir çok unsur olur tahminim. Ama illaki lastik ebadı büyüdükçe konfor oranı artıyor, en azından benimki öyleydi çok üzmüyordu.çukur rogar konfor için 32 daha mı iyi olur ?
çelik kadro hakkında ne düşünüyorsunuz kullandınız mı ?Çok emin değilim lastikten lastiğe fark eder bence, bu konuda tecrubeli arkadaşlar yorum yapmalı, birde benim kullandığım bisiklet ingiliz malı cro-moly karışımı bir kadro, kadrodan kadroyada fark eder, yani konforu etkileyen bir çok unsur olur tahminim. Ama illaki lastik ebadı büyüdükçe konfor oranı artıyor, en azından benimki öyleydi çok üzmüyordu.
Kullanmadım. Benim kullandığım chromoly çelik karışımlı bir kadro bildiğim kadarıyla, biraz hantal olmalarıyla meşhurdurlar ama konfor olarak iyi diye biliyorum. Tecrubeli arkadaşlar varsa onlardan detaylı bilgi almak sanırım daha doğru olacak. Şu linkte genel bir kadro bilgisi var ama çelik için baya bi olumsuz yorum yapılmış gerçeği ne kadar yansıtır bilemem.çelik kadro hakkında ne düşünüyorsunuz kullandınız mı ?
Alan kişi çok memnun, Antalya'ya kısmet oldu, pek paylaşım yapmıyor ama olsun temiz kıymet bilen birisine gittiğine seviniyorum. ?@yavuzkosar
Bisikletiniz çok güzelmiş gerçekten. Sahibinden sitesinde ilanını görmüştüm. Umarım yeni sahibini de sizin gibi mutlu eder.
Selam. Arkadaşlar fixie/singlespeed için yeni bir kadro aldım herşey ok fakat şu lanet 46t aynakolu bulamıyorum kare kök aynakol nereden ve nasıl bulabilirim.
PedalBisiklet Bülent abide bile yok!