Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Çok sağolun arkadaşlar. Bisikleti aldıktan sonra hevesim hiç geçmedi. O heves geçmedikçe ben de yavaş yavaş malzemelerini topladım. Kaskından alyan anahtar setine, yama setinden arka bagaja kadar :) Ramazanı bekliyorum. Biter bitmez yollardayım.
Bir de şunu sormak istiyorum aynı modeli kullandığım arkadaşlara:
Sizler kilometre saati mi kullanıyorsunuz yoksa program mı? runtastik adlı programın bisiklet için olanı çok düzgün çalışıyor. Eğer bisiklete km saati şart değilse ve bu programlar iyi çalışıyorsa ücretli sürüme geçip rahat ediyim diyorum. (internetsiz harita vs geliyor pro sürümde). Programın ücretlisi 15 lira falan ama çoğu saatten iyi işler yapacak özellikler koymuşlar. Siz ne dersiniz.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Scudo
Hocam o uygulamaya sarj dayanmaz 15 lira ona vericek ve yaniniza da ayriyetten adaptor satin alicaginiza sigmanin modellerinden birine bakabilirsiniz saygilarimla...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@selçukatay

Söylediğiniz oldukça mantıklı. Ben de runtastic kullanıyorum anlık hızı da diğer değerleri de kadro çantasındaki telefonumdan oldukça rahat takip edebiliyorum. Buradaki tek sorun çok fazla şarj kullanımı. Gps artı uygulama artı bir de hız için ekranı açık tutarsanız çok fazla şarj gidiyor. Kısa antremanlarda iyide uzun tur için bir sorun. Sizin telefonunuzun şarjı iyiyse güzel powerbank varsa kullanılabilir.

@ventiol Sony'nin bir şarj cihazı var bende. iphone'u sıfırdan iki kere şarj ediyor rahatlıkla. Kadro çantasını nasılsa oraya koyuyoruz. Telefon nasılsa yanımızda. Bir de 40-250 ₺ arası bir fiyata bu aleti almak gereksiz olur diye düşündüm. O paraya arkaya tur çantası alınır :) Ben ücretsiz versiyonu kullandım oldukça iyiydi. Siz de eğer kullanıp memnun kalmışsanız sorun yok demektir. Pro'ya geçip harita yüklersek internet harcamadan işimizi görür. Geri kalan hız, eğim, süre vs. onları zaten pro olmadan da gösteriyor.

Ankara ve Balıkesir'de süren arkadaşlar var mı? Hem tanışır hem beraber pedallarız nasipse.

• Beğen
Tepkiler: ventiol
@selçukatay Ben de aynı şekilde düşünüyorum tamamen. :) Dediğiniz gibi telefon yanımızda artı runtastic i km saatiniz olsa bile açmak isteyeceksiniz zaten. Tur sonrası performansı değerlendirmek için. Şarj sorunu da yoksa o bütçeyi başka alanlara yatırmak en mantıklısı. :harika:

• Beğen
Tepkiler: selçukatay
Bu arada kocaelideki pedaldaşlarımla tanismak isterim

@selçukatay
Aylık 15 tl idi sanırsam. Sürekli ödeniyor diye biliyorum

Arkadaşlar 2016 model CS 227 ler 49 kadro gelmeye başlamış, 51 kadro ile aralarında fark var mı sizce? Bayiye sordum emin değilim fakat aynıdır gibisinden konuştu. Boy 181 iç bacak boyu 81. 49 kadro ufak gelir mi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba sportive 225 aldıgm zaman sadece kullanma klavizu kitapçığı ı verdiler. Diyorlar ki ücretsiz bakim kuponları da vereceklermiş kandırıldım mi? Verdikleri kitapçıkta periyorduk bakımlar falan var kupon gibi acaba o mu?

Ucretsiz bakim yok hocam. 8 tane bakim kuponu var. Burdaki temsilci bakimlarin 30 tl oldugunu soyledi bana

Arkadaslar sizin cararolarda da jantin birlseme yerinde cikinti varmihttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160623/f19ec5d96a82489adb408d7df0a7c4e4.jpg

Zimparalaatsam papuclar zimparali yere gelince czilir mi

Aranızda dinamo kullanan varmı? uzun yolda sarj problemi nasıl hallediyorsunuz ? :kötü:

@istemiyaki
Hocam benimkinden hiç bakim kuponi felan çikmadi.Yada çiktida servis kaşla göz arasinda alimiverdi bilmiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benm kitapçıkta 8 kupon var ilk 4 kupon periyodik bakım yazıyor 6 ayda bir. Arka kısımda da 4 kupon var. Bana bayramdan sonra gel bakımlarını yapalım dedi kitapçığı getireyim mi dedim hayır gerek yok dedi. BUraz supheliyim

Geri