Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Corazon685
Kadro boyu sizin boyunuza gore bariz büyük. Bu bisikleti kontrol etmede problem yasar denge porbleminiz olur, size uygun kadro 48 dir.

Scudo
@Ardhas
Carraro 221 2016 modelde lastikler farklı lastik markaniz nedir acaba.

Arkadaşlar, satıcı bu bisikleti (2015 model Carraro sportive 121 700 TL.) değiştirmeyi kabul ederse ne almamı tavsiye edersiniz ?

@Corazon685 Öncelikli olarak; kullanım amacınız ve bütçenizle orantılı, doğru kadro boyuna sahip bir model üzerine yoğunlaşın bence.

selamlar carraro sportive 225 kullanıcısıyım,lastiklrden memnunum genel anlamda fakat ıslak zemin performansı kötü çünkü biçok kez düşme tehlikesi yaşadım
ıslak asfaltta dikkat edilmesi gerek yoksa yeri öpebilirsiniz.

Bu fiyata bisey tavsiye etmek zor sanirim elinde tek kaldigi için fiyati uygun tutmuş

@Stratosfer aynen öyle tek kalmıştı, ama üstüne 150-200 TL ilave edebilirim, benim korkum satıcının tek kaldı diye bisikleti değiştirmek istememesi olur.

@Corazon685 öyle bir hakkı yok. Zira size bir nevi hile yaparak satış yapmış. Sizin iade hakkınız var. Kadro boyu bariz büyük, satıcıya gidip ya paranızı geri alın ya da değiştirin.

@kblglmz orası öyle ama Sirkeci'deki bisikletçiler çok zor satıcılar, iade istemiyorum 48 kadro boyu bir carraro sportive almak istiyorum.

arkadaslar merhaba.hazir herkes toplanmisken bende sorayim dedim.cok fazla konu var herkes baska birsey diyor kafam.karisti. boyum 170-172 cm ic bacak boyu (sanirim ayaklardan apis arasina kadar olan bolum dogrumuyum ? ) 80 cm .. ayaklardan kalca kemigine kadar 90 cm.. 51 kadro bana uygunmudur acaba ?

@yahya09

ilk önce bir şunu bir netleştirelim

Not: Su terazisi bulamazsanız herhangi bir kitabı bile kullanabilirsiniz.

@ÖmerMurat
tekrar olctum hocam dedigim gibi 80 cm.

@yahya09 Lütfen şu mesajdaki ( LİNK ) tablolara göz atıp, aşağıdaki videoyu izleyiniz. Tablolar kafa karıştırıcı olsa da video uygulamada %100 doğruluk derecesinde, keyifli sürüşler.

@Corazon685 siz de haklısınız. Sirkeci'den bisiklet almışlığım vardır, biliyorum orayı. Sadece yasal olarak bu hakka sahipsiniz bunu bilmenizi istedim.
Siz derdinizi anlatın, inşallah sorun çıkarmazlar.

• Beğen
Tepkiler: Corazon685
Günaydın arkadaşlar,
28 jant CS bisiklet kullanmanın, vücut /bacak boyu orantısı ile bir ilgisi var mı,
şöyle ki; 1.70/0.75 ölçülerindeyim, herhangi bir 28 jant 48 kadro boyu CS bisikleti rahat bir şekilde kullanabilirmiyim ?
Yoksa 26 jant kadro boyu 48 modellerden birini mi seçmeliyim

Geri