Nurullaah18
Daimi Üye
- Tepki
- 226
- İsim
- Nurullah
- Bisiklet
- Carraro
2020 olanı başka nasıl anlarım. fren telleri içerden gidecek gözükmeyecek. Bunların kağıdında felan yazıyor mu acaba üretim tarihi vs. Dikkat etmem gereken ne varSizin resimdeki 2020 model.size gösterilen 2018 olabilir.2018 model de arkaya giden fren ve vites kabloları gövdenin dışından gidiyor ve maşa rengi turuncu.
234174 dosyayı görüntüle
Işıklar içinde uyusun Ara Güler'in bir sözü vardı:Merhabalar gelecek yıl için çok uzun kilometreler sürecek turlar planlıyorum. Uzunlukları 300-1000 kilometre arasında değişen çeşitli rotalarda sürmek gibi bir hedefim var. Bunun içinde sağlam bir bisiklet gerekiyor malumunuz. Ancak tur için tasarlanan Fuji, Trek, Giant, Specilazed ve türevi bisikletler Türkiye standartlarındaki bir öğrenci için hayalin ötesine geçemiyor. Carraro Sportive 327 veya 330 alarak bir kaç değişiklik (sele, kelebek gidon vs.) ile tur bisikleti haline getirmeyi düşünüyorum. Fiyat/Performans/Donanım açışısından dediğim modeller uygun gibi geldi bana. Sizce dediğim gibi uzun turları bu bisikletler ve donanımları kaldırır mı? Kullanıcılar varsa dediğim modeller hakkında yorumlarını paylaşabilir mi?
Merhaba alacağım carraro sportive 230 modelini carraro sitesinde gözüken yetkili servise götürmem gerekiyor değil mi ? Montaj ve ilk ayarlar için yoksa garanti başalamaz geçersiz olur hatta. Birde yetkili servisler bu durum için ücret alıyor mu?
Çok teşekkür ederim.İlk kuruluma ücret almıyorlar. Zaten bisikletin garanti belgesi içince ücretsiz kurulum kuponu var. Onu veriyorsunuz bayiye.
Eyvallah hocam. Gereken mesaj alınmıştır.Işıklar içinde uyusun Ara Güler'in bir sözü vardı:
"Ben fotoğrafı dikiş makinesiyle bile çekerim"
Bahsettiğiniz bisikletlerle gerekli düzenlemeyi yaparak gayet güzel turlar yapılabilir.