Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro fixie

@Anonim özelden numaranızı yazar mısınız?

Scudo
700x25 lastik genişliği stokta geliyor peki kaç mm genişliğe kadar destekliyor? 700x32 mm duyumum var doğru mu acaba bilgisi olan var mı?

700x25 lastik genişliği stokta geliyor peki kaç mm genişliğe kadar destekliyor? 700x32 mm duyumum var doğru mu acaba bilgisi olan var mı?
Büyük ihtimalle destekler, farklı bir fixie bisikletim de 32mm kullanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
çukur rogar konfor için 32 daha mı iyi olur ?
Çok emin değilim lastikten lastiğe fark eder bence, bu konuda tecrubeli arkadaşlar yorum yapmalı, birde benim kullandığım bisiklet ingiliz malı cro-moly karışımı bir kadro, kadrodan kadroyada fark eder, yani konforu etkileyen bir çok unsur olur tahminim. Ama illaki lastik ebadı büyüdükçe konfor oranı artıyor, en azından benimki öyleydi çok üzmüyordu.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Çok emin değilim lastikten lastiğe fark eder bence, bu konuda tecrubeli arkadaşlar yorum yapmalı, birde benim kullandığım bisiklet ingiliz malı cro-moly karışımı bir kadro, kadrodan kadroyada fark eder, yani konforu etkileyen bir çok unsur olur tahminim. Ama illaki lastik ebadı büyüdükçe konfor oranı artıyor, en azından benimki öyleydi çok üzmüyordu.
çelik kadro hakkında ne düşünüyorsunuz kullandınız mı ?

çelik kadro hakkında ne düşünüyorsunuz kullandınız mı ?
Kullanmadım. Benim kullandığım chromoly çelik karışımlı bir kadro bildiğim kadarıyla, biraz hantal olmalarıyla meşhurdurlar ama konfor olarak iyi diye biliyorum. Tecrubeli arkadaşlar varsa onlardan detaylı bilgi almak sanırım daha doğru olacak. Şu linkte genel bir kadro bilgisi var ama çelik için baya bi olumsuz yorum yapılmış gerçeği ne kadar yansıtır bilemem.
Sattığım bisikletim bu charge bike plug 1, sanırım 2016 olması lazım. Ama çok memnundum bisikletten.
IMG_20190616_195121_154.jpg

@yavuzkosar
Bisikletiniz çok güzelmiş gerçekten. Sahibinden sitesinde ilanını görmüştüm. Umarım yeni sahibini de sizin gibi mutlu eder.

@yavuzkosar
Bisikletiniz çok güzelmiş gerçekten. Sahibinden sitesinde ilanını görmüştüm. Umarım yeni sahibini de sizin gibi mutlu eder.
Alan kişi çok memnun, Antalya'ya kısmet oldu, pek paylaşım yapmıyor ama olsun temiz kıymet bilen birisine gittiğine seviniyorum. ?

Şu an carraro fixi bin ilk çıkarmış olduğu mavi siyah ürünü almam çok mu mantıksız ben görünüşünü baya sevdim ama teknik olarak özelliklerini bilmiyorum bu konuda biri beni aydınlatabilir mi

1700 lira vereceksin makineye. 12 kilo.
Salcano Cappadocia Alloy modeli daha ucuz ve daha hafif. 9 kilo.
Tercih senin.

Selamlar.
2000tl'ye kadar bütçem var.
Boy 1.85 Kilom 75-85 arası değişkenlik gösteriyor.
İlk fixie deneyimim olacak. Günde 10-15 km hobi olarak kullanacağım. Bu modeli önerir misiniz?
Veya bu bütçeyle önereceğiniz başka bir model var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@baharingelsin
Salcano Cappadocia Alloy modelini tavsiye ederim.
2 bin km.dir her türlü yol şartında denedim. Sağlam makine.
Bisikleti netten 1500 lira civarında alabilirsin.
Bayiden alma. Kurulumu da ya kendin yap ya da tanıdığın güvendiğin bir servise yaptır.
Salcano servislerine güven olmaz.
Ben garanti yakma pahasına kendim kurdum.
Fabrikada lockring vidasını bile doğru düzgün sıkmamışlardı.
Zira frensiz fixie kullanıyorum. Canımı Salcano servislerinin keyfine emanet edemem.
Makine tam bir canavar. Frenleri sökmezsen ağırlık 9.5 kg. Sökersen 9 kg.
Kullanılan parçaların hepsi kaliteli.
Kadro Taiwan yapımı alüminyum. Göbekler quando. Aynakol Lasco. Diğer parçalar Salcano'nun kendi üretimi. Forumdaki genel kanı tırt olduğu yönünde ama sen kulak asma onlara. Salcano'nun sattığı makinede parça sorunu olmaz. O parçayı montajlayan servis sorunu olur. Dağlara taşlara yazdık kaç yıldır bir çözüm bulamadılar servis konusuna.
Bu bisiklet hakkında yakın zamanda bir inceleme yazısı atacağım foruma.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Selam. Arkadaşlar fixie/singlespeed için yeni bir kadro aldım herşey ok fakat şu lanet 46t aynakolu bulamıyorum kare kök aynakol nereden ve nasıl bulabilirim.
PedalBisiklet Bülent abide bile yok!

Geçenlerde Aliexpresste tonla görmüştüm ancak kalitesi nasıldır bilmiyorum.

Selam. Arkadaşlar fixie/singlespeed için yeni bir kadro aldım herşey ok fakat şu lanet 46t aynakolu bulamıyorum kare kök aynakol nereden ve nasıl bulabilirim.
PedalBisiklet Bülent abide bile yok!

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@bonder76
Seda Bisiklet, Karşıyaka-İzmir

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Ali Kılıç 35.5 Bilgiler için teşekkürler.
Ben bugün 48t bir aynakol buldum yeni aldığım kadroya onu takacağım.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Geri