Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@sivribey
unutmamissiniz hocam tebrikler :) sifir almaya karar verdim 227 kirmizi renk.yakinda araniza katilicam.sadece kurulummu yaparlar ayarlarida yaparlarmi diye merak ettim.aybi soruyu bayagi bir sordum kusura bakmayin.
 
@yahya09 hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız pedallamalar. Kendiniz deneyim kazanmak için kuruyorsanız başka ama bisikletinizle birlikte size ücretsiz kurulum kuponu gelmiş olması lazım, şayet bulunduğunuz şehirde Carraro bayii/servisi varsa kurmak zorundalar, uyuzluk yapıp kurmak istemeyenler çıkabiliyor ama Accell bisikletini aradığınızda mutlaka servisi arayıp uyarıyorlar ve bisikletinizi kurduruyorlar, aklınızda bulunsun.
 
@emreagca91 Hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız sürüşler. Memnun kalmanıza sevindim, daha iyilerine de binersiniz umarım :harika:
 
@ÖmerMurat
hocam sagolun cevabiniz icin.buradaki yetkili bayiiye sordum kurariz dedi.benim.aklima takilan bu kurma sirasinda vites ayarlari vs de yapiyorlarmi yoksa sadece kuruyorlarmi ?
 
@yahya09 Sonuçta kurulum yaparken çok büyük bir sorun yoksa ilk bakıma kadar ince ayarla uğraşmıyorlar pek ( gerçi ilk bakımda da siz üstelemezseniz çok sallamıyor bazı servisler ), yani genel geçer bir kontrol yapıyor servis, ama tabii ki donanım sorunsuz çalışıyor mu diye bakıyor. Ama sizin merak ettiğiniz şey "bisiklet bize gelirken vites ayarı yapılmış olarak mı geliyor?" ise şöyle yanıt vereyim, bizdeki bisikletlerden bir tanesinin (225 olan) ilk kurulumda fren balatası sürtüyordu ve ben bunu kurulumda farkettim (servis kuruyorken), orada düzelttirdim hemen.
 
@ÖmerMurat
sagolun hocam.ben nasil farkedicem bakalim.henuz acemiyim pek birsey bilmiyorumda :)
 
@yahya09 umarım bir sorun çıkmaz ve farketmenize gerek kalmaz şimdilik, ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş alışıyorsunuz zaten, bisikletinizle ne kadar vakit geçirdiğinize ve tutkunuza bağlı bu açıkçası, tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın bisikletinizi.
 
@ÖmerMurat Omer bey zaten carraro yetkili satis acentasindan aldim alirken tum ayarlarimi yapti binerek gittim evime. Tekrar tesekkur ederim
 
@emreagca91 Sanırım başka bir kullanıcı için yazdığım mesajla karıştırdınız ama olsun öğrenmiş olduk sizin de nasıl aldığınızı böylece, tekrar kazasız belasız sürüşler :)
 
@saphane1234

Geç cevap için kusura bakmayın, foruma giremiyorum bir süredir.

Fotoğraf ile yakından ilgileniyorum, bisikletle de birleştirdim. Ama hayalimde daha fazlası var tabi... Makinem; Olympus OM-D E-M5, lenslerim; Olympus 45mm F1.8 ve Lumix 14 mm F2.5

http://s5.postimg.org/e0fgprogm/P3062652_01.jpg

http://s5.postimg.org/4h5rwb0ye/P3062599.jpg
 
@Ahmet Teke
hocam fotolar gorunmuyor bende
 
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yenii katıldım...bugün sportive 221 sahibi oldum.İlk bisikletim umarım pişman olmam. bana önereceğiniz aksesuar,giyim gibi şeyler varsa can kulağı ile dinlerim =)
 
@Ardhas Güle güle kullan. İlk etapta alman gerekenler: kask, eldiven. Bunları TR'den alabilirsin. Ayrıyetten, arka ikaz lambası, telefon kılıfı, km sayacı, gözlük için Aliexpressten bakabilirsin. Çok aşırı ucuz TR'ye göre.
 
@kblglmz lastiklerden memnun musunuz? SCHWALBE KOJAK var sanırım. Pek üzerinde kanal yok gibi lastiğin. Yağmurda kullanım zor oluyor mu?
 
@ilberto evet Kojak var, kanalsız. Yağmurda herhangi bir sorun yaşamadım. Yol tutuşu gayet iyiydi. Sert firende bir kez kaydı ki onu da normal karşılıyorum. Onun haricinde beni sıkıntı oluşturacak bir duruma sokmadı.
 
Selam arkadaşlar
Ben de bugün carraro 227 ailesine katıldım. 3 haftalık araştırmam sonucu kafayı yemeden bisikletimi sonunda seçebildim.:)
227 2016 ve 2015 modellerine bayiler hep yaklaşık fiyatı verdi. Ben sonunda lastik ve renk farkından dolayı 2015 modelini sectim. Araştırdığım kadarıyla renk ve lastik dışında da farkı yok. Aldığım bayi özellikle 2015 model getirttirini lastiklerden çok sıkayet aldıklarını iletti. Kısacası bisikletimi aldım. Fiyat 1560 ₺ 9 taksit
 
Geri