1,5 ay önce 225 ile birlikte ben de bu gruba katıldım. yaklaşık 400 km yol yaptım bugüne kadar, haftaiçi çalıştığım için ancak kısa turlar atabiliyorum (ksk-mavişehir).
haftasonu da tek günümü ayırıyorum genellikle. tek seferde 5 dk mola ile 50 km mesafeye kadar çıktım. hedefim 80/100 km aralığına çıkarak yaza doğru uzak mesafeleri alabilmek. (mordoğan-foça gibi) şuanda en çok kullandığım rota karşıyakada oturmam nedeniyle ksk-kuş cenneti aralığı. haftasonları zaten mavişehiri geçene kadar işkence kalabalıktan dolayı, ama ondan sonra da gerek rüzgarın yarattığı zorluk olsun, gerek manzara olsun, tek başıma çıkmama rağmen oldukça zevkli geçiyor.
o istikameti kullanan arkadaşlarla birlikte de çıkabiliriz tura.
uzun süre bisiklete ara verdiğim için, şuanda açıkçası form tutabilmek adına şehir bisikleti ile giriş yaptım. bir sonraki amaç dağ bisikletine geçiş olacak 1 yıldan sonra.
birçok kişinin yaptığı genel değişiklikleri ben de yaptım sayılabilir,
jelli sele, barendli elcikler, 1 ay kullandıktan sonra ağrılara dayanamama sonucu alındı.
ilk satın aldığımda, lastikleri daha kalın chaoyanglarla değiştirdim (şimdiye kadar memnunum hiç sıkıntı çıkarmadı), onun dışında, eldiven, kask, pompa, yama, aydınlatma, hız gösterge, suluk vs acil gerekli herşeyi tamamlamıştım zaten.
fotoğraf ekleyemiyorum işyerinde olduğum için malesef.
şimdilik almayı planladığım tek şey, telefon taşımak için bir çanta almam lazım, çünkü telefon hem müzik hem de endomondo programı nedeniyle herşeyim, önerebileceğiniz herhangi birşey olursa, gerek gidona takılabilecek tutamaçlar, gerekse de içine eşyada konabilecek ufak çantalardan, birini alıcam artık bu aralar.