Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar 1 haftadır ayak tabanımın ön kısmında yani pedala bastığım kısımda yürürken acı hissediyorum.Bisiklet sürerken koşu ayakkabısı kullanıyorum bisiklet ayakkabım olmadığı için.Bu duruma sebep olan sizce de ayakkabı mıdır ? :D
 
Scudo
@Scherwin

Genel yorumlara baktım, ordan hareketle söyledim. Şahsen henüz deneme fırsatım olmadı malesef. Deneyip yorumunu ben yazarım inşallah :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Scherwin forumda memnuniyetsizlikle ilgili yorumların çoğu Protek'le ilgi değil sanırım, daha çok 2014 modellerde kullanılan hatta bu yıl -nedense?- tekrar dönülen CST modelleriyle ilgiydi diye hatırlıyorum. Şu an çok kısa bir süre denememe rağmen Michelin'den gayet memnunum, ilerleyen zamanlar ne gösterecek bilmiyorum.
 
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Carraro Sportive serisi almak istiyorum ancak; boyum:1.90, kilo:110 civarı. Sizce Sportive serisinin hangisini almalıyım, ya da dağ bisikletlerine mi yönelmeliyim? Malum jant eğilmesi veya tel kırılması gibi sonuçlarla karşılaşmak istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
@sedat2001 ne yapcaksında jant eğilmesi olcak veya tel kırılması olcak ? Yani şehir içinde 5 10 kaldırımdan incez diye dağ bisikleti almamalısın ben carraro sportive 225 kullanıyorum kaldırımdanda atlıyorum tümseğede giriyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Birde bazı arkadaşlar Micheal Protek lastiğini ben çok sevdim.Ayrıca lastikler asfalta bildiğiniz yapışıyor,ve ıslak zemindede hatamdan düşmemide çok güzel önledi ben ıslak zemin performansını çok beğendim.Hatayı kabul eden lastikler koymuşlar ben çok memnunum :)
 
Malum ben ağırlığımdan dolayı jant eğilmesi ve tel kırılması gibi durumlar aklıma geldi. Daha önce salcanonun çok alt seviye bir bisikletim vardı ve bu sorunları yaşadım. Carraroyu sağlamlığı sebebiyle tercih edeceğim, hangi modeli önerirsiniz.
 
@sedat2001 bisikletle ne yapacağın önemli ilk önce.Mesela dağ istersen carraro big 1029 ve 829 öneririm.Hem şehir içi hem de arada sırada şehir dışı uzun yolda yapcam arada sırada hafif dağada çıkarım dersen sportive 227 veya benim kullandığım 225 veya 330 kesinlikle öneririm
 
Babamın arkadaşı sportive 330 ile İzmir'den 25 kg ağırlıkla Konya Ereğli'ye gitti.Adamı kurtaran şeyler vitesler ve bisikletin hafif olması.Malum 330 30 vites ve çok hafif bir bisiklet olduğundan bacığının ağırlığıyla bile yol alabiliyorsun.
 
Merhaba aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar.
sportive 225 almayı planlıyorum ve alacağım yerde sadece 46 ve 51 cm kadro boyları var. boyum 170, sizce hangi boy almalıyım, bana en uygun boy hangisidir? teşekkürler
 
@yawan Aslında ben çok anlamam. O bisikleti denedim ve boylarımız birbirine yakın ordan biliyorum :)
 
İyi akşamlar dostlar. Yazamıyorum artık eskisi kadar konuya. İş + okul vaktimden fazlasıyla alıyor, bisiklete bile nadir çıkıyorum, 2 haftayı bulduğu oluyor... Pazar akşamı İzmit sahile çıktım, bir de fotoğraf çektim, buyrun fotoğraf;

http://s5.postimg.org/f13rf5x1z/P2282581_111.jpg
 
Merhaba geçenlerde arka lastiğe hava vuruyordum biraz hava bastıktan sonra havanın indiğini anladım ses geliyodu.Galiba patladı iç lastik.Garanti kapsamına girer mi bu durum ?
 
@msthyl yok girmez iç lastik.Yama yapabilirsin veya yamanmayacak gibiyse yeni iç lastik alabilirsin.
 
@msthyl

Merhaba,

Garantilik bir durum yok :) Ayrıca iç lastik değiştirmek son derece basit. Yapamam derseniz bir bisikletçi de ufak bir ücrete yapacaktır. Ama gerek yok, kolay işlem. Kendi kendisine bile öğrenir insan
 
  • Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Bugün bisikletçileri dolaştım yine. Bisiklet kullananlar genelde bilgi birikimli olmasına rağmen satıcıların hiç alakası yok, ayrı telden çalıyor. Bugün Yiba çarşısı civarında istediğim gibi bir esnaf çıkmadı karşıma. 2015 2016 model fiyat farkının olmadığını bilimsel açıklamalarla anlatanından boşver katlamalı olanı kardeş sana iyi bir bisiklet vereyiminine kadar geniş bir yelpaze sunuyor esnaf abiler. üzerinde michelin lastik olana 2016 dedi ama 2015 bildiğim kadarıyle değil mi?
Bu arada fiyatları şişirmişler baya. 225 için en düşük diyen 1250 dedi. Zorlasam belki bi 100 daha düşerdi . 227 için ise 1500.
 
Geri