Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@robincc , bence hiç küçük boyuna bakma bile benim boyum 1.75 ben 51 kadro kullanıyorum ha biraz buyuk ama çok sorun etmiyor aliştım ve rahat surüyorum sen 46/48 bak bence sele yükseltme ve düşürme payında var.

@Emin ak @Corazon685 Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. 46 kadronun bana uygun olduğu anlaşılıyor. Son bir şey sormak istiyorum size. Bu bisikletlerde 1,10 Kg ağırlık çok önemli midir? Arasında kaldığım modeller doananım olarak aynı olsa da Carraro Sportive 224 14,70 Kg, Mosso Legarda 1624 V 13,60 Kg.

@robincc , bence kilo önemlidir ama söylediğiniz rakam sürüşe pek yansımaz çok bir kilo farkı yok .

Arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım sayılır. Bugün Sigma'nın kilometre saatlerinden (BC8.12) aldım fakat tekerlek ölçüsünü girerken tam hesaplayamadım. Carraro 225'in tekerlek ölçüsü ne kadardır? Aşağıdaki siteye göre 2173 girmem gerekiyor sanırım ama emin olamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi lütfen.

(link)

buradan bi arkadaştan istemiştim ama CST Otis Classic lastiği kullanan arkadaşlardan o yazının olduğu kısmın bir fotoğrafını rica ediyorum. Gönderirseniz çok memnun olurum

Arkadaşlar kadro kulağı denilen arka vites değiştircinin kadroya alyanla bağlantı noktasını bugün kontrol ettim nerdeyse yerinden çıkmak üzereymiş...bu bağlantı yerini arasıra kontrol etmekte fayda var..
QuickMemo+_2016-04-15-13-54-54-1.png

@ilberto benim km saatimde farklı değer giriliyordu. markadan markaya değişiyor bu bilgi.

@sspl Bir tane daha ekledim bu arada. Ben bunları referans alıyorum. Tam olarak tutturmak biraz zor olabiliyor açıkçası. Carrarolar 622-19c jant var 28' ve lastik olarak 37-622 700-35C diye geçmekte. Bu değerlere uygun mm cinsinden km saatine girince "yaklaşık" doğru değerleri elde ediliyor. Yok bunlarla uğraşmayayım dersen, lastil-jant hizasına 90 derece de bir çizgi çizip tam bir tur attıktan sonra aynı hizaya gelince, iki nokta arası kaç mm ise onu da km saatine yazılabilir ama ben pek onu ölçemedim.

@ilberto en sağlıklı bilgi dediğiniz gibi ölçerek bulunan.

• Beğen
Tepkiler: ilberto
image.jpeg Selam arkadaslar, bu da benim evlat...227 kelebek gidon almayi dusunuyorum. Daha once burada konusu olmustu. Uno marka

merhabalar
3. bisikletim carraro sportive 225 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha bisiklet konusunda giriş seviyesindeyim. Bisikletime çamurluk ve bagaj almayı düşünüyorum. Acaba kullanan arkadaşların bu konuda bir tavsiyesi olabilir mi?
Ayrıca lastiğim (link) ince lastik. Ancak arkadaşın dağ bisikletini sürünce şehiriçine arazi lastiğinin daha uygun olduğunu gördüm. parkelerde hiç titreşim vermiyordu. benim lastik ise en ufak çakıl taşını hissettiriyor. Bu bisiklete arazi lastiği (geniş) almak istiyorum. Bu konuda bir tavsiyesi olan var mı? İnşallah jantların değişmesi de gerekmiyordur.

herkese iyi sürüşler...

@osmntskn08 Araz lastiğini tavsiye etmem. Onun yerine zırhlı bir lastik alabilirsiniz, nispeten titreşimleri daha aza indirgeyebilir. Ya da lastik basıncını biraz daha düşürebilirsiniz. Bende de protek var 8 aydır bir kez bile patlamadı bu arada. Ama yaz ayları için asfalta yapışan bir lastik yerine daha ince yapılı slick lastiğe geçtim. İşin özü kullanım tarzınızı bilmiyorum ama lastiği kalınlaştırmanız size konfor sağlayayım derken bu sıcakların yalaştığı dönemlerde eziyete dönüşebilir.

teşekkür ederim ilberto. Ne bileyim gerçekten konforlu geldi kalın lastik. çok hız meraklısı değilim. ince olsun hızlı gitsin diye. günlük gidiş geliş 25 km yapıyorum işe. lastik kaliteli ona lafım yok rahatlık arayışındayım, ha arada bir belki toprak yola vurabilirim. Malum karadenizdeyiz. Dağ sıkıntısı yok.
tavsiyenize uyacağım.

• Beğen
Tepkiler: ilberto
@mtnbzbs bendede 227 mavi var ve bende kelebek düşünüyorumm.. Kelebek kullananlar var ise tavsiye istiyorumm. teşekkürler sportive ailesi :)

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
@Uddopekka
Merhaba,
Ben ölçtüm 2.185 mm buldum. Bu rakam Strava ve gps ölçümleri ile akredite dir. Normalde kilometre göstergeleri biraz daha yüksek gösterir ama bu verdiğim ölçü oldukça dakiktir. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/20ffe64b9a847ab6d57a99ea2b7a7a64.jpg[emoji4]

Unutmadan : Carraro Sportive 227 kullanıyorum. Lastik Michelin Protek.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri