şöyle sorim, hafta bir kez max. 15 km yapacak,170cm(bacakrası 73cm falan) boyunda 51 kadroya binen biri için kadro sağlık sorunu yaratırmı? anlamadığım birseyde sele ve koltuk aynı hizada olduktan sonra nasıl sorun yapar ki kadro?
@ceminflames sizin bisiklette hem sele hem de koltuk varsa zaten sıkıntılı bir durum var, ilk önce oturduğunuz şeye bir karar verin ondan sonra konuşalım.
İyi akşamlar arkadaşlar bende cs 227 siparişi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım..ELLERİNDE 46 VE 49 KADRO VARDI . 1,72 boyuma uygun 46 sanırım ama ben biraz riske girerek renk yuzunden 49 kadro sipariş verdim.yeşil pek hoşuma gitmemişti kırmızı renk için katlanıcaz mecburen zorluklarına...
GİTTİGİDİYORDAN ALDIM 1650 tl fiyat yüzde 5 extra indirimle 1567 lira oldu birde 100 tl chip para verdi 6 taksitle aldım ilgilenenlere duyrulur.
@ceminflames .... yolda gidiyorsun, trafikte durman gerekti, seleden inmeden ayağının ucuyla yere basabilmen büyük avantaj . Rampa vs de özellikle sıkıntılı bir durumunda seleden inip iki ayağınla yere basabilmen güvenlik açısıntan zaruret.
Bunlar olmasa da bisiklet gider ama çok daha fazla temkinli ve kullanacağın yeri yolu seçe seçe kullanırsın.
Bu arada, seleymiş koltukmuş ya da bilmem neymiş, dalga geçmek vs. kalitemizi düşürür.
@ÖmerMurat) belliki bir önceki yorumuma değilde, dünki yazdıklarınızdan dolayı, sizin carraro satışı ile alakalı biri olduğunuzu düşündüğümü yazmama daha çok bozulmuşsunuz.
Bu sayfada yazdığımla ilgili kendisine yazdığım @ceminflames bir şey söylese tamam da, siz...
Neyse ciddiye alıp daha fazla uzatmak beni bozar.
Hayırlı işler...
Not: Kimseye faydası olmayan, sayfayı boş yere şişiren mesajlar silinmiştir. Kusura bakmayın arkadaşlar, keşke daha önce aklıma gelseydi de bu seviyesiz diyalogları yaşamasaydık diyebileceğim bir özellik "engelle" denilen bir şey var forumda ve istemediğiniz kişi sizin için hayalete dönüyor ve varlığından bile habersiz oluyorsunuz kişinin, tavsiye ederim
Plus elciklerde kelepcelerin alyanlari biraz dandik gibi cok fazla zorlamayin hemen yalama oluyor.Gecen almistim hemen yalama oldu yenisini yolladilar.Birde benim gidona olmadi,elcikleri takmadan once çift kat elektrik bandı sardım(şu siyah olan) anca ozaman sıkıştı.(cs 227 kullaniyorum ) sanirim cs lerin gidonlarina uyumlu degil ama birkac islem yaparak sıkıştırabiliyorsunuz fakat yinede çok az kaymalar oluyor elcikte.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi