Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@yahya09 227 nin durumu nedir..kac km yapmis..kac lira istiyor..sıfırı n11 de 1458 lira

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@sivribey
hocam sagolasiniz.30 km anca yapilmis bisiklet.fotograflari var.temiz oldugu anlasiliyor.1000 tl istiyor.

@picoballa hocam acele etme sabırlı ol geç olsun temiz olsun...istanbulda eminonunde bisiklet satilan yerler varmış git oralarda fiyat arastirmasi yap..sahibindende ikinci elleri devamli takip et...mesala sahibindende ilan no 271965940 istanbulda carraro 225 var 950 lira yazmış..açarsın telefon bisikletin durumunu sorarsın kafana yatarsa yaparsın teklifini beklemeye gecersin...

• Beğen
Tepkiler: picoballa
@sivribey bisiklet temiz gibi görünüyor yinede alacak arkadaş iyi bir şekilde incelemesi lazım. Eğer bu fiyattan aşağı inmezse alınmaz bu bisiklet sıfırını 1000 tl'ye aldım çünkü.

@VollMonD aynen kardeş dogru soyluyorsun o fiyat zaten verilmez örn.olarak gosterdim onu temizlik olarak fiyatta uyarsa alır arkadas.son karar kendisinin..istanbul gibi bi yerde acele etmezse istedigi uygun rakamlara bulur kesinlikle..

• Beğen
Tepkiler: VollMonD
Arakadaşlar her bisiklete uyacak aparatları almaya karar verdim . ali babadan geleceği için bisiklet secimi için acele etmicem :) aşağıdaki ürünleri f/p ve kullanım için nasıldır diye yorum alabilir miyim :) roswheel bisiklet bisiklet bisiklet çerçeve iphone sahibi küfe cep telefonu çanta çanta çantası
(link)
(from AliExpress Android)
Bisiklet bisiklet bisiklet 700 ml su şişesi mavi hakkında detaylar + alüminyum tutucu kafesleri mounte mavi
(link)
roswheel bisiklet bisiklet bisiklet çerçeve iphone sahibi küfe cep telefonu çanta çanta çantası
(link)
Rockbros bisiklet bisiklet çerçevesi ön kafa üst boru çantası çift ipouch bisiklet küfe için 4.2/5.8/6 inç akıllı dokunmatik ekran
(link)

@yahya09 225'nin 2015 modelleri nakit 900-1000Tl civarı 227'nin 2015 modeli pek yok ama 1400TL civarı 2016 ise 1700Tl civarı. Arada uçurum var nerdeyse. Aklımda 225 var ama du bakalım zaman ne gösterir :)

• Beğen
Tepkiler: yahya09
Kron tx 500 2015 model 850 tl ye buldum nedir dostlar tavsiyeniz alınır mi ? Sıfır( ikinci el değil ) magazadan

Arkadaşlar carraro sportive 227 alacağım boyun 1.76 sizce kadro boyu be teker batı 28 iyimi peki

@VollMonD abi sportive 225 modelini nerden 1000 tl ye aldın ? İzmir ' de oturuyorum bütün satanlar 1460 tl diyor bende bugün 1460 tl den aldım .

@Baturay T. senin aldığın büyük ihtimal 2016 modeldir. Antalya'da yaşıyorum buradaki bir bisikletçiden nakit olarak aldım 2015 model

• Beğen
Tepkiler: Baturay T.
Km saati jelli sele kılıfı ışık

@kursatihtilali, teşekkürler km saati ve ışığın tavsiye edeceğin tavsiye edeceğin bir marka varmı ve ışık dinamolu olursa bisiklete zarar verirmi?

@Emin ak
Kardeşim ben 50 tl ye aldim kablosuz resimleri mevcut geçmiş sayfalarda iş görüyor ama daha pahali cihazlar var, dinamo derken tekerden güç alan dinamo mu anlamadim? Su an led aydınlatmalı güzel ışıklar var açıkçası bu forumda her konuda bilgi mevcut ben pek çok konuyu burada pekişirdim :) iyi pedallamalar dilerim .

Geri