Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Kobebryant yeni başlayan birinin anlayabileceği hiçbir fark yok aslında

@çağatay atik
230da full deore set yok aslında, deorenin ön vitesi, vites kolu vs var, arka aktarıcı olarak deore xt var.

(link)

burada shimanonun groupset hierarchy bölümüne bakabilirsiniz

Scudo
Ben özellik bakımından ( forumda olduklarımdan anladığım kadarı ile ) 230 modeli düşünüyorum ama kaç kilo bu bisiklet ? .. Cannondale m quick 5 aklımda idi Deltabisiklette vardı.. Bir arkadasımda illa merida al diyor ..

Selamlar, Ankara redbisiklet'ten (Taner Kunt) bir hafta önce 321 aldım, kulübe ben de dahil olmak istiyorum. İyi forumlar :)

@Kobebryant şahsi fikrim türk markaları başlangıç-orta seviye kullanıcılar için çok iyi seçim. carraro, sedona, kron, salcano çok fazla para harcamadan alınabilecek güzel fiyat/performans ürünleri sunuyorlar. bisikletin üzerindeki donanım arttıkça yani başlangıç seviyesi kullanıcıya değil de daha profesyonel kullanıcıya hitap etmeye başladığında ise daha kendini ispat etmiş büyük markalara yönelinmesi gerektiğini düşünüyorum. yani sportive 230 istiyorsunuz, 227deki 9 vites deore yerine 10 vitesli deore xt arka değiştirici olmazsa olmazınız mı? aradaki 500 liralık fiyat farkını kendinize "çünkü şu şu parçaları var, değer o farka" diye anlatabiliyor musunuz? yoksa ayırabileceğiniz maksimum bütçe belli ve o zaman hiçbir özelliğini kullanmayacağı halde 1000tllik telefon değil de 2000tllik telefon alan biri gibi mi 230 almak istiyorsunuz?

@obezkirpi
hocam çok güzel bir benzetme.benim anladığım 225 ile 227 arasında kesin bir fark var.daha önce kullandığım bisikletlerimde yokuş aşağı boşa çevirirdim ben de ve bir 27 vites ürün bunu ortadan kaldırıyorsa bu bir farktır.görüşüm bu yönde cahillik ettiysem affola.

Arkadaslar 227 hangi kalinliga kadar teker takilir. Mesela 2.2 takilir mi arazide kullanmak için. Uzerinde gelen lastikler arazi icin bana cok guven vermedi. Dissiz ve ince oluşu ndan dolayı. Birde gidon aci ayrini ortadaki vidayi gevseterek yapilmiyor yan vidalari mi gevsetecegiz
Yan vidalari gevsetilecekse iki tane 5 lik alyan lazim.

@Kobebryant
N11 den 111tl indirim kuponnu artı 111tl maxipuan ile bile 227 ile 230 arasında 550 tl fiyat farkı oluyo. Bence gereksiz ve ben 1750-2000bandına çıkarsam 2000 de verir merida giant vb yabancı marka alırım.

@fizyoterapist_66
Çok sert arazide gidemezsiniz ki zaten ama normal kır vb sorun olmaz bence

Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak bisiklete fazla binmedim ama şunu fark ettim lastik akortları bozulmuş bunun sebebi ne olabilir toplam 2000 km yapmadım..

Merhaba ,ben 15 yaşındayım,forumda yeniyim ve bisiklet almayada yeni karar verdim. Normalde yazın çalışıp telefon alıcaktım ve annemde 300tl civarında bisiklet alıcaktı. Fakat ufak bir araştırmadan sonra bisiklet duygularım depreşti ve iyi bir bisiklet alabilmek için telefon almaktan vazgeçtim.1000tl civarı şehir bisikleti için Carraro 227 en iyisi midir sizce? Annemi bu fiyatta bir bisiklet almak için nasıl ikna edebilirim? Kadın telefondan vazgeçsem bile o fiyata bisikletmi olur,o telefon o ayrı diyor. :mad:

Kardeş işe annene bisiklet sporunun dünyada ne demek olduğunu anlatarak yavaş yavaş bisiklet fiyatlarından filan bahsederek başla. Fiyatlardan teknolojisinden bahset. Sağlığına olacak faydalarından da bahset bisiklete binmenin.

@safaernam dostum aynı sıkıntıyı yaşıyor(dum).17 yaşında ikamet etmekteyim.iphone alayım cart alayım curt alayım ama yok diyorlar(dı).ama azimle s.... taşı delermiş mantığıyla yola koyulup ikna ettim.şimdi temmuzu bekliyorum sonra ver elini keyifli dostlarla yeri geldiğinde üstadlarla sürüş keyfi.inan teknoloji çok içini açmıyor insanın.pedallamak ömür boyu süren bi serüven ve keyif.doğru seçimden dolayı ve bu uğurda çalışacağın için seni tebrik ederim.

@safaernam
Mesela giro d'italia 2015teki pembe mayo sahibi olan Alberto Contador un yamaç tırmanışlarını izlet.%11-12 eğimli vs. Mesela deki migros ta satılan ucuz çin malı çelik kütükler ile zevk alarak güzel bir sürüş yapamayacağını anlat...
@salcano-izmirli

Facebook u twitter ı varsa annenin gruplara üye yap paylaşımları görsün gördükçe alışsın [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605]

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/04/bd9bff1fa654f437eadfc70cb8964a95.jpg

Bunları ve benzerlerini okuyup, okutarak ta işe başlayabilirsin.

Birşey daha sormak istiyorum benim için ideal kadro boyu 16'' diye baktım.Bu sportive 227 de kadro boyu nedir?Daha yeni olduğum için çok şey bilmiyorum.

Boyun kaç cm araştır nette merida bisikletin sayfasında mesela baya bi bilgi var uygun kadro boyu nasıldır diye. 227 nin 46cm ve 51 cm si var sadece diye biliyorum.

Geri