Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@MustafaBurak

Hocam bende 2016 olarak aldım benim ki de siyah mat gri üstünde imzası ve jantlarında hafif yeşiller mevcut...yani 2016 model olabilir

Scudo
Benimde içime kurt düştü aldığım ürün bunun aynısı 2016 modelmidir sizce? Bu ilanda da 2016 diye satılıyor bende bu fiyata aldım

(link)

ikinci el düşünen olursa bisikletimi satıyorum.Maksadım.sıfır ayarındaki bisikletimin forumdan birine gitmesi

Carraro 225

Bugün 221 imi kargodan alıp montajını yaptırmaya götürdüm.Malum samsun acayip yağışlıydı ona rağmen çok keyif aldım.yılan gibi akıyor şerefsiz...yarın hava güzel olursa resimlerini çeker atarım :mzkdnlmk:

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Ardhas Hayırlı olsun bisikletinizi kazasız belasız kullanın :harika:

Günaydınlar konuyu sayfa sayfa hepsiniokudum.Bende 225 alarak aranıza katılmak istiyorum yalnız fiyat olarak kafam baya bir karıştı.İnternetten almak istemiyorum,tanıdığınız ist.anadolu yakasında iyi bir bisikletçiniz varmı?

@deniz_kurdu ben bildiğin telefondan aldım bisikleti çokda memnunum istanbul anadolu yakası kadıköydeler sanırsam epey güvenilir istersen numarasını ve adresini verebilirim

tşk sizinki 224 sanırım barka,kaça aldınız?kadıköydeki bisikletçinin telini gönderebilirseniz sewinirim...

@deniz_kurdu 221 aldım ben küçük bir pazarlıkla 1050 ye geldi...özelden atıyorum

Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım yakında bisiklet alıcamda carraro sportive 224 düşünüyorum. Kullananlar memnun mu acaba? Şehir içi kullanım için alıyorum varsa başka öneriniz alabilirim

Abilerim,kardeşlerim merhaba.Yakın zamanda carraro sportive 224 alarak aranıza katılacağım.Fakat sizden ufak bir bilgi istiyorum.Ben arada sırada hafif arazi koşullarına girmek istiyorum,mtb yerine bu bisikleti tercih ettim.İstanbul (belgrad,polonezköy vs ) gibi yerlerde asfaltlanmamış yollarda sıkıntı yaşar mıyım acaba.Teşekkürler

@ismail030 Sürekli kullanılan bir yol olduğu müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. (Yani patika o kadar çok kullanılıyordur ki girinti çıkıntı çok fazla değildir, taşlar, kayalar vs. yoktur, derin çukurlar veya tümsekler yoktur vb.) Dağ, bayır tırmanmadığınız müddetçe (yani bir mtb'nin girmesi gereken yollara girmediğiniz müddetçe) ve kontrollü kullandığınız taktirde bir sıkıntı yaşamazsınız. En fazla lastik patlamalarının önüne geçmek için dış lastiğinizi değiştirirsiniz o kadar. Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz.

Selam arkadaşlar,
bende bugün sirkeci ileri bisikletten carraro sportive 121 2015 model aldım, 700 tl bisikletin kadro boyu 51, benim boyun 1.71, bisikleti kullanırken rahat ancak durduğum zaman sele üstünde ayak uçlarım yere değiyor, sizce bu normal midir, yardımcı olursanız sevinirim.

@Corazon685 Yüksek ihtimal seleyi en alt seviyede kullandığınız için ayaklarınız yere değebiliyordur, yoksa kadro boyu büyük ihtimalle size büyük, iç bacak boyu ölçünüz nedir?

@Corazon685 Evet kadro boyunuz maalesef size göre büyük. Forumda doğru kadro boyu seçimiyle ilgili epeyce bir konu vardı, keşke bisikletinizi almadan önce baksaydınız.

Ancak şöyle bir düzeltme de yapalım. Bisikleti kullanım amacınıza göre kadro boyu tercihi değişkenlik gösterebiliyor. Sizin bisikletinizle, günlük/şehiriçi kullanım yapacağınızı düşünerek kadro boyunuzun sizin için büyük olduğunu düşünüyorum.

@ÖmerMurat kullanım yeri sizin dediğiniz gibi günlük/şehiriçi olacak, ama satıcıya kadro boyunun büyük geleceğini söyledim, 51 kadronun en küçük boy olduğunu söyledi, ona inanmama rağmen yine de bisikleti aldım, hata bende tabi, satıcı ürünü satmak için her türlü yalanı söylemekte sakınca duymadı..

Geri