Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerinde olsun.

Scudo
Hayırlısı olsun, kazasız belasız. Bu modelin takipçisi olarak yakın zamanda bende almayı düşündüğümü belirtmek isterim. İnceleme bekliyorum sizden :)
Ruble 11-28 olduğunu bende sizde öğrendim. Fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Ne kadara aldınız ve pazarlık payınız oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
@ilberto Carraro 032-052-062 modellerinde 50-34 Compact aynakol ve (022 ve 052 için 12-28) 062 için 11-28 ruble kullanıyor.

@fatihözüdoğru iyi fiyata almışsınız. Ben katalog fiyatı üzerinden 3000 peşin versem inerler mi diye düşünüyordum. Siz 100 lira fazla 9 taksitli bence güzel fiyat. Kendi bayisi mi peki?

• Beğen
@ilberto kendi bayisi değil burda nevşehirde hiçbir markanın bayiliği yok maalesef, taksitle 9*344,44 oluyor. Servisi var carraro ve salcanonun sipariş ettirdim firmaya 4 günde geldi. Numarasını vereyim konuşun firmayla 3000'e peşin kabul edermi 0 384 511 53 21 - 511 55 36

Daha aydınlık fotoğraflar ve inceleme bekliyorum fatih bey :) Dışarıda da nasıl göründüğünü lütfen bize gösteriniz. Yolda nasıl gidiyor ve sizin de belirtiğiniz gibi ağırlık hakkında bilgi? Belli bir süre geçtikten sonra tecrübelerinizi aktarırsanız yararlı olur benim ve forumda bu bisikleti almak isteyen arkadaşlar için.
Tekrardan hayırlısı olsun.

Hocam hayırlı olsun. Bende de CR 052 var. @Erkin Kalender arkadaşın belirttiği gibi CR 052 de 50-34 aynakol, 12-28 ruble var. CR 22-52-62 hepsi de güzel makineler. Bindikçe zevk alacaksınız.

@Bahri Kaplan Bendede CR052 var memnunum kendilerinden gerçi üst seviyeye yükseltmek için satıyorum ama olsun :) Hepsinin kadro geometrisi aynı zaten bir ek not olarak 032-52 ve 62 aynı kadrolara sahiptir.Yani 052nin ağırlığından fizik sele ve royal',n farkını,jantları ve grupsetin farkını çıkarırsanız 062'nin ağırlığına ulaşırsınız,tahminimce 8.8 civarıdır.

teşekkür ederim. Bisikleti tartınca ilk işim buraya ağırlığını yazmak olacak bende çok merak ediyorum. Tecrübelendikçe, eski kullandığım aynakol 52-39 la, bunun 50-34 hızının ne kadar fark ettiğini, yokuş çıkarken ne kadar fark ettiğini yazacam.

• Beğen
@Erkin Kalender Yanlis bilmiyorsam iki tane yol bisikeltin var. Carraro ve diger bisikletinin kadro kalitesini karsilastirabildin mi hic? Genel olarak carraro nasil?

Hayrılı olsun kazasız belasız

Geri