Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Stratosfer hocam değerli zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkürler. jel yerine jelli tayt giyiyorum. gayet iyi . akord ayarına gelince benimkindede bisikletçiye gösterdiğimde ufak bi sıkıntı var diyor ama yapsam aynısı olur dediği için hiç elletmedim 1 2 ay sonra genel bakıma götürdüğümde orda hallettiririm artık . iyi günler iyi pedallamalar. . .

Scudo
@GuNeSh
En kisa surede değişecek suluk rengi başka değişiklikler yapmayı da düşünüyorum yaza hazırlık [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Yurtdışı fiyatları ve Türkiye fiyatları çok fark ediyor biz nerdeyse 1 lastik fiyatına 2 lastik aldık ve de bu lastiğin ömrü ile fiyatını karşılaştırmak gerekirse lastik kendi fiyatını çıkarıyor rahatlıkla

Öncelikle merhaba..bir aydır bisiklet bakıyorum.rüyalarıma giriyor artık :)İki bisiklet üzerine yoğunlaştım:carraro sportive 225 ve sedona 325.Aslında bir aydır 225 modeline bakıyorum ve çok olumlu yorumlar görüyorum bu model hakkında ama dün bir sitede sedona 325 modelini indirimli gördüm. Kuponla birlikte 1100 liraya geliyor.Bu modelin de tasarımı çok hoş.Sizce hangisini almalıyım.Not:Bütçemi zorlayarak alacağım.:)

@umutyalcin selam hocam ben jant olarak sorun yok doğrudur ancak arka masa aralığı sorun oluşmakta . 700x38 üzeri ben sığdıramadım. benim kadro 224 ondan sanırım gördüğüm kadarı ile sız sorunsuz takmışsınız hayırlı olsun bol sorunsuz km ler dilerim size . bagajların ikiside xlc ancak model numaralarını anımsamıyorum. ayrıca çantalar ciddi anlamda çok kaliteli ve kullanışlı. bu arada artık alüminyumdan cromoly kadroya geçme kararı aldığım için bisikleti yakın bir arkadaşıma verdim. Tabi benim bisikletim standart değildi kadro maşa gidon boğazı sele borusu dışında herşey değişmiş durumda idi onu belirtmek isterim.

• Beğen
@AtınçG tekrar merhaba. Carraro 224 ile tahminim bayağı tur yaptığınız yönündedir. Bisiklete yukarıda bahsettiğiniz değişiklik detayları ve turda yaşadığınız olumsuzluklar varsa paylaşabilir misiniz? Ben aşağıda görüntüsü verilen 225 ile kısa turlar yapmayı düşünüyorum. Selamlar. image.jpeg

225 gercekten fiyat/performans odaklı bir bisiklet.1100km gittim daha ne lastik patladı ne bir arızası oldu.Sadece arka frene cok bastıgımdan balata değiştim.

@Ahmet Teke
Lastikler gayet güzel hocam lastik konusunda ise 37 lastikler bizim bisiklete anca bu kadar olur bir büyüğü bile sıkıntı olabilir ama Umut Abinin lastiği daha geniş benimkinden onun ki de 40 olmasi lazim

• Beğen
Geri