Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Sportive 324 kullananlar var mı arkadaşlar ön maşa sabit ya herhangi bir zorluğu oluyor mu :D ?

Scudo
Yardımcı olabilir misiniz ? Bisikleti dururken herhalde vites'ini oynamışlar o sebeple zannediyorum bazı viteslere geçmiyor , accell bayine götürdüm adam çalışıyor deyip zincire mazot sıktı gönderdi ve kaş yapayım derken göz çıkardı arka frenlere kaçırmış ve arka frenler tutmuyor , bir önerisi olan varmı ? :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@Emin ak
disk fren galiba. gerçi farketmez, bildiğin sabunlu suyla yıka mazotu. sıvı sabunu köpürt uygula sonra suyla durula kurumaya bırak. hatta zinciri de yıka kurut tabi sonra yağla. zincire mazot sıkıp gönderdiyse sıkıntı, mazot yağı çözer, giderir. ben temizlik yaparken eski yağı mazotla çıkarıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emin ak
@Emin ak
valla vitesteki sorunun ne olduğunu tam olarak bilmek gerek. eğer sorun tel gerginlik ayarı ise, arka vitesin tam kablo giren yerinde ayar vidası var. upload_2016-8-28_15-12-4.png geçmiyor dediğin vitese gel, geçene kadar bu vidayı sık ya da gevşet.

Beyler bu sorun hakkında konu da açtım ama daha onaylamamış. Vites ayarını sorduğum Bisikletçi kasnakta sorun var zincir yalpalıyor dedi bugün. Zincir ayar yapsakta sürtüyor. Aldığım yere götüreceğim ama direk değişim mi istemeliyim bunun için?

Bugün 2. El 2 aylık carraro 224 alıcam 750 liraya, garantisi belgeleri falan tammış, vites ayarı yaptırırsın dedi, bu vites kaçması normal bir şey mi yoksa sorun çıkartırmı bana, birde 1.76 yım 49 cm kadro iyimi bana

28 jant 49 kadro fazla yorar mı arkadaşlar, 1.76 yım

@pedallıyorum Vites ayarı yeni olduğu için kaçabilir. Bisikletçiler 5 tlye fln yapıyorlar. Öğrenip kendin bile yapabilirsin.
Muhtemelen boy sorun yaratmaz ama bence bisikletçiye gidip dene öyle karar ver.

@Anonim ilanım 3.sayfada 4.sayfaya düşmek üzere ben de bu konuya mesaj yazarak görülebilirliğini arttırmaya çalışıyorum. Sonuçta bu konuya Carraro Sportive kullanıcıları ve Carraro Sportive hakkında bilgi almak isteyen kullanıcılar geliyor.
Başka konulara bu tarz mesajlar göndermiyorum.

Carraro sportive 230 nasıl bir bisiklet ???

carraro 227 model bisiklet almayı düşünüyorum ikinci el fiyat olarak 900 tl. önerirmisiniz. alırken nelere dikkat etmeliyim ikinci el bisikleti.

@ahmetim03
Öncelikle kadro boyunun size uygun olması önemli, daha sonra da ne kadar düzgün ve temiz kullanıldığı.
Jantlar ve ruble iyi durumda mı anlamak için birkaç tur deneme şansınız olursa aktarıcıları da sınamış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: ahmetim03
Merhabalar,
Tamamen tesadüfi koşullarda (elime meğerki rasgele bir bisiklet geçmesi sonucu) yıllar sonra pedala ayak basmaya başladım. Biraz bilgili bir arkadaşın uyarısıyla kullandığım bisikletin fiziğime ve amacıma tamamen zıt olduğunu anlayarak yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Ve CS225 ile aranıza katıldım.
Bilgi seviyem 0 olduğu için çok tereddüt ederek aldım. Heyecanla biraz da aceleci davrandım. Gelgelelim yorumları okudukça ve bisikleti kullandıkça başlangıç seviyesi için hiç te kötü olmayan bir tercih yaptığımı anlıyorum bu da doğal olarak beni memnun ediyor.
Yine ilk heyecanla biraz da ekipman aldım. Alet gayet başarılı gibi en azından ben öyle hissediyorum. Elcik ve sele biraz problem hissettirdi gerçi. Seleye acele etmiyorum o konu biraz kapsamlı. Elcik birkaç km sonra direk elde uyuşmalar yapıyordu. Velo barendli elçiği az önce monte ettim bugün ilk denemesini yaparım umarım fark hissettirir.

Geri