Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Pedal bu aklınızda olsun alacak olursaniz tavsiye ederim https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160110/cb35861c79213fbb646925a627fc3afa.jpg

Ardanuç vidalı derken ben ayakkabıya takılan pedallardan sandım sizinki güzelmiş ne kadara aldınız?

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
@kursatihtilali
Evet Vidalı derken üzerindeki metal parçaları kastettim ayağı kaydirmiyor 60 lira ya almıştım ozceylanlar bisikletten

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Tamam ben de alayım netten alabilirim akhisardayım çok sağolun [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
@Arda Oral bey, pedal:
XLC PEDAL BMX REFLEKTÖRLÜ SİYAH CR-MO 9/16" VP-559

bu pedal carraro 227 ye uyar değil mi? bir de ağırlık durumu nasıldır=? ben bisikleitimi 3. kata çıkarıyorum :)

• Beğen
@kursatihtilali
Büyük ihtimalle uyar hatta kesin uyar bile diyebilirim ağırlık açısından eski pedalinizdan çok farklı olmayacaktir bende 2 . Kata çıkarıyorum bisikletimi [emoji1]

Fiyat gayet iyi bence kesinlikle fiyatını karşılar şimdiden hayırlı olsun diyelim [emoji1]

• Beğen
Belki konuyu yanlis yere yazmis olabilirim ama ilk alacagim bisiklet bisikletcilerin genel yaptigi seyi yaptimve kron xc 150 aldim. Peki bi sorum var size kronu bi kenara koyup carraroya gecmeliyim yoksa krona ek malzeme alip devammi etmeliyim

@Tuguj123
Devam et hocam bence değiştirmeyle uğraşma kron da iyidir[emoji6]

• Beğen
Arkadaşlar bu bisiklet kaç kg? Farklı sitelerden baktım ama kaç kg olduğunu yazmamış kimse, bilen var mı acaba?

arkadaşlar ikinci el 227 mi aliyim yoksa sifir 225 mi

Tabiki sifir 2 25 paran varsansifir 227 al ama sakin ikinci el alma yarisnbisikletinde alabilirsin ama bu gibimodellerde alma

• Beğen
Tepkiler: yahya09
Cunku 227 ile 225 arasinda amortisor kilitlemede fark var sadece o yuzden 2. Ele yonelmenizi tavsiye etmem

Geri